Προς το περιεχόμενο

[Powerline]TP-LINK TL-PA7010P KIT AV1000 PASSTHROUGH e-shop.gr 39,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Άμα συνδέσω πολύμπριζο πάνω στο powerline ( το  οποίο θα έχει και gaming pc επάνω ) θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;

Ενισχύεις τις παρεμβολές του ρεύματος επάνω στο Poweline και μειώνεις την ταχύτητα σύνδεσης του, ορισμένες φορές δημιουργεί και διακοπές σύνδεσης, δεν συνίσταται, να το αποφύγεις.

• Sad 2
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ενισχύεις τις παρεμβολές του ρεύματος επάνω στο Poweline και μειώνεις την ταχύτητα σύνδεσης του, ορισμένες φορές δημιουργεί και διακοπές σύνδεσης, δεν συνίσταται, να το αποφύγεις.

Ώχ, και δεν έχω άλλη εύκαιρη πρίζα στο δωμάτιο 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που υπάρχει μία μπριζα στο δωμάτιο; Να βάλουμε μαραφετι πάνω στο πολυμπριζο ασφαλείας παίζει;

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bill987 είπε

Παίζουν και αυτά σε καλή τιμή με wifi , είμαι σε δίλημμα

https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/diktyaka/powerlines/powerline-tp-link-tl-wpa4226kit-v4?source=referrals

Θα σου πω τις σκεψεις μου, γιατι ειμαι και εγω στο ιδιο διλημμα.

Το καλο με τα συγκεκριμενα ειναι προφανως το wifi. Το κακο ειναι πως ακυρωνεις μια πριζα, γιατι αυτο με το wifi δεν ειναι passthrough.

Προσωπικα μαλλον θα προτιμησω τα απλα χωρις wifi, και θα συνδεω μεσω ethernet πανω στο powerline ενα παλιο router οποτε χρειαζομαι wifi (νομιζω γινεται, αν οχι ας με διορθωσει καποιος)

Εμενα το μεγαλυτερο διλλημα πλεον ειναι αν θα παρω αυτα του θεματος που ειναι 1000αρια ή αυτα του Γερμανου που ειναι 600αρια αλλα εχουν 2 θυρες ethernet.

Σκεφτομαι βεβαια (επειδη χρειαζομαι 4 powerline) να παρω μια 2αδα απο το καθενα. Θα εχω βεβαια την ταχυτητα που εχουν τα 600αρια, αλλα μελλοντικα αν δω πως εχω θεμα με την ταχυτητα θα αλλαξω μονο 2 και οχι 4.

Το θεμα ειναι αν θα ειναι συμβατα μεταξυ τους.

Οποιος γνωριζει ας μας πει...

ΥΓ. Αν παρω αυτα του θεματος μπορω να κουμπωσω πανω στη θυρα ethernet ενα ethernet splitter ωστε να εχω περισσοτερες θυρες ethernet?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ. 

Το power line κάνει extend την ισχύ του wifi σήματος του router; 

Στην περίπτωση μου, το router είναι στο σαλόνι που έχω το desktop με ethernet και λόγω της απόστασης και των τοίχων, στο υπνοδωμάτιο φτάνει το 1/10 της ταχύτητας. 

Οπότε όταν είμαι εκεί με smartphone/laptop είναι τραγική η κατάσταση. 

Με ενδιαφέρει μόνο για wifi, δεν με ενδιαφέρει να έχει ethernet υποδοχές κλπ. 

Παίζει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που υπάρχει μία μπριζα στο δωμάτιο; Να βάλουμε μαραφετι πάνω στο πολυμπριζο ασφαλείας παίζει;

Πάρε μοντέλο που να δίνει μπριζα όπως του θέματος και σύνδεσε το πολυμπριζο πάνω του. Αν το βάλεις σε πολυμπριζο, λόγω των φίλτρων που έχει κόβει το σήμα και δεν θα παίζει καλά ή καθόλου. Σαν χειρότερη εναλλακτική βάλε κανονικό πολύμπριζο - όχι ασφαλείας

30 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Να ρωτήσω και εγώ. 

Το power line κάνει extend την ισχύ του wifi σήματος του router; 

Στην περίπτωση μου, το router είναι στο σαλόνι που έχω το desktop με ethernet και λόγω της απόστασης και των τοίχων, στο υπνοδωμάτιο φτάνει το 1/10 της ταχύτητας. 

Οπότε όταν είμαι εκεί με smartphone/laptop είναι τραγική η κατάσταση. 

Με ενδιαφέρει μόνο για wifi, δεν με ενδιαφέρει να έχει ethernet υποδοχές κλπ. 

Παίζει κάτι τέτοιο; 

Οχι ακριβώς. Συνδέετε με το router μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης και παίζει σαν access point δημιουργώντας τοπικό ασύρματο δίκτυο.

Δες πάντως και αυτό https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-router-4a-dual-band-gigabit-router-p-PER.613134

Πιάνω ασύρματα το δίκτυο του σχεδόν ένα τετράγωνο μακρία από το σπίτι. Οι ασύρματοι router από τον πάροχο είναι για το μαύρο και θέλουν σχεδόν οπτική επαφή για να δουλέψουν

• Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vaggospro είπε

Ώχ, και δεν έχω άλλη εύκαιρη πρίζα στο δωμάτιο 😕

Μην ψαρώνεις.... άντε αντί να έχεις 45 θα έχεις 40 - 42.... εγώ έτσι το έχω και δουλεύει μια χαρά...

Αν ήταν να έχει πρόβλημα τότε γιατί να έχει τη πρίζα, γιατί να είναι PASSTHROUGH.... προχώρα άφοβα... :-)

• Like 4
Δημοσ.

Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος δεν κάνει επέκταση του wifi είναι μόνο για να συνδέσεις συσκευές με Ethernet;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, crom251 είπε

Θα σου πω τις σκεψεις μου, γιατι ειμαι και εγω στο ιδιο διλημμα.

Το καλο με τα συγκεκριμενα ειναι προφανως το wifi. Το κακο ειναι πως ακυρωνεις μια πριζα, γιατι αυτο με το wifi δεν ειναι passthrough.

Προσωπικα μαλλον θα προτιμησω τα απλα χωρις wifi, και θα συνδεω μεσω ethernet πανω στο powerline ενα παλιο router οποτε χρειαζομαι wifi (νομιζω γινεται, αν οχι ας με διορθωσει καποιος)

Εμενα το μεγαλυτερο διλλημα πλεον ειναι αν θα παρω αυτα του θεματος που ειναι 1000αρια ή αυτα του Γερμανου που ειναι 600αρια αλλα εχουν 2 θυρες ethernet.

Σκεφτομαι βεβαια (επειδη χρειαζομαι 4 powerline) να παρω μια 2αδα απο το καθενα. Θα εχω βεβαια την ταχυτητα που εχουν τα 600αρια, αλλα μελλοντικα αν δω πως εχω θεμα με την ταχυτητα θα αλλαξω μονο 2 και οχι 4.

Το θεμα ειναι αν θα ειναι συμβατα μεταξυ τους.

Οποιος γνωριζει ας μας πει...

ΥΓ. Αν παρω αυτα του θεματος μπορω να κουμπωσω πανω στη θυρα ethernet ενα ethernet splitter ωστε να εχω περισσοτερες θυρες ethernet?

Να πάρεις τα 1000αρια. Μπορείς να βάλεις μετά επάνω σε αυτά έναν Ethernet splitter και να κάνεις την μια θύρα, τέσσερις, έτσι το έχω εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ποιός ο λόγος να είναι passthrough  αν δημιουργούν θέμα με την ταχύτητα? εκτός αυτού μην ξεχνάτε οτι η ταχύτητα που συζητάμε είναι του εσωτερικού δικτύου.

Πχ. προσωπικά έχω 50αρα  και μέσα στο σπίτι έχω 1000αρια powerline που παίζουν με ταχύτητα 700 έως 800(είναι συνδεδεμένα πριν από πολύμπριζα ασφαλείας). άρα είναι ήδη πολλές φορές πάνω από την πραγματική μου ταχύτητα internet

Αν πάρετε τα μικρά της tplink και γενικά αυτά που λένε εως 600 στην πραγματικότητα θα έχετε το μέγιστο δυνατό έως 100 αφου δεν έχουν gigabit

Μόλις τώρα, zafitolis είπε

Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος δεν κάνει επέκταση του wifi είναι μόνο για να συνδέσεις συσκευές με Ethernet;

αυτά της προσφοράς ναι είναι μόνο για ethernet

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Να πάρεις τα 1000αρια. Μπορείς να βάλεις μετά επάνω σε αυτά έναν Ethernet splitter και να κάνεις την μια θύρα, τέσσερις, έτσι το έχω εγώ.

Επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές λάθος σε αυτό το θέμα, η συσκευή λέγεται SWITCH, καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε κάτι πως λέγεται ΑΚΡΙΒΩΣ, να το αναφέρουμε με επιφύλαξη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis_the_fraud είπε

Επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές λάθος σε αυτό το θέμα, η συσκευή λέγεται SWITCH, καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε κάτι πως λέγεται ΑΚΡΙΒΩΣ, να το αναφέρουμε με επιφύλαξη.

Ακριβώς. Εγώ θα τα συνδυάσω με αυτό TP-LINK-TL-SF1008D-v8. που έχω χρόνια και είναι σκυλί λευκό...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...