Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.. μπροστά στο μέρος που βγαίνει η θερμότητα φαίνεται λίγο να εχει πέσει  αυτό το υλικο ανάμεσα.  Ξέρετε τι είναι και άμα φτιάχνεται καπως

20191125_173053.jpg

Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 7:28 ΠΜ, fogeo933 είπε

Καλημέρα.. μπροστά στο μέρος που βγαίνει η θερμότητα φαίνεται λίγο να εχει πέσει  αυτό το υλικο ανάμεσα.  Ξέρετε τι είναι και άμα φτιάχνεται καπως

20191125_173053.jpg

Φίλες πόσα χρόνια την έχεις;;;;;;

Αν είναι παλιά και έχει κάψει πολλές ώρες αρχίζει και φεύγει το κεραμικό.Δεν νομίζω να υπάρχει ανταlλακτικό πουθενά αλλά και να υπήρχε δεν συμφέρει επισκευή αφού με 50 ευρώ αγοράζεις καινούργια σε leroy ή praktiker.

Αν όντως είναι το κεραμικό που μάλλον αυτό είναι ώρα να πάει για ανακύκλωση.Είμαι και εγώ φαν αυτών των σομπών αρκετά χρόνια αλλά από τις δύο που έχω προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιάσει καμία κάποια πρόβλημα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλες πόσα χρόνια την έχεις;;;;;;

Αν είναι παλιά και έχει κάψει πολλές ώρες αρχίζει και φεύγει το κεραμικό.Δεν νομίζω να υπάρχει ανταlλακτικό πουθενά αλλά και να υπήρχε δεν συμφέρει επισκευή αφού με 50 ευρώ αγοράζεις καινούργια σε leroy ή praktiker.

Αν όντως είναι το κεραμικό που μάλλον αυτό είναι ώρα να πάει για ανακύκλωση.Είμαι και εγώ φαν αυτών των σομπών αρκετά χρόνια αλλά από τις δύο που έχω προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιάσει καμία κάποια πρόβλημα.

Eλα φιλε μου..την εχω απο το 2016..η πιο φθηνη λυση θυμαμαι κοντα 50 ευρω την ειχα παρει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fogeo933 είπε

Eλα φιλε μου..την εχω απο το 2016..η πιο φθηνη λυση θυμαμαι κοντα 50 ευρω την ειχα παρει

Ναι τόσο έχουν και τώρα όπως είπα παραπάνω.Όπως τα λες αλλά σε 3 χρόνια να φάει το κεραμεικό;;;;;;; 

Να δώσεις σημασία αν δεις στιγμιαία να πετάγονται μικρές φλογίτσες σε εκείνα τα σημεία πάει να πει πως τέρμα το κεραμεικό.Καταρρέει και θέλει αλλαγή.Το συζητούσαμε εδώ μέσα και με το christopher0016  παλαιότερα που είχε ένα ίδιο πρόβλημα με το κεραμεικό.Εσένα φαίνεται ότι είναι στη ραφή.Η επιφάνεια του κεραμεικού φαίνεται εντάξει.Τι να πω αν δεις και την επιφάνεια να τρίβεται πήγαινε καλύτερα για αλλαγή.

• Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ναι τόσο έχουν και τώρα όπως είπα παραπάνω.Όπως τα λες αλλά σε 3 χρόνια να φάει το κεραμεικό;;;;;;; 

Να δώσεις σημασία αν δεις στιγμιαία να πετάγονται μικρές φλογίτσες σε εκείνα τα σημεία πάει να πει πως τέρμα το κεραμεικό.Καταρρέει και θέλει αλλαγή.Το συζητούσαμε εδώ μέσα και με το christopher0016  παλαιότερα που είχε ένα ίδιο πρόβλημα με το κεραμεικό.Εσένα φαίνεται ότι είναι στη ραφή.Η επιφάνεια του κεραμεικού φαίνεται εντάξει.Τι να πω αν δεις και την επιφάνεια να τρίβεται πήγαινε καλύτερα για αλλαγή.

Η επιφανεια οντως ειναι οκ οι ραφες ειναι το θεμα. πεταγονται φλογιτσες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fogeo933 είπε

Η επιφανεια οντως ειναι οκ οι ραφες ειναι το θεμα. πεταγονται φλογιτσες 

Άρα είσαι για αντικατάσταση.Δεν νομίζω να υπάρχει ανταλακτικό το οποίο δε συμφέρει αφού με μόνο 50 ευρώ παίρνεις καινούργια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Άρα είσαι για αντικατάσταση.Δεν νομίζω να υπάρχει ανταλακτικό το οποίο δε συμφέρει αφού με μόνο 50 ευρώ παίρνεις καινούργια.

Είναι σημαντικό ετσι ? Εννοω επικίνδυνο

Δημοσ.

Επικίνδυνο δε νομίζω γιατί η υπόλοιπη επιφάνεια δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αλλά δεν είναι σωστή η λειτουργία του.

Προσωπικά θα πήγαινα σε καινούργια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ξέρετε από σόμπες. Συνήθως τι φιάλες λαμβάνουν οι σόμπες υγραερίου και πόση αυτονομία έχουν. Πχ αν βάλω μια 10κιλα φιαλη πόσο θα αντέξει μέχρι να αδειάσει. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε

Μιας και ξέρετε από σόμπες. Συνήθως τι φιάλες λαμβάνουν οι σόμπες υγραερίου και πόση αυτονομία έχουν. Πχ αν βάλω μια 10κιλα φιαλη πόσο θα αντέξει μέχρι να αδειάσει. 

Κυρίως 10κιλες (έχουν και ανάλογη θέση) κάποιες παίρνουν και πιο μικρές αλλά δε συμφέρει.Για κατανάλωση  εξαρτάται πόσες ώρες δουλεύει και στις πόσες σκάλες.

Με λογική χρήση μπορεί να σου βγάλει μέχρι  15 και 20 μέρες.Αν στο σπίτι θα είναι η μοναδική πηγή θερμότητας και θα τη δουλεύεις αρκετές ώρες και ψηλά εκεί θα σε πάει 5 με 7 μέρες. Εγώ που την έχω συμπληρωματική του καλοριφέρ ,αρκετά περισσότερο υγραέριο από το πετρέλαιο και τη δουλεύω χαμηλά 1η - 2η σκάλα με πάει από 15 μέχρι 25 μέρες.Έχω το προνόμιο όμως να τη γεμίζω (στη ζούλα φυσικά) :P σε πρατήριο και βάζω με 14 ευρώ, γύρω στα 22 με 23 λίτρα ενώ οι έτοιμες παίρνουν γύρω στα 17 -18 λίτρα.

Η τιμή πώλησης της γεμισμένης παίζει από σημείο σε σημείο.Ξεκινάει από 17 και μπορεί να ξεπεράσει τα 20 ευρώ οπότε κάνε έρευαν αγοράς πριν να δεις αν σε συμφέρει.

Εμένα πάντως με έχει βοηθήσει αφάνταστα να κατεβάσω τα έξοδα για τη χειμερινή θέρμανση και σχεδόν με φτάνουν τα επιδοτούμενα λίτρα πετρελαίου για Αθήνα.Αν χρειαστώ καμιά φορά πολύ λίγα ακόμη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgoskouro είπε

Φιλε εγω την αναβω στη μια σκαλα σε δωματιο μικρο 15 τετραγωνικων. συνηθως 4ις ωρες καθε μερα.. μου παει κοντα 15 μερες .. 18 ευρω πληρωνω μπουκαλα 10 κιλα

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει υγρασία στο σπίτι? Θέλω και γω να πάρω μία αλλά διαβάζω ότι βγαζουν υγρασία. Ισχύει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Όταν καίγεται το υγραέριο δίνει διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Χρειάζεται συχνό αερισμό το σπίτι για την αποβολή και των δύο από την εσωτερική ατμόσφαιρα, αλλιώς έχεις θέμα. Αν πχ στο δωμάτιο υπάρχουν κρύοι τοίχοι (πχ ταβάνι πλάκα) ή κουφώματα της πλάκας χωρίς θερμοδιακοπη ή με μόνο τζαμί,  το νερό από την καύση του υγραερίου υγροποιείται αμέσως ακουμπώντας αυτές τις επιφάνειες και ρέει άφθονο...

Επεξ/σία από dtzgr
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλήμερα! Έχω κι εγώ ένα θέμα με την σόμπα υγραερίου και δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ...την εβγαλα λοιπόναπό την αποθήκη την άναψα και η φογα που βγάζει κάτω είναι αρκετά μεγάλη.. Τι μπορεί να φταίει αν γνωρίζεται?

1 λεπτό πριν, Giorgos_mns είπε

Καλήμερα! Έχω κι εγώ ένα θέμα με την σόμπα υγραερίου και δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ...την εβγαλα λοιπόναπό την αποθήκη την άναψα και η φογα που βγάζει κάτω είναι αρκετά μεγάλη.. Τι μπορεί να φταίει αν γνωρίζεται?

Screenshot_20200124-072247_Gallery.jpg

Δημοσ.

Συνονόματε οδηγίες ανάματος θα βρείς εδώ και εδώ

Λέγοντας μεγάλη φλόγα τι εννοείς.Κάνει θόρυβο και σου σβήνει;;;;; Εάν η σόμπα σου μένει αναμμένη στις εστίες έτσι πρέπει να ανάβει η φλογίτσα γιατί διαφορετικά σβήνει η φωτιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...