Προς το περιεχόμενο

[Powerline]TP-LINK TL-PA7010P KIT AV1000 PASSTHROUGH e-shop.gr 39,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Ξέρει κανείς αν έρχονται με καλώδια Ethernet ή πρέπει να πάρω;

Σε οσα εχω παρει εχουν μεσα δικα τους.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gsivris είπε

Επειδή αναφέρεται τριφασικο και μονοφασικο ρευμα...πως τσεκαρω τι εχω? καθοτι ασχετος με το αντικείμενο

Μπακαλιστικα στον πινακα ρευματος στην κεντρικη ασφαλεια που ερχεται απο το κουτι/μετρητη στην εισοδο στο τριφασικο θα εχεις 3 κοκκινα λαμπακια με 3 ασφαλειες, ενα λαμπακι/ασφαλεια ανα φαση.

Επισης αν θυμαμαι καλα το γραφει επανω ο λογαριασμος.

Τελος σε διακοπες ρευματος ισως εχει παρατηρησει οτι χανεις το ρευμα οχι σε ολο το σπιτι αλλα σε συγκεκριμενα κομματια/πριζες/φωτα. Αυτο συμβαινει αν εχεις τριφασικο και εχει πεσει καποια συγκεκριμενη φαση στο δικτυο της ΔΕΗ. Εχει πλακα οταν συμβαινει. Πχ το 1/3 του σπιτιου και ολο το κοινοχρηστο/ασανσερ ειναι στα σκοταδια και ο υπολοιπος εχεις ρευμα 😁

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.

Να ρωτησω κ γω κάτι τους γνώστες που έχω μια απορία. 

Το ένα πρέπει  να μπει στη πρίζα του ρούτερ και το άλλο όπου αλλού θέλουμε να φτάσει το σήμα; ( σαν κάτι αλλά powerline)  

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gkost90 είπε

Το ένα πρέπει  να μπει στη πρίζα του ρούτερ και το άλλο όπου αλλού θέλουμε να φτάσει το σήμα; ( σαν κάτι αλλά powerline)  

Ευχαριστώ. 

Ναι... μα είναι Powerline τα συγκεκριμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, gkost90 είπε

Ευχαριστώ. 

Αρκεί και οι δύο πρίζες να είναι στην ίδια ασφάλεια, έτσι?!

Δημοσ.

Παιδιά σας βλέπω όλους ενθουσιασμένος και θα σας το χαλάσω.
Στη τεχνολογία των powerline έχω δώσει 5 ευκαιριες, σε 4 διαφορετικά σπίτια, από το 2010, από καιρό σε καιρό είχα τέτοια ζευγαράκια και ειχαν και αρκετοι γνωστοί μου.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα απεσυραν λόγω αναξιοπιστίας:

• Παιζαν καλα και μετά από 10 ημέρες, ήθελαν restart.
  • Παιζαν καλά και μετά από ένα μηνα ήθελαν πάλι ζευγάρωμα, άντε βάλετα διπλα διπλα πάτα πάλι pair και όλα οκ
  • Παιζαν καλά και μερικές περιόδους ήταν πολύ πολύ αργά, restart και έφτιαχναν
  • Παιζαν καλα (με restarts) μετά από 1 έτος καιγόταν το ένα

Γενικότερα ειναι μηχανηματάκια που παιδευουν και δεν ειναι να τα πετάξεις αναμένα πίσω από ένα έπιπλο και να ξεχάσεις ότι υπάρχουν.

Είναι λιγότερο αξιόπιστα και από wifi δικτυο. Αυτά από εμένα, καλές αγορές! Sorry αν σας το χαλάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

Στη τεχνολογία των powerline έχω δώσει 5 ευκαιριες, σε 4 διαφορετικά σπίτια, από το 2010, από καιρό σε καιρό είχα τέτοια ζευγαράκια και ειχαν και αρκετοι γνωστοί μου.

• Παιζαν καλά και μετά από ένα μηνα ήθελαν πάλι ζευγάρωμα, άντε βάλετα διπλα διπλα πάτα πάλι pair και όλα οκ

Γενικότερα ειναι μηχανηματάκια που παιδευουν και δεν ειναι να τα πετάξεις αναμένα πίσω από ένα έπιπλο και να ξεχάσεις ότι υπάρχουν.

Είναι λιγότερο αξιόπιστα και από wifi δικτυο. Αυτά από εμένα, καλές αγορές! Sorry αν σας το χαλάω.

Προσωπικά έχω ένα ζεύγος στο παιδικό δωμάτιο εδώ και 10 μήνες.... δεν τα έχω πειράξει ποτέ.... παίζουν ανελλιπώς  ...

Και ο μικρός κανένα παράπονο με το internet - ταχύτητα !!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Ναι... μα είναι Powerline τα συγκεκριμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Το ρώτησα επειδή σε κάποια αλλά μοντέλα και κάποιες αλλες εταιρίες το ένα είναι κάπως διαφορετικό από το άλλο και επειδή τα συγκεκριμένα μου φάνηκαν ίδια στην εμφάνιση είπα να ρωτήσω μήπως ήταν μόνο για να επεκτείνεις το υπάρχον δίκτυο που τυχόν έχεις. 

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. 

Επεξ/σία από gkost90
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

καλα τα λες ΑΛΛΑ για να δούμε και τα δικα μου στατιστικά 
2009 μέχρι 2012 Linksys (owned by cisco)  : 24/7 λειτουργία χωρίς πότε να ασχοληθώ μαζί τους ΚΑΙ τελικά χάλασε το ένα από τα 2 
2012 μέχρι σήμερα TP-Link TL-PL211 :  24/7 λειτουργία χωρίς πότε να ασχοληθώ μαζί τους 

έχω και ενα noname το οποίο το συνδέω στα tp-link και δουλεύει αλλά ώρες ώρες σέρνεται και γιαυτό θέλω να το αλλάξω με tp-link 

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

Ενδεχομένως να είχες κάποιο θέμα με το ρεύμα στο σπίτι ή απλά να είσαι άτυχος, έχω ένα set της tplink av500 και δουλεύουν ρολόι εδώ και κάτι χρόνια (έχασα το λογαριασμό πόσα χρόνια).

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, music_lover είπε

...... έχω ένα set της tplink av500 και δουλεύουν ρολόι εδώ και κάτι χρόνια (έχασα το λογαριασμό πόσα χρόνια).

και εγω έχω 2 tp-link & 2 BeeWi , και τα 4 passthrough

ηταν απο τα πιο οικονομικα, τα εβαλα πριν καποια χρονια , και ουτε ένα ρεσταρτ δεν εκανα (τουλαχιστον δεν θυμαμαι)

και παρολο που ειναι διαφορετικες μαρκες, δουλευουν μεταξυ τους ρολοι.

και εχω και τριφασικο. και νυκτερινο  και ..............  Madonna's eyes.

παρα Πολυ ευχαριστημενος !!!

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, featherbrain είπε

καλησπέρα,

παίζει και αυτό.

https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d2383675%3bpagesize%3d4%3bsearchtext%3dp601

βλέπω ότι είναι 1000άρια και τα 2 και Pass through. 

Από Brand όμως τι παίζει. Άποψη κανείς;

Τα έχω περίπου ένα μήνα.  Τα έβαλα στη πρίζα και δεν ξανασχολήθηκα. Ούτε  ζευγάρωμα ούτε διακοπές στη σύνδεση ούτε τίποτα.  Δουλεύουν ασταμάτητα και χωρίς προβλήματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Άμα συνδέσω πολύμπριζο πάνω στο powerline ( το  οποίο θα έχει και gaming pc επάνω ) θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;

Εγώ έτσι το έχω και όλα είναι μια χαρά.... δεν έχω κανένα πρόβλημα...

P.S.: Έχουμε και το ίδιο laptop .... Lenovo Y580 :-) ... εγώ με i7 μόνο....

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...