Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, juve11 είπε

κι εγω παρελαβα,,,

πως εκανες flash to bios της, αν μπορεις να δωσεις λεπτομεριες ή ενα λινκ.

ευχαριστω!

κοιτα αυτο σαν μπουσουλα...ειναι αρκετα απλο

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όντως παιδιά αν μπορείτε να μας βοηθήσετε για το πως θα κάνουμε flash το bios. Επίσης, αν την αφήσουμε ως έχει θα καταναλώνει λιγότερο να φανταστώ με τι κόστος στις επιδόσεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα Enermax Pro82+ 525W θα την σηκωνει την καρτα η θα εχω θεμα με τα Watt που τραβαει?

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spocky είπε

Ενα Enermax Pro82+ 525W θα την σηκωνει την καρτα η θα εχω θεμα με την Watt που τραβαει?

κομπλε εισαι

29 λεπτά πριν, Silenzio είπε

όντως παιδιά αν μπορείτε να μας βοηθήσετε για το πως θα κάνουμε flash το bios. Επίσης, αν την αφήσουμε ως έχει θα καταναλώνει λιγότερο να φανταστώ με τι κόστος στις επιδόσεις ?

ρε κοκοβιοι πειτε μας πως πηγε το flashaρισμα

Δημοσ.

Rule 1: Ποτέ δεν σταματάμε/κάνουμε επανεκκίνηση αν δεν τελειώσει η διαδικασία ακόμα και αν φαίνεται ότι έχει κολλήσει.

Rule 2: Google it :P

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, greengroser είπε

κοιτα αυτο σαν μπουσουλα...ειναι αρκετα απλο

thanks!

εγω flashαρα, ολα οκ!

να κανω μια ερωτηση.. τα ανεμιστηρακια της δεν δουλευουν σε idle (36 βαθμους) , αν ανεβει η θερμοκρασια 48-50 ,δλδ αν ανοιξω καποιο game, τοτε παιρνουν μπρος...

απ οτι googlαρα , ειναι φυσιολογικο... 

να το αφησω ετσι ή να το αλλαξω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juve11 είπε

κι εγω παρελαβα,,,

πως εκανες flash to bios της, αν μπορεις να δωσεις λεπτομεριες ή ενα λινκ.

ευχαριστω!

Καλησπέρα. Δες εδώ το παρακάτω βιντεάκι και κάνε ότι και αυτός, άμα θες να κρατήσεις το παλιό bios σαν backup πάτα save πριν κάνεις ότιδηποτε άλλο. Ότι έκανε αυτός έκανα και εγώ.

Βίντεο: 

Το πρόγραμμα που θα χρειαστείς είναι αυτό: https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/

Και το bios της κάρτας είναι αυτό: https://www.techpowerup.com/vgabios/200596/xfx-rx580-8192-171030

Για τυχόν bricked κάρτες δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη! :P 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juve11 είπε

thanks!

εγω flashαρα, ολα οκ!

να κανω μια ερωτηση.. τα ανεμιστηρακια της δεν δουλευουν σε idle (36 βαθμους) , αν ανεβει η θερμοκρασια 48-50 ,δλδ αν ανοιξω καποιο game, τοτε παιρνουν μπρος...

απ οτι googlαρα , ειναι φυσιολογικο... 

να το αφησω ετσι ή να το αλλαξω?

αναλογα 

2 πραγματα παιζουν ρολο

1)κουτι/airflow

2) χρονος που παιζεις παιχνιδια

λοιπον παμε πρωτα στο κουτι..εαν ειναι ενα κουτι που εχει αιρφλοου καλο τοτε δεν πειραζεις τιποτα

αμα ειναι ενα κουτι με μετριο αιρφλοου αλλα καθεσαι και εσυ και λιωνεις αρκετες ωρες τοτε θα σου ελεγα να το πειραξεις λιγο το φανκερβ

γιατι αμα λιωνεις και το κουτι δεν ειναι τοσο καλο >> υπαρχει θεμα γιατι ανεβαινει η εσωτερικη θερμοκρασια του κουτιου και η καρτα υπερθερμεναται χωρις λογο

ξερεις ολο αυτο παει αναλογικα με το ποσο χρηση κανεις και το τι κουτι διαθετεις ..αλλα 3-4 βαθμους θα σου ελεγα να το κανεις 

(χωρις να ξερω τι κουτι εχεις αλλα απο καθαρα γνωση δικια μου και πειραγματα που εχω κανει στα δικα μου πραγματα)

απο εκει και περα εκανα ενα ποστ πιο πριν αμα θελεις να την κανεις λιγο ντουκι

πας σε αλλαγη θερμαλ παντ,παστας,και λαδι σιλικονης στα φαν ..

θα δεις διαφορα γυρο στος 2-5 βαθμους αναλογος τα πραγματα που θα αγορασεις

Δημοσ.

Ερώτηση...δλδ με το κομμένο το Bios ....δεν δουλεύουν τα ανεμιστήρακια...και αν συνεχιστεί το κομμένο θα είναι καλύτερα ή χειρότερα για τον χρόνο ζωής της κάρτας...ρωτάω γιατί παίζω ελάχιστα έως καθόλου... αλλά όταν παίζω δεν θα με πείραζε η φασαρία των ανεμιστήρων.

Ξέρει κανείς αν σε Python μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Gpu acceleration

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greengroser είπε

αναλογα 

2 πραγματα παιζουν ρολο

1)κουτι/airflow

2) χρονος που παιζεις παιχνιδια

λοιπον παμε πρωτα στο κουτι..εαν ειναι ενα κουτι που εχει αιρφλοου καλο τοτε δεν πειραζεις τιποτα

αμα ειναι ενα κουτι με μετριο αιρφλοου αλλα καθεσαι και εσυ και λιωνεις αρκετες ωρες τοτε θα σου ελεγα να το πειραξεις λιγο το φανκερβ

γιατι αμα λιωνεις και το κουτι δεν ειναι τοσο καλο >> υπαρχει θεμα γιατι ανεβαινει η εσωτερικη θερμοκρασια του κουτιου και η καρτα υπερθερμεναται χωρις λογο

ξερεις ολο αυτο παει αναλογικα με το ποσο χρηση κανεις και το τι κουτι διαθετεις ..αλλα 3-4 βαθμους θα σου ελεγα να το κανεις 

(χωρις να ξερω τι κουτι εχεις αλλα απο καθαρα γνωση δικια μου και πειραγματα που εχω κανει στα δικα μου πραγματα)

απο εκει και περα εκανα ενα ποστ πιο πριν αμα θελεις να την κανεις λιγο ντουκι

πας σε αλλαγη θερμαλ παντ,παστας,και λαδι σιλικονης στα φαν ..

θα δεις διαφορα γυρο στος 2-5 βαθμους αναλογος τα πραγματα που θα αγορασεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το κουτί μου είναι αυτό..

Έχει το μαμά ανεμιστήρα (12αρι) που βγάζει αέρα από πίσω, κι έβαλα αυτό να βάζει αέρα από μπροστά.. το έβαλα σε χαμηλότερο επίπεδο από το άλλο, ώστε να μην διώχνει τον φρέσκο αέρα που μπαίνει αμέσως, δεν είναι αντικριστά δλδ..έτσι το σκέφτηκα,για καλύτερη ροή του αέρα.

1 ώρα πριν, masteripper είπε

Ερώτηση...δλδ με το κομμένο το Bios ....δεν δουλεύουν τα ανεμιστήρακια...και αν συνεχιστεί το κομμένο θα είναι καλύτερα ή χειρότερα για τον χρόνο ζωής της κάρτας...ρωτάω γιατί παίζω ελάχιστα έως καθόλου... αλλά όταν παίζω δεν θα με πείραζε η φασαρία των ανεμιστήρων.

Ξέρει κανείς αν σε Python μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Gpu acceleration

Σ' εμένα τα ανεμηστηρια ,δεν τα πρόσεξα πριν το flash στο bios...μετα που τα κοίταξα το παρατήρησα...όταν ανοίγω παιχνίδι δουλεύουν εννοείται...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pollop είπε

Παρέλαβα κ εγω την καρτουλα, αν αφησω το bios οπως ειναι θα εχω πρόβλημα;

προβλημα οχι αλλα η καρτα σου θα τρεχει περισσοτερο σαν μια RX570 4 GB σε επιδοσεις,χανει πολυ με το core clock στο 1150

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...