greengroser Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, vadergr είπε Εγω απορώ ακόμα πως "εγινε γαργάρα" τοσο ευκολα οτι αγοράστηκαν mining κάρτες με πειραγμένα bios... ξεκολατε μωρε τωρα ....πατε ολοι να το παιξεται επιστημονες θα σου πω εγω πως εγινε γαργαρα εγω εχω μια 2080 και προχθες αγορασα και μια 5700χτ και μια 580 απο εδω αλλα εγω ειμαι εγω ...και εσυ εισαι εσυ ...δεν μπορουν ολοι να διαθεσουν αυτα τα χρηματα... σε αυτο το θεμα θα βρεις πιτσιρικαρια που δεν εχει λεφτα και διαφορους αλλους ανθρωπους που θελουν να κανουν την δουλεια τους ΦΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑ MINING ΞΕMINING ...μια τιμια καρτουλα με 100 ευρο που τρεχει στα 200+ καινουργεια και 140-180 μεταχειρισμενη εδω μεσα .... και εσυ και εγω εαν ημασταν στην θεση τους το ιδιο θα καναμε 5
Aurumnus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexinhogr είπε παιδες κατεβαστε το Sapphire TRIXX (δεν ξερω αν μονο στις sapphire αν δουλευει ) και καντε ενα custom profil και θα ειστε jet (εγω εχω rx580 8g νιτρο) idle και gtav 4k σχεδον ολα τερμα Νέα εικόνα bitmap (2).bmp 711 kB · 7 downloads Νέα εικόνα bitmap (3).bmp 883 kB · 5 downloads Ενδιαφέρον! Για την RX 590 το θέλω. 1
7nisiotis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, masteripper είπε Πάει.......δεν πρόλαβα Υπομονή μόλις βγει επίσημα στα ράφια η RX 5500 θα ξεστοκαρουν σίγουρα - αυτό φαίνεται ότι θα γίνει - να φύγει όλο το διαθέσιμο στοκ των 570 580 590 σε χαμηλές τιμές. μπορεί και κοντά σε αυτές αυτά της -προσφορας- Κανα.Αμαζον πάλι Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από 7nisiotis
vadergr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, greengroser είπε ξεκολατε μωρε τωρα ....πατε ολοι να το παιξεται επιστημονες θα σου πω εγω πως εγινε γαργαρα εγω εχω μια 2080 και προχθες αγορασα και μια 5700χτ και μια 580 απο εδω αλλα εγω ειμαι εγω ...και εσυ εισαι εσυ ...δεν μπορουν ολοι να διαθεσουν αυτα τα χρηματα... σε αυτο το θεμα θα βρεις πιτσιρικαρια που δεν εχει λεφτα και διαφορους αλλους ανθρωπους που θελουν να κανουν την δουλεια τους ΦΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑ MINING ΞΕMINING ...μια τιμια καρτουλα με 100 ευρο που τρεχει στα 200+ καινουργεια και 140-180 μεταχειρισμενη εδω μεσα .... και εσυ και εγω εαν ημασταν στην θεση τους το ιδιο θα καναμε Δεν κατηγορώ καθόλου αυτούς που τις αγόρασαν. Ετσι και αλλιώς refurbished είχαν στο μυαλό τους, οχι λιωμένες mining καρτες. Μια καινούργια rx580 ξεκιναει απο τα 160€, ενω υπήρχαν πχ και οι προσφορες του πλαισιου με πιο γρηγορες καρτες σε παραπλήσια τιμή. Και ασχέτως αν ο ιδιοκτήτης της κάρτας αποδέχτηκε την προέλευση της, δεν υπήρχε νομίζω ούτε ενα σχόλιο για την "ποιότητα" των υπηρεσιών και της ευθύτητας του συγκεκριμένου καταστήματος. Υπενθυμίζω οτι άνθρωποι αγόρασαν στο ~60% της ονομαστικής τους αξίας, πειραγμένες κάρτες με απίστευτες υπερωρίες (αν για το soc δεν σημαινει κατι, σιγουρα δεν ισχύει το ιδιο και για τα μηχανικά μέρη οπως τους ανεμιστήρες), πιστεύοντας οτι ειναι refurbished. Εγω προσωπικά ΔΕΝ θα έκανα το ίδιο (ξαναλέω οτι δεν κατηγορώ αυτους που το επραξαν). Και αν τελικά είχα αγοράσει, θα έμπαινα στο skroutz και θα τους έλιωνα στις αρνητικές. Δεν χαντακώνουμε τέτοιες πρακτικές απάτης, και είμαστε και με το πιστόλι στον κρόταφο για τον αν καποιος υπάλληλος κανει αριθμητικό λάθος... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από vadergr 1
zafiricon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Κατεβάστε το msi afterburner, ενεργοποιήστε τо fan στις ρυθμίσεις, minimize και όλα θα πάνε κομπλέ παιδιά! Ένα κατοστάρικο rx 580 8gb .... ούτε του παπά.... 1
wenor5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μου ηρθε, ειχαμε για αρχη στραβο backcover στις θυρες, αλλα κομπλε αυτο μπορει και να φταιει η μεταφορικη μιας και η καρτα ηταν αθλια συσκευασμενη, αλλα το σημαντικο που παρατηρησα ειναι οτι ο ενας απτους δυο ανεμηστηρες ειναι στα τελευταια του, συγκεκριμενα αν θελετε να το ελεξετε, κανονικα οι ανεμηστιρες οταν τους γυνας με λιγη δυναμη πρεπει να κανουν ενα μικρο μπρος πισω πριν σταματησου(αν δεν ειναι τιγκα στην βρωμα), ο συγκεκριμενος ουτε καν, τωρα περα απο αυτο ετρεξα funmark 1080p 8xmsaa για 20 λεπτα με min:50c και max:73-74c αφου φλασαρα το σωστο bios, ολα καλα μεχρι εκει αλλα οπως ειναι λογικο ο ετοιμοθανατος ανεμηστηρας κανει θορυβο(clicky ηχο)σε υψηλα rpm. Ετσι απο περιεργεια θα τους στειλω να τους ρωτησω, οτι εφοσον οκ ειναι χρησιμοποιημενα αλλα εχουν ελεγχθει, πως και καλα τους ξεφυγε κατι τοσο απλο, να δω τι θα πουν.
7nisiotis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, wenor5 είπε Μου ηρθε, ειχαμε για αρχη στραβο backcover στις θυρες, αλλα κομπλε αυτο μπορει και να φταιει η μεταφορικη μιας και η καρτα ηταν αθλια συσκευασμενη, αλλα το σημαντικο που παρατηρησα ειναι οτι ο ενας απτους δυο ανεμηστηρες ειναι στα τελευταια του, συγκεκριμενα αν θελετε να το ελεξετε, κανονικα οι ανεμηστιρες οταν τους γυνας με λιγη δυναμη πρεπει να κανουν ενα μικρο μπρος πισω πριν σταματησου(αν δεν ειναι τιγκα στην βρωμα), ο συγκεκριμενος ουτε καν, τωρα περα απο αυτο ετρεξα funmark 1080p 8xmsaa για 20 λεπτα με min:50c και max:73-74c αφου φλασαρα το σωστο bios, ολα καλα μεχρι εκει αλλα οπως ειναι λογικο ο ετοιμοθανατος ανεμηστηρας κανει θορυβο(clicky ηχο)σε υψηλα rpm. Ετσι απο περιεργεια θα τους στειλω να τους ρωτησω, οτι εφοσον οκ ειναι χρησιμοποιημενα αλλα εχουν ελεγχθει, πως και καλα τους ξεφυγε κατι τοσο απλο, να δω τι θα πουν. Εμ γι αυτό λέμε πάντα στήνεις το κινητό απέναντι, unbox τα πάντα από το πώς φαίνεται εξωτερικά το κουτί μέχρι το μέσα του προϊόντος.
wenor5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εμ γι αυτό λέμε πάντα στήνεις το κινητό απέναντι, unbox τα πάντα από το πώς φαίνεται εξωτερικά το κουτί μέχρι το μέσα του προϊόντος. μην αγχωνεσαι ενοειται εβγαλα βιντεακι 2
7nisiotis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, wenor5 είπε μην αγχωνεσαι ενοειται εβγαλα βιντεακι ω ρ α ι ο ς
badbad Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, helicoid είπε Κι όμως αλήθεια λέει, αναβάθμιση θα κάνει. Με τα λεφτά που θα μαζέψει από το 40άρι καπέλο σε κάθε κάρτα Ζούγκλα μάο μάο. Και δυστυχώς δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα. Όπως και όλοι αυτοί που παραγγέλνουν 4 τηλεοράσεις για να γυρίσουν τις 3 και να κρατήσουν την μια, και φεύγουν τα αποθέματα σε 5 λεπτά και οι υπόλοιποι ας μείνουν με το πλί στο χέρι. Μην το ψάχνεις, είναι θέμα κουλτούρας. Φίλε μου αρκετά συχνο το φαινόμενο που αναφέρεις αλλά τα μεγάλα καταστήματα τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα μέτρα τους. Απαγορεύουν την πώληση πάνω από δυο προϊόντων στον ίδιο πελάτη. ΔΕΝ δέχονται τρόπο πληρωμής στο κατάστημα αν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελιά και επίσης τα δυνατά προϊόντα ΔΕΝ τα πουλάνε μέσω eshop. Έτσι όλοι αυτοί που μπαίνουν για να τα κάνουν μπαχαλο με τα αποθέματα, παίρνουν τα @@ τους. Από την άλλη όποιος έχει γνωστό που δουλεύει σε μεγάλη αλυσίδα ξέρει πως η BLACK FRIDAY είναι πρώτα για τους υπαλλήλους και τους κολλητούς τους και μετά για τον απλό λαουτζίκο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από badbad
harapian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 εγω φλασαρα την rx480 και εγινε rx580. ολα καλα
Aseed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέχρι να το σκεφτώ και να το πάρω απόφαση, το site dead. 🤦♂️🤦♂️
Deathy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο λιωμενες οι καρτες... δηλαδη ποσες ωρες εχουν πανω? Παντως αυτη η προσφορα παιζει στα 120 εδω και κατι μηνες με τις καρτες αυτες, τωρα τις κατεβασανε ενα 20ρικο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Deathy
pollop Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 δεν βαριέσαι... με τιμολόγιο την πήρα και ένα χρόνο να με βγάλει (όσο έχει εγγύηση) θα τα βγάλει τα λεφτά της. Πάντως έχει πλάκα γιατί όταν πήγα κοσμοντατα να την κλείσω και ρώτησα τον υπάλληλο μου είπε οτι δεν ειναι απο ορυχεία, αλλα εκθεσιακά κομμάτια😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις