Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 7:12 ΠΜ, Giannos7 είπε

Το τσέκαρα, 1120/2000 :P Τι κάνω τώρα λες; Φλασάρω stock bios ή την επιστρέφω με ελαφρά; 

Φιλε μου έχω μια 480 που την πήρα από το φιλαράκι μου που αχολειτε με Bitcoin  την έχω 1.5 χρόνο και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.

Εγώ θα χαιρομουν να έχει άλλο ,bios όπως η δικιά σου γιατί αυτό δείχνει ότι ήταν στα χέρια εταιρίας που ήξερε πολύ καλά τι έκανε και έπαιζαν με undervolt .τρέξε μερικά bench και βπαρακολουθησε θερμοκρασίες θόρυβο και συμπεριφορά για τυχόν artifacts κλπ και αν είναι όλα οκ εγώ θα την κρατούσα.Εχει βκαι έναν χρόνο εγγύηση.Νομιζεις κάρτες που δείνουν μεταχειρισμένες και πάλευαν με overclock και Τέρμα τα ρολογια και τα ρευματα στο pubg σε υψηλές αναλύσεις είναι λιγότερο ταλαιπωρημένες;

• Like 2
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 7:12 ΠΜ, Giannos7 είπε

Το τσέκαρα, 1120/2000 :P Τι κάνω τώρα λες; Φλασάρω stock bios ή την επιστρέφω με ελαφρά; 

https://www.xfxforce.com/gpus/amd-radeon-tm-rx-580-gts-xxx-edition-8gb-3

χαμηλα εισαι τρελιαρη μου 

μαλλων εχει μπιος απο καρτουλα χαμηλωτερη 

κανε εβα φλασακι στα μπιος τα κανονικα της και θα εισαι θεος 

και ασε να λενε με 100 ευρω  δεν περνεις ουτε  μεταχειρισμενη τυροπιτα

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 7:22 ΠΜ, Droper88 είπε

Φιλε μου έχω μια 480 που την πήρα από το φιλαράκι μου που αχολειτε με Bitcoin  την έχω 1.5 χρόνο και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.

Εγώ θα χαιρομουν να έχει άλλο ,bios όπως η δικιά σου γιατί αυτό δείχνει ότι ήταν στα χέρια εταιρίας που ήξερε πολύ καλά τι έκανε και έπαιζαν με undervolt .τρέξε μερικά bench και βπαρακολουθησε θερμοκρασίες θόρυβο και συμπεριφορά για τυχόν artifacts κλπ και αν είναι όλα οκ εγώ θα την κρατούσα.Εχει βκαι έναν χρόνο εγγύηση.Νομιζεις κάρτες που δείνουν μεταχειρισμένες και πάλευαν με overclock και Τέρμα τα ρολογια και τα ρευματα στο pubg σε υψηλές αναλύσεις είναι λιγότερο ταλαιπωρημένες;

Επέκταση  

Όχι όχι δεν νομίζω κάτι τέτοιο. Έτρεξα heaven benchmark, στο auto το fan curve πάνω από 69c δεν είδα. Το μόνο σπαστικό να σου πω την αλήθεια είναι το coil whine που κάνει γιατί με το που φορτώνει κάνει πολύ αλλά λύση των 100€ είναι όποτε μόνο ευχαριστημένος μπορώ να 'μαι! 

Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 7:25 ΠΜ, Giannos7 είπε

Όχι όχι δεν νομίζω κάτι τέτοιο. Έτρεξα heaven benchmark, στο auto το fan curve πάνω από 69c δεν είδα. Το μόνο σπαστικό να σου πω την αλήθεια είναι το coil whine που κάνει γιατί με το που φορτώνει κάνει πολύ αλλά λύση των 100€ είναι όποτε μόνο ευχαριστημένος μπορώ να 'μαι! 

ειναι coil whine κανονικο ???? η ειναι τα ανεμιστηρια που τσιτωνουν????

Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 7:30 ΠΜ, greengroser είπε

ειναι coil whine κανονικο ???? η ειναι τα ανεμιστηρια που τσιτωνουν????

Coil whine, το τσέκαρα και με κλειστά ανεμιστηράκια με το που ανεβάζει load η κάρτα αρχίζει. Δεν πειράζει, θα κοιτάξω για το stock bios της να φλασάρω.

Mην έχουμε και τρελές απαιτήσεις με 100€ κάρτα! :P 

Δημοσ.

Καλημερα, μολις παραγγειλα και εγω μια rx580 απο το καταστημα Γλυφαδας, για να αντικαταστησω μια gtx960 σε ryzen 5 1600. Ελπιζω να εχει καλυτερες επιδοσεις απο την 960. Παρεπιπτοντως η παραγγελια μου εγινε για την καινουργια φουρνια refurbished αφου το στοκ του αρχικου ποστ εχει εξαντληθει απο την Τριτη που μας περασε. Οποτε καινουργιο στοκ απο 4 Δεκεμβριου, και μετα την ειδοποιηση στο μειλ η κινητο του αγοραστη , παραλαβη απο το καταστημα , ετσι το επελεξα και οχι αποστολη , εντος 10 εργασιμων ημερων. Το μονο που με προβληματιζει σε σχεση με την 960 ειναι οι θερμοκρασιες. Στην 960 με furmark 20 λεπτα δεν ειχα ποτε πανω απο 68 βαθμους. Ελπιζω να εκανα καλη αγορα, ο χρονος θα δειξει.

Δημοσ.

Παιδιά έκανα flash το δικό της bios και έτρεξα Heaven benchmark πάνω από 74c δεν πήγε και χωρίς να πειράξω fan curve. Κλαίει πολύ αλλα θα το υποστώ! :P 

Captur111111111e.PNG

Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 8:06 ΠΜ, Giannos7 είπε

Παιδιά έκανα flash το δικό της bios και έτρεξα Heaven benchmark πάνω από 74c δεν πήγε και χωρίς να πειράξω fan curve. Κλαίει πολύ αλλα θα το υποστώ! :P 

Captur111111111e.PNG

μπορεις να το παλεψεις λιγο να ξερεις ...!!!!!

με αλλαγη παστας και αλλαγη thermal pads ( ουσιαστηκα 3 ευρο) μπορει και καλυτερα η καρτα

αμα θελεις να το παλεψεις πολυ 

παμε σε ανοιγμα των φαν και λαδι σιλικονης (με αλλα 2-3 ευρο) και μετα πας σε αλλη κατηγορια

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω την γνώμη σας, κυρίως αυτών που έχουν πάρει τέτοιες κάρτες.

Έχουμε ένα χώρο με πολλούς υπολογιστές και κάνουμε αναβάθμιση. Οι προηγούμενες κάρτες που είχαμε μας πήγαν 10-12 χρόνια για παιχνίδια σε 720p.

Λέω να πάρω αρκετές. Η ερώτηση;

Επειδή έχουν υποστεί mining θα με μείνουν στο χέρι σε 3 χρόνια;

Αξίζει; Με την εγγύηση; Γενικά;

Τις θέλω για να παίζουν όλους τους σύγχρονους τίτλους απλώς σε ανάλυση 720p.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου πει ποσο θα αντεξει μια καρτα μεταχειρισμενη.Και εγω  την πηρα με καθε ρισκο μιας και ειναι τσαμπα

τα παντα θα σου παιζει μεχρι 1080p

Δημοσ.

Captur111111111e.PNG

Μην μασας κι εμενα με το άλλο bios με το core clock στο 1150 μου ήρθε ,την flashara με το κανονικο της και όλα κομπλε, και δεν μου παει ουτε ψηλοτερα απο 70 βαθμους που για RX580 ειναι πολυ καλα,artifacts δεν εχω δει ,κολλημα πουθενα δεν εχω δει,εγω κανα ιδιαίτερο κλάμα δεν έχω οπότε κομπλε!Και δεν υπάρχει περίπτωση πουθενα να παρεις refurbished RX580 και να μην είναι απο mining ,το bios που ηταν περασμενο μου λεει οτι αυτος που τις ειχε ηξερε τι εκανε οπότε ίσως να είναι και καλύτερα απο καποιον που την είχε σπιτι του και της είχε κάνει OC μέχρι τα μπούνια ας πουμε!

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 29/11/2019 στις 9:08 ΠΜ, Aurumnus είπε

Τι είναι τα artifacts;

Οταν παίζεις και στην οθόνη τα γραφικά κανουν κουλα σαν σπασιματα η σαν να τρελάθηκαν τα χρώματα!

1BRbyn0.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Captur111111111e.PNG

κι εγω παρελαβα,,,

πως εκανες flash to bios της, αν μπορεις να δωσεις λεπτομεριες ή ενα λινκ.

ευχαριστω!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...