Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, badbad είπε

Από την άλλη όποιος έχει γνωστό που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα ξέρει πως η BLACK FRIDAY είναι πρώτα για τους υπαλλήλους και τους κολλητούς τους και μετά για τον απλό λαουτζίκο. 

Καλά αυτή η νοοτροπία παντού υπάρχει όχι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις ( και όχι ειδικά επειδή είναι εβδομάδα "προσφορών" )

Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτό.

Όλοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζα οτι ειχαν εξαντληθει και το ειχα παρατησει ολο το θεμα, αλλα φαινεται οτι πλεον να μπορεις να ξανα-βαλεις παραγγελια.
Εσεις που την πηρατε τελικα αξιζει?

Δημοσ.

εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Από ότι φαινεται είναι κάρτες από mininig, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τώρα στο 100αρικο και με ένα χρόνο εγγύηση παίρνεις τα ρίσκα σου και αποφασίζεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2019 στις 1:20 ΠΜ, Havik είπε

1. Aπο Cosmodata!

Συχνές Ερωτήσεις :
Τι Είναι τα Προϊόντα Refurbish ?
Πρώτα από όλα είναι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που σας δίνουν την Δυνατότητα να αποκτήσετε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, τα TOP Μοντέλα των πιο ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Κατασκευαστών. Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί το Λιγότερο για 6Μήνες, το Περισσότερο 4 Χρόνια και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα. [...]

----------

2. [...]

Το όλο θέμα είναι κατά πόσο έχουν ελεγχθεί σωστά από το τεχνικό τμήμα or wtv της cosmodata αλλά από την άλλη έχει εγγύηση και δεύτερον αν έχουν εξωτερικές φθορές σε τι βαθμό είναι, αν έχει φθορές καλό είναι κάποιος να τις δει πριν την πάρει, μην του που μετά "ε φίλε σου έπεσε και είναι στραβωμένη" :P

3. ...όπως είπα δεν είμαι κατά, παίζει να είναι και πιο ασφαλές από αγγελία εδώ, τουλάχιστον σίγουρα έχει καλύτερη τιμή και εγγύηση.

1. Paroles, paroles, paroles. Λέει αλλά δεν ισχύει τίποτε από αυτά στην πράξη!

2. Δεν έχει ελεγχθεί απολύτως τίποτε από το τεχνικό τμήμα της το οποίο, στην πράξη, δεν συμπεριφέρεται καν σαν τεχνικό τμήμα. Όσον αφορά τις ίδιες τις γνώσεις των "τεχνικών" της, στην καλύτερη περίπτωση είναι περιορισμένες ή κατά τόπους (προϊόν) ανεπαρκείς.

3. Παίζει μόνο στην περίπτωση που είσαι άσχετος αγοραστής και συγχρόνως τυχεράκιας.

Επεξ/σία από filipN
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παραγγειλα μια....θα δείξει η πορεία. Αυτήν την στιγμή με τον 4590 και την 380 είμαι εντελώς οριακά. Ελπίζω να πάρει λίγο αέρα το σύστημα , θα την βάλω υδροψυξη με το nzxt g12 που έχω ηδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, filipN είπε

1. Paroles, paroles, paroles. Λέει αλλά δεν ισχύει τίποτε από αυτά στην πράξη!

2. Δεν έχει ελεγχθεί απολύτως τίποτε από το τεχνικό τμήμα της το οποίο, στην πράξη, δεν συμπεριφέρεται καν σαν τεχνικό τμήμα. Όσον αφορά τις ίδιες τις γνώσεις των "τεχνικών" της, στην καλύτερη περίπτωση είναι περιορισμένες ή κατά τόπους (προϊόν) ανεπαρκείς.

3. Παίζει μόνο στην περίπτωση που είσαι άσχετος αγοραστής και συγχρόνως τυχεράκιας.

1. Απλά μετέφερα τι λένε.

2. Δεν ξέρω αλλά και εμένα χλωμό μου φαίνεται να της κοίταξαν έστω και λίγο.

3.Διαφωνώ, ακόμα και έμπειρος να είσαι μπορεί να την πατήσεις, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλές αλλά και αντίθετα κακές αγγελίες αλλά δεν μπορείς να είσαι πάντα σε θέση να είσαι σίγουρος 100%, επίσης ακόμα και ότι κάποιος έχει πολλές αξιολογήσεις δεν λέει κάτι πέρα από το ότι κάποιος είναι Κ.Εμπορίδης, ο άλλος με 30 αξιολογήσεις την πούλαγε σαν δική, άριστη κτλ αλλά ούτε λέξη για Refurbish, τουλάχιστον αυτές έχουν και εγγύηση ένα χρόνο, σε αντίθεση με το "εγγύηση οι αξιολογήσεις μου" που βλέπω συχνά πυκνά, συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές φόρες καλύτερες αγγελίες από την εδώ Refurbish, απλά λέω ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Τσίμπησα και εγώ μια, να πω την αλήθεια το κουτί που την στείλαν δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη(στην τελική καλύτερο πακετάρισμα κάνω εγώ) γιατί πήγαινε πέρα δώθε μεσα και φοβόμουν μην έφτασε σπασμένη. Ευτυχώς ολα εντάξει 

Ήρθε με το 1150/2100 bios και φυσικά θα φάει update το θέμα είναι ότι όπως ήρθε στο heaven η θερμοκρασία πάει στους 75 βαθμούς και πάστα/pads δεν έχουν αλλαξει(το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι επάνω στην βίδα ) και το cooler φαίνεται ότι το πέρασαν με blower το θέμα είναι ότι σκόνη κάτω από την κάρτα υπάρχει,θα έχω θέμα με την εγγύηση αν την ανοίξω? 

Επεξ/σία από vaggelis dogas
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ.

Η κατάσταση της κάρτας ήταν καλή και την φλάσαρα με το κανονικό bios όπως λέγαν τα παραπάνω posts για να πάει 1366/2000.

Θερμοκρασία idle βλέπω περίπου 50+.

Για gaming temps κλπ θα επανέλθω με νέο post.

Δημοσ.

Παρέλαβα, έβαλα, για το 100αρικο φουλ ευχαριστημένος. Έδωσε ζωή στον 8350.

Bios είχε του ορυχείου, φλασαρα το κανονικό βάση του οδηγού που ποσταραν παραπάνω.

Συσκευασία του στόλου. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάθει ζημιά η κάρτα κατά τη μεταφορά. Ζελατίνα και κουτί. Πουθενά ένα αφρολεξ κάτι. 

Δημοσ.

Παιδια ανεξαρτητα απο τους ψευτες στο μαγαζι που πουλανε mining καρτες για refurbished (ετσι λεγεται το φυσημα με το blower για αυτους μαλλον), οι καρτες μια χαρα θα ειναι ακομη κι αν εχουν 2 χρόνια λειτουργια σερι. Δουλευουν με χαμηλωμενα ρευματα και σιγουρα με καλυτερο αερισμο απο το καθε χαλια κουτι ενος κανονικου χρηστη. Απλα θελουν πιθανως ξανα παστα και αν χαλασει και ενα ανεμιστηρακι σιγα το πράγμα, γεματο ειναι το aliexpress. 

Τετοιες επιδοσεις με 100 ευρω δε βρισκεις. Και το χρόνο να βγαλουν οριακα τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους και κανουν και ωραια διακόσμηση σε κανενα ραφι οπως αυτα που εχουν οι πληρωμένοι reviewer στο youtube. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα και εγώ μια. Σίγουρα είναι μια καλή αναβάθμιση της 270x, ακόμα και αν η κάρτα είναι mining. Ελπίζω απλά να αντέξει χωρίς θέματα όσο έχει αντέξει και η 270x 😅

Επεξ/σία από Aseed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ειναι ρισκο και το ξερουν αυτες τις εχουν σκισει 24/7 ειδατε οτι εχουν Bios πειραγμενο  του ορυχείου . Προσδοκιμο ζωης αντε να χουν 6 μηνες ακομα . Θα μου πεις αμα εισαι αθηνα np την πας πισω αν ισχυει ο 1 χρονος 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δεν πιστεύω ρε παιδιά να έχουν 6 μηνες ζωη, δεν το ελπιζω δλδ, τωρα το πραγμα θα δειξει ειναι λιγο λαχειο η κατασταση

Δημοσ.

Τα ηλεκτρονικά γενικά καταπονούνται είτε γιατί δουλεύουν πολλές ώρες είτε γιατί δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες είτε τέλος από πολύ υψηλά volt (με βάση τα ώρια ή specs), θερμοκρασία μπορείτε να τρέξετε ένα furmark και να δείτε σε ακραίο load τι πιάνει και κατ’επέκταση πόσο τους έφτανε, αν κρίνω από το bios έχει χαμηλό voltage δεν νομίζω να τις είχαν μέσα σε κούτα με μηδέν airfow οπότε το μόνο που σίγουρα μένει είναι κάτι 24/7/365 usage.

Οι 580 κυκλοφορούν 2,5 χρόνια τώρα, δεν μπορώ να πω για όλες τι θα γίνει αλλά ενάμιση χρόνο σίγουρα θα τον βγάλουν, εξάλλου υπάρχουν καινούριες που χαλάνε σε 6 μήνες και άλλες σε 6 χρόνια κανένας δεν ξέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...