GSpiraras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Λογικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα τσιπακια έχουν χιλιάδες ώρες ζωής και αν ήταν από επαγγελματίες Etherminers θα έπαιζαν στο ιδανικό σημείο του maximum efficiency τους το οποιό είναι χαμηλότερα από ότι έχουν όταν βγαίνουν από εργοστάσιο. Απλά λίγο προσοχή στους ανεμιστήρες μήπως θέλουν αλλαγή - και αυτοί πιθανά να ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από το ότι στην Cosmodata φέρονται στις κάρτες σαν πατάτες παρά από την χρήση. Ενημερωτικά είχα πάρει μια 570 κάρτα από mining μέ μάλιστα μόνο ένα DVI με $75 πριν από 2 χρόνια, για ένα φίλο του γιού μου που δεν είχει την δυνατότητα να δώσει παραπάνω. Ο μικρός την χαίρεται και τις δίνει και καταλαβαίνει καθημερινά σε Fortnite, Rainbow 6, Overwatch κλπ χωρίς κανένα πρόβλημα και με μια χαρά επιδόσεις. Το πρόβλημα είναι κυριώς η κοροϊδία που δεν χωνεύεται εύκολα - αυτοί της Cosmodata ενώ είναι τόσα χρόνια στον χώρο, την μιζέρια που τους διακρίνει δεν την έχουν βγάλει ακόμη και ούτε θα την βγάλουν. Ακόμη και να έλεγαν ότι οι κάρτες ήταν από mining στην τιμή που τις είχαν θα είχαν ξεπουλήσει και πάλι... Από την στιγμή που η αγορά γίνεται συνειδητά και ξέρεις τι αγοράζεις και γιατί, δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν άσχημα όσοι την πήραν οπότε καλορίζικη και καλοδούλευτη. 4
greengroser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaggelis dogas είπε Καλησπέρα παιδιά, Τσίμπησα και εγώ μια, να πω την αλήθεια το κουτί που την στείλαν δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη(στην τελική καλύτερο πακετάρισμα κάνω εγώ) γιατί πήγαινε πέρα δώθε μεσα και φοβόμουν μην έφτασε σπασμένη. Ευτυχώς ολα εντάξει Ήρθε με το 1150/2100 bios και φυσικά θα φάει update το θέμα είναι ότι όπως ήρθε στο heaven η θερμοκρασία πάει στους 75 βαθμούς και πάστα/pads δεν έχουν αλλαξει(το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι επάνω στην βίδα ) και το cooler φαίνεται ότι το πέρασαν με blower το θέμα είναι ότι σκόνη κάτω από την κάρτα υπάρχει,θα έχω θέμα με την εγγύηση αν την ανοίξω? 1)ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΙΔΑ 2)ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ >>>ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΕΙΣ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕΙΣ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΣΥΝΟΛΟ 9 ΣΥΝΤΗΡΙΣΕΙΣ) 1)https://www.bestprice.gr/cat/5596/lipansi.html?q=σιλικονη+λαδι 2)https://www.bestprice.gr/search?q=THERMAL+PADS 3)https://www.bestprice.gr/search?q=thermal+paste ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΚΙΑ ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Η ΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ )ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΩΛΗΣΣΕΙ ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ>>> Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=MH52cMQp2c4 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από greengroser 3
elpaso1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Οταν λετε bios ορυχειου, ειναι ειδικη bios για mining, ωστε να μην καταπονουνται αρκετα οι καρτες ή κατι τετοιο; Πως ξερω μεχρι ποια καρτα θα μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης και το τροφοδοτικο μου; Εχω Intel Core i5 4670K και Xfx 750W. Λογικα προβλημα δεν θα εχω, αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα, σε σχεση με την gtx 770 που εχω, δινει ελαχιστο boost στα fps και μου κανει εντυπωση, καθως η 770 ειναι και καρτα 6ετιας! Βεβαια την ειχα παρει και 500 ευρω τοτε! Ενω αυτες οι Rx ειναι αρκετα φθηνες, δε ξερω γιατι. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-770-vs-AMD-RX-580/2174vs3923
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Οταν λετε bios ορυχειου, ειναι ειδικη bios για mining, ωστε να μην καταπονουνται αρκετα οι καρτες ή κατι τετοιο; Πως ξερω μεχρι ποια καρτα θα μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης και το τροφοδοτικο μου; Εχω Intel Core i5 4670K και Xfx 750W. Λογικα προβλημα δεν θα εχω, αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα, σε σχεση με την gtx 770 που εχω, δινει ελαχιστο boost στα fps και μου κανει εντυπωση, καθως η 770 ειναι και καρτα 6ετιας! Βεβαια την ειχα παρει και 500 ευρω τοτε! Ενω αυτες οι Rx ειναι αρκετα φθηνες, δε ξερω γιατι. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-770-vs-AMD-RX-580/2174vs3923 Ανετος εισαι με το τροφοδοτικό, λιγοτερο ρευμα τραβαει η rx 580 απο την 770 και προφανως ειναι πολυ ανώτερη πλέον σε perfomance. Το "ελάχιστο boost" που το ειδες? Το επιχείρημα "μα εδωσα τοσα τότε" θυμιζει ενα γνωστο μου προ καιρού με λαπτοπ pentium δεκαετίας τουβλο-x που ελεγε "μα 1000 ευρω το χα παρει τοτε, δε μπορει να μην ειναι καλο ακομη σημερα για gaming". Υ. Γ. Μακαρι να βγαζανε οι ψευτες και καμια vega απο mining σε προσφορα, εκεί είναι το ακομη πιο τρελο value. 1
leros2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Οταν λετε bios ορυχειου, ειναι ειδικη bios για mining, ωστε να μην καταπονουνται αρκετα οι καρτες ή κατι τετοιο; Πως ξερω μεχρι ποια καρτα θα μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης και το τροφοδοτικο μου; Εχω Intel Core i5 4670K και Xfx 750W. Λογικα προβλημα δεν θα εχω, αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα, σε σχεση με την gtx 770 που εχω, δινει ελαχιστο boost στα fps και μου κανει εντυπωση, καθως η 770 ειναι και καρτα 6ετιας! Βεβαια την ειχα παρει και 500 ευρω τοτε! Ενω αυτες οι Rx ειναι αρκετα φθηνες, δε ξερω γιατι. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-770-vs-AMD-RX-580/2174vs3923 Καταπληκτικο site κοιτάς και εσύ ...
StigmaX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Οταν λετε bios ορυχειου, ειναι ειδικη bios για mining, ωστε να μην καταπονουνται αρκετα οι καρτες ή κατι τετοιο; Πως ξερω μεχρι ποια καρτα θα μπορει να σηκωσει ο επεξεργαστης και το τροφοδοτικο μου; Εχω Intel Core i5 4670K και Xfx 750W. Λογικα προβλημα δεν θα εχω, αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα, σε σχεση με την gtx 770 που εχω, δινει ελαχιστο boost στα fps και μου κανει εντυπωση, καθως η 770 ειναι και καρτα 6ετιας! Βεβαια την ειχα παρει και 500 ευρω τοτε! Ενω αυτες οι Rx ειναι αρκετα φθηνες, δε ξερω γιατι. https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-770-vs-AMD-RX-580/2174vs3923 Είσαι 40% πάνω όπως λένε και τα μπενσμαρκ με την κάρτα του θέματος. Το αν αξίζει το 100αρικο η όχι, το κρίνεις μόνο εσύ.
elpaso1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Anyway, η προσφορα εληξε οποτε ακυρο! Εξαλλου αυτο το διαστημα δεν παιζω καθολου παιχνιδια. Ισως στο μελλον κανω αναβαθμιση ολο τον υπολογιστη.
spyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 H RX 5500 που βγαίνει 12 Δεκεμβρη και οι παραλλαγες της RX 5500 (XT),RX 5550 (XT) θα αντικαταστήσουν τα μοντέλα της σειράς RX 570 /RX580 / RX590 3DMark Fire Strike Shadow of the Tomb Raider Far Cry 5 Power consumption AMD RX 5500 (OEM) 12111 59 fps 72 fps 133 W Sapphire RX 580 Nitro + 12744 65 fps 75 fps 207 W Gigabyte GTX 1660 OC 12525 69 fps 85 fps 128 W Μάλλον θα είναι εδω στις γιορτες, γι'αυτό ξεφορτώνουν rx570/rx580/rx590 Tιμες επειδη στο Ελλαδισταν τις τσιμπαν απο 150 ευρώ λογικα αυτές με 4gb απο 180-200 oi 8gb/απο 200-250 ευρω και πάνω 5500xt με 8gb
ELMastas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Προσφέρονται με 1 Τρολ Δώρο, απο τα ορυχεία
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τελικα ολες απο ορυχειο ειναι,και η δικη μου με αλλο bios ηρθε,φλασαριστηκε και ολα κομπλε Παιδια τα ανεμηστηρακια δεν λενε να ξυπνησουν σε απλη χρηση [youtube browsing],ειναι εκει και απλα με κοιτανε☺️ Αν ανοιξεις κανα παιχνιδι δουλευει κανονικα,τωρα κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο το πραγμα δεν το ξερω ,αλλα δεν πονανε τα αυτια μου
leros2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Έτσι δουλεύουν τα ανεμιστήρια σε πολλά μοντέλα, όταν είναι σε 2d 1
vagdesign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Οι περισσότερες XFX υλοποιήσεις (από εποχής Radeon 5770) όσες έχουν 2 ανεμιστήρες, έτσι λειτουργούν. Στο "ρελαντί" χρήσης δουλεύει ο 1ος (ο μέσα) και όταν χρειαστεί λόγω GPU utilization, ξεκινάει και ο 2ος. Μην αγχώνεστε, έτσι είναι σχεδιασμένες. Όσο για την προσφορά, χτύπησα και εγώ, ήρθε την Παρασκευή, φλασάρισμα το μαμίσιο BIOS και δουλεύει μια χαρά. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ καλή. Μόνο κακό ήταν το κουτί που είναι το εσωτερικό από την retail συσκευασία, το σακουλάκι που ήταν μέσα στη σκόνη για να "προστατεύει" την κάρτα και ότι δεν είχε τίποτα από το retail περιεχόμενο μέσα (καλώδιο, φυλλάδια κτλ). Στα 108€ (που πλήρωσα με μεταφορικά και αντικαταβολή) ως τιμολόγιο είναι μια χαρά τιμή για αυτή την υλοποίηση που για μένα μαζί με τις Sapphire είναι κορυφή η XFX. Έχουν και 1 χρόνο εγγύηση, οπότε μια χαρά. Απλώς ως σημείωση, σε περίπτωση επιστροφής καλό είναι να φλασάρετε το BIOS που ήρθαν και ας ήταν για mining. Έτσι δεν θα ψιλιαστούν ότι παίζατε με τα φλασαρίσματα για τυχών overclocking... 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, vagdesign είπε Οι περισσότερες XFX υλοποιήσεις (από εποχής Radeon 5770) όσες έχουν 2 ανεμιστήρες, έτσι λειτουργούν. Στο "ρελαντί" χρήσης δουλεύει ο 1ος (ο μέσα) και όταν χρειαστεί λόγω GPU utilization, ξεκινάει και ο 2ος. Μην αγχώνεστε, έτσι είναι σχεδιασμένες. Όσο για την προσφορά, χτύπησα και εγώ, ήρθε την Παρασκευή, φλασάρισμα το μαμίσιο BIOS και δουλεύει μια χαρά. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ καλή. Μόνο κακό ήταν το κουτί που είναι το εσωτερικό από την retail συσκευασία, το σακουλάκι που ήταν μέσα στη σκόνη για να "προστατεύει" την κάρτα και ότι δεν είχε τίποτα από το retail περιεχόμενο μέσα (καλώδιο, φυλλάδια κτλ). Στα 108€ (που πλήρωσα με μεταφορικά και αντικαταβολή) ως τιμολόγιο είναι μια χαρά τιμή για αυτή την υλοποίηση που για μένα μαζί με τις Sapphire είναι κορυφή η XFX. Έχουν και 1 χρόνο εγγύηση, οπότε μια χαρά. Απλώς ως σημείωση, σε περίπτωση επιστροφής καλό είναι να φλασάρετε το BIOS που ήρθαν και ας ήταν για mining. Έτσι δεν θα ψιλιαστούν ότι παίζατε με τα φλασαρίσματα για τυχών overclocking... Ποιον μεσα ανεμιστηρα μου λες?2 ανεμιστηρες βλεπω και δεν ανοιγει κανενας ,εχει και αλλο εσωτερικο?
masteripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω μια απορία....αυτές οι κάρτες λογικά με βάση τα specs έχουν dual bios ...με 1 διακοπτάκι κάπου.....το άλλο BIOS τι έχει ? Σημειωτέον ότι τελικά δεν αγόρασα απο την COSMO γιατί δεν πρόλαβα...αλλά η φάρμα φαίνεται ότι ήταν αρκετά μεγάλη και το κοπάδι μεγάλο....την βρήκα απο αλλού λίγο ακριβότερα και απλώς δεν "'αντεξα"...οπότε περιμένω να δω τι θα φοράει εντέλει Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από masteripper
juve11 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Τελικα ολες απο ορυχειο ειναι,και η δικη μου με αλλο bios ηρθε,φλασαριστηκε και ολα κομπλε Παιδια τα ανεμηστηρακια δεν λενε να ξυπνησουν σε απλη χρηση [youtube browsing],ειναι εκει και απλα με κοιτανε☺️ Αν ανοιξεις κανα παιχνιδι δουλευει κανονικα,τωρα κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο το πραγμα δεν το ξερω ,αλλα δεν πονανε τα αυτια μου Δεν ξυπνάνε ..και τις δικής μου κοιμόντουσαν.. Την άνοιξα και άλλαξα πάστα.. Ήταν ξερή, οπότε προτείνω μια ανανέωση..και τα pads θα τα αλλάξω ,απλά δεν είχα αυτή την στιγμή σπίτι.. Κατέβασα το msi afterburner ,ρύθμισα τα ανεμηστηρια... Σημειωτέον ,αν τα βάλω στο 80% μετά τους 60 βαθμούς , η θερμοκρασία πάει max 67-68.. Αλλά κάνουν σαν τρακτέρ, οποτε πήγαν στο 70%. Σε idle , παίζουν ένα 30% τα φουρφουρια , αν και δεν χρειάζεται ,μιας και η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις