Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sphinxgr είπε

O καπιταλισμός φταίει που υπάρχουν δείκτες απόδοσης στα κλιματιστικά. ΟΚ. Ενδιαφέρον.

Επίσης θεωρώ πως ο καπιταλισμός φταίει και στο ότι τα αυτοκίνητα ίδιου κυβισμού έχουν διαφορετικές ιπποδυνάμεις και καταναλώσεις. 

Καλά που υπάρχουν κομουνιστικά κράτη που δεν έχουν επηρεαστεί από τα καταχθόνια σχέδια του καπιταλισμού και έχουμε δυνατότητα να πάμε και να ζήσουμε το όνειρο... 

στοιχειο του καπιταλισμου ειναι να σε γεμιζει με αναγκες που δεν εχεις, και να σου πουλαει το ιδιο πραγμα σε αλλο χρωμα με αλλες τιμες. Ναι τα αμαξια πανω κατω την ιδια δουλεια κανουν στα ιδια κυβικά. ΕΣΥ πες μου πως ενα 9ρι κανει 2500 και ενα αλλο 9ρι κανει 1000. Γιατι το ακριβο 9ρι ειναι χρωματιστο και με καλυτερα πλαστικα, αλλα αποδοση ΙΔΙΑ.

επισης μη με μπλεκεις με κομμουνισμους, αλλα καλο ειναι να καταλαινουμε τις αδυναμίες την ελευθερης αγορας. ΕΙΔΙΚΑ οταν εταιριες μας πουλανε αερα κοπανιστο.

Επεξ/σία από Lumini
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, dtzgr είπε

Τι το ιδιαίτερο έχει ένας θερμοπομπός που του ανεβάζει το κόστος κατασκευής;

Ο θερμοπομπός δεν είναι απλά ένα μεταλλικό κουτί με σχισμές μέσα στο οποίο υπάρχει μια απλή αντίσταση όπως λ.χ. στο αερόθερμο ή ο κονβέκτορας. Είναι μια πιο πολύπλοκη σιδηροκατασκευή εσωτερικά καθώς και η αντίσταση που φέρει είναι σχεδιαστικά διαφορετική σε σύγκριση με ένα απλό αερόθερμο των 20-30 ευρώ, αυτό απλά το διαπιστώνεις αν πας σε μαγαζί και σηκώσεις έναν στα χέρια σου ή τους παρατηρήσεις, επίσης στους θερμοπομπούς υπάρχει μπροστά και ένα κρύσταλλο το οποίο έχει υψηλή θερμοχωρητικότητα, δηλαδή αργεί να ζεστάνει όσο παραλαμβάνει θερμότητα απ' την αντίσταση και μετά όταν κλείσει η αντίσταση εκπέμπει θερμότητα μέχρι να παγώσει. Σημαντικό είναι επίσης τι ρυθμίσεις έχει και πόσο εύχρηστος είναι, εμένα φαντάσου μου είχαν κάνει δώρο 2 tarringhton house και με παίδεψαν πάρα πολύ στις ρυθμίσεις και στην εκκίνηση, βαριά και δύσχρηστα μηχανήματα κατ' εμέ δεν είχαν ούτε ροδάκια. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, όσο καλύτερα θες να είναι, σε ποιότητα αξιοπιστία και ευχρηστία, τόσο περισσότερο θα τα πληρώσεις.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Lumini είπε

ΕΣΥ πες μου πως ενα 9ρι κανει 2500 και ενα αλλο 9ρι κανει 1000. Γιατι το ακριβο 9ρι ειναι χρωματιστο και με καλυτερα πλαστικα, αλλα αποδοση ΙΔΙΑ.

Ευτυχώς εσύ είσαι τσακάλι, έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα και δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν !!! Όλοι οι άλλοι είναι ζώα και για αυτό πληρώνουν κλιματιστικά των 2000€ ενώ μπορούν να πάρουν και των 500€ ακριβώς ίδια

Δημοσ.

Να πας να πάρεις έναν με λογική τιμή.

Μην παρασύρεσαι από φίρμες ονόματα διαφημίσεις με ωραία κορίτσια που γυρνάνε ημίγυμνα γιατί ζεσταίνονται με κάποια μάρκα και πληρώνεις τον κούκο για αηδόνι.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...