Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, wenor5 είπε

ξεφευγουμε λιγο απτο θεμα αλλα εχω να κανω ενα σχολιο, στο πλαισιο , συγγεκριμενα στο υποκαταστημα της βενιζελου, θεσσαλονικη, ειχα παει λαπτοπ turbox με σπασμενο βυσμα τροφοδοσιας, για μια απλη αλλαγη γιατι βαριομουν να περιμενω απο κινα κλπ(ειμαι τεχνικος), μπροστα μου λοιπον ο "τεχνικος" του πλαισιου, ενω εγω του λεω μη βαλεις το βυσμα, γιατι ειναι σπασμενο και θα προκαλεσεις βραχυκυκλωμα, με αγνοει και βαζει το βυσμα τροφοδοσιας, λιγες μερες μετα παω στο πλαισιο και ο ιδιος τεχνικος, μου γυρναει το λαπτοπ ως μη επισκευασιμο με ζημια στην μητρικη(εκαψε το κυκλωμα τροφοδοσιας ο βλακας) και σαν δικαιολογια ειχε οτι ποτε δεν ανοιξε μπροστα του το λαπτοπ. Το λαπτοπ ειχε δοκιμαστει με μπαταρια δουλευε αλλα ειχε εξαντληθει και με παρακαμψη του βυσματος τροφοδοσιας. Οποτε ναι μην ξανα ακουσω οτι το πλαισιο ειναι καλο στην εγγυηση ή την εξυπηρετηση του. Tο τεχνικο τμημα του πλαισιου ειναι επικινδυνο.

Ασ΄το ρε φιλε εγω γι'αυτο δεν του απανταω αλλο,του λεω ειμαι επαγγελματιας στον κλαδο και την ξερω απο μεσα την δουλεια και αυτος μου λεει πηγα μια φορα στην cosmodata και ειχα θεμα και στο πλαισιο me εξυπηρετησανε (ποιος ξερει για τι πραγμα) .Αυτη η ιστορια που παραθετεις για το σερβις ειναι η κορυφη του παγοβουνου για το πλαισιο,8 στα 10 λαπτοπ τα βγαζουν μητρικη και 8 στα 10 κινητα τα βγαζουν υγρασια και ολα θελουν καινουργιες πλακετες μονιμα,εχω ριξει γελιο με ερωτησεις σε πωλητες και σε τεχνικους του πλαισιου απειρου καλους,το ιδιο ισχυει και για τα σερβις του public και του κοτσοβωλου αλλα δεν υπάρχει λογος να το συζηταμε υπαρχει ο κοσμος που παει στον γερμανο να παρει μια μπαταρια 10 ευρω που το απλο μαγαζι απεναντι την ιδια μπαταρια ιδια μαρκα την εχει 3 αλλα ο αλλος παει στον γερμανο σαν το προβατο!Τοτε που γινοταν ο χαμος με τους αποκωδικοποιητες στην εταιρεια που ειμουν πουλαγαμε σκαρτ καλωδια με την παλετα,πουλησα καμποσες παλετες στα media markt και απο το ιδιο καλωδιο πουλησαμε και σε ολη την ελλαδα στα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα,εμεις το διναμε χοντρικη 1,20,τα μαγαζια το πουλαγανε 3-3,5 ευρω,το media το εβαλε 9,90 ,μαντεψε ποσες παλετες ακομα τους πουλησα και ποσα καλαθια αδειασανε!

• Like 4
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ίσως κάνω λάθος, λέμε τώρα. Εντζου!

image.png.48922593842ef508177ba9096914e3cb.png

16 πρόβατα παρακολουθούν.... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Havik είπε

Άστα να πάνε να ξες μια εβδομάδα μετά το black friday και το cyber monday το insomnia θα γεμίσει με τετοια...

Δημοσ.

Καλά κάνουν,αέρα λεφτά 😂. Tο λεγόμενο "flipping". 5 καρτουλες με 35 ευρώ κέρδος την μια  να δώσεις δεν το λες και άσχημα. Φαντάσου να έδινε και προσφορά μαζί  1ΤΒ δίσκο εξωτερικό σφραγισμένο στα 30 ευρό αχαχαχαχα

Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 9:09 ΠΜ, Aurumnus είπε

Σύντομα εδώ στις αγγελίες...

Μόλις τώρα, Havik είπε

That was fast...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αηδία κατάντησαν, την έβαλε και άλλος, το ότι πουλάνε με καπέλο 30€ κ 40€ δεν με πειράζει, το ότι την προσφορά την είδαν από εδώ και τις εξαφάνισαν άρα κάποιος που την είχε ανάγκη δεν μπόρεσε να την πάρει με ενοχλεί περισσότερο, επίσης με εκνευρίζει που δεν λένε ότι είναι refurbished, άριστη κατάσταση ο ψεύτης με τις 30 αξιολογήσεις.... την δίνει γιατί "έκανε αναβάθμιση", φυσικά ξέρει τι κάνει και γιαυτο και δεν λέει και το κατάστημα, ουστ από δω!

" πωλειται η κάρτα γραφικών Rx 580 8gb XXX GTS EDITION της Xfx λόγω αναβάθμισης.

Σε άριστη κατάσταση!!

Με εγγύηση ακόμα έναν χρόνο από ελληνικό κατάστημα!"

Επεξ/σία από Havik
  • Like 8
Δημοσ.

Κι όμως αλήθεια λέει, αναβάθμιση θα κάνει. Με τα λεφτά που θα μαζέψει από το 40άρι καπέλο σε κάθε κάρτα :P

Ζούγκλα μάο μάο. Και δυστυχώς δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα. Όπως και όλοι αυτοί που παραγγέλνουν 4 τηλεοράσεις για να γυρίσουν τις 3 και να κρατήσουν την μια, και φεύγουν τα αποθέματα σε 5 λεπτά και οι υπόλοιποι ας μείνουν με το πλί στο χέρι. Μην το ψάχνεις, είναι θέμα κουλτούρας.

• Like 2
Δημοσ.

Οι μίσες+ αγγελίες είναι τέτοιες περιπτώσεις ( ebay κτλ) για να κερδίσουν τη διαφορά... 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ήρθε η δικιά μου, κάποιος που ξέρει μπορεί να μου πει αν το default clock της είναι αυτό που βλέπω στο GPU-Z; Μήπως έχουν flasharei undervolted bios; :P 

Capture1111111.PNG

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Giannos7 είπε

Παιδιά ήρθε η δικιά μου, κάποιος που ξέρει μπορεί να μου πει αν το default clock της είναι αυτό που βλέπω στο GPU-Z; Μήπως έχουν flasharei undervolted bios; :P 

Capture1111111.PNG

Συγχαρητήρια , μόλις αγόρασες μιά κάρτα γραφικών που έκανε mining !!!

:)

Ετσι από περιέργεια για τσεκάρισε και το 2ο bios της κάρτας.

Στις 26/11/2019 στις 1:05 ΠΜ, Kenshin_Himura είπε

Μάλλον θα είναι από αυτές που δούλευαν στα ορυχεία υπερωρίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ACCT είπε

Συγχαρητήρια , μόλις αγόρασες μιά κάρτα γραφικών που έκανε mining !!!

:)

Ετσι από περιέργεια για τσεκάρισε και το 2ο bios της κάρτας.

Το τσέκαρα, 1120/2000 :P Τι κάνω τώρα λες; Φλασάρω stock bios ή την επιστρέφω με ελαφρά; 

Επεξ/σία από Giannos7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannos7 είπε

Το τσέκαρα, 1120/2000 :P 

ok , δέν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Εντάξει η κάρτα έκανε mining ... και η cosmodata έκανε την πάπια.

Βάλε στην κάρτα το κανονικό της bios , και από τη στιγμή που θα δουλεύει σωστά , όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ACCT είπε

ok , δέν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Εντάξει η κάρτα έκανε mining ... και η cosmodata έκανε την πάπια.

Βάλε στην κάρτα το κανονικό της bios , και από τη στιγμή που θα δουλεύει σωστά , όλα καλά.

Καλά αντικειμενικά ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν κάρτα από ορυχείο! Απλά περίμενα να την έχουν flasharei σωστά πρώτα! :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...