overpower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, StigmaX είπε Έχω έναν 8350 με μια 270x, τσίμπησα μια για το καλό, να πάρει λίγο τα πάνω του. Να με κάνουν και παρέα οι φίλοι μου που είναι Master race με κάρτες 500€ Ενημερωτικα θα φας μπουκαλι απο cpu. Ειχα τον επεξεργαστη και τερματιζε πρωτος στο usage. Αλλα σιγουρα αναβαθμιση στο συστημα σου. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από overpower
leros2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, StigmaX είπε Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα; Δεν μιλάμε για τυχαίο σκρουτζομαγαζο, μαγαζί 30 χρόνια είναι. Το Cosmodata δεν είναι όντως τυχαίο, είναι μαγαζί με 30 κακόφημα χρόνια.... Λέξεις/προτάσεις τύπου: επιστροφή χρημάτων , εξυπηρέτηση πελατών, λείπουν απο το λεξιλόγιο τους. Για να μην τους αδικώ έχω πολλά χρόνια να αγοράσω κάτι απο αυτούς, είναι αλήθεια και φθηνότερα να το έχουν προτιμώ να το πάρω απο αλλού Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από leros2004 6 1
sotirisl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 ό,τι είχα να πω το είπα. Ούτως ή άλλως, τις εμπειρίες μου τις έχω γράψει σε άλλο νήμα εδώ στο insomnia. Όλα φαίνονται ρόδινα, μέχρι να την πατήσεις....
DimAslan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τσίμπησα κι εγώ μια. Έχω πρώτης γενιάς i7 με 12 GB μνήμη και ASUS P7P55 Deluxe, και τώρα παίζω με μια ταπεινή αλλά τίμια RX 460 4GB. Επίκειται κάποια στιγμή μια κάποια γενικότερη αναβάθμιση οπότε θα εξαλειφθεί και το όποιο bottleneck θα έχω τώρα.
nicksoti Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Kenshin_Himura είπε Μάλλον θα είναι από αυτές που δούλευαν στα ορυχεία υπερωρίες. Kαι ποιά Polaris δεν έχει φάει τέτοια χρήση.... εγώ κάποτε αγόρασα rx470 από αγγελία εδώ μέσα δήθεν σε άριστη κατάσταση, και σκέψου είχε φορεμένο.... πειραγμένο bios και ο πωλητής υποτίθεται δεν ήξερε τίποτα! "Έσκασε" πριν 1 εβδομάδα στη δειάρκεια ενός πολύωρου render, ευτυχώς είχε βγάλει τα λεφτά της.. Το cosmodata δεν είναι κακό, μπορεί να σου γκρινιάξουν λίγο αλλά τελικά σε εξηπηρετούν. Έχουν ποικιλία και αρκετά καλές τιμές. Εμένα πάντως σε 2 περιπτώσεις με έχουν εξυπηρετήσει και τους προτιμώ. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από nicksoti
Apaleytos80 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πωλείτε RX580 υλοποίηση της XFX 8GB,σχεδόν αδούλευτη, έβλεπα το FB μόνο και καμιά πασιέντζα ,τιμή χώμα 150 ευρώ 😁 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Apaleytos80 1
odin81982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sotirisl είπε παιδιά απλά να έχετε υπόψη σας ότι σε μαγαζιά στυλ Cosmodata δεν υπάρχει εγγύηση... Φιλε μου δεν την δινουν την εγγυηση επειδη θέλουν,ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να δινουν εναν χρονο εγγυηση.Ο νομος της ευρωπαικης ενωσης για τα ηλεκτρονικα ειδη που πουλιουνται απο καταστήματα είναι 2 χρονια εγγυηση σε καινουργιο προιον και 1 χρόνο σε μεταχειρισμένο/refurbished, έχεις καθε νομιμο δικαωμα να τους παρεις στο κυνηγι αν δεν τιμησουν την εγγυηση εντος του ενος έτους όπως θα είχες και αν είχες παρει καινουργιο προιον στο οποιο θα ειχες 2 χρόνια εγγυηση! Καλο θα είναι να ξέρεις τα δικαιωματα σου όταν κανεις αγορες!
sotirisl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 20 minutes ago, odin81982 said: Φιλε μου δεν την δινουν την εγγυηση επειδη θέλουν,ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να δινουν εναν χρονο εγγυηση.Ο νομος της ευρωπαικης ενωσης για τα ηλεκτρονικα ειδη που πουλιουνται απο καταστήματα είναι 2 χρονια εγγυηση σε καινουργιο προιον και 1 χρόνο σε μεταχειρισμένο/refurbished, έχεις καθε νομιμο δικαωμα να τους παρεις στο κυνηγι αν δεν τιμησουν την εγγυηση εντος του ενος έτους όπως θα είχες και αν είχες παρει καινουργιο προιον στο οποιο θα ειχες 2 χρόνια εγγυηση! Καλο θα είναι να ξέρεις τα δικαιωματα σου όταν κανεις αγορες! καλά όλα αυτά στην θεωρία, στην πράξη όμως, έχεις πάει σε Cosmodata (ή σε αντίστοιχο κατάστημα με 30 χρόνια παρουσία) να ζητήσεις να τιμήσουν την εγγύηση; Να δεις τι π@π@ριες θα σου λένε; Αγόρασα κάτι το καλοκαίρι, ήταν ξεκάθαρα χαλασμένο με το που άνοιξα το κουτι, το πήγα πίσω και μετά από μια εβδομάδα αναμονής μου ειπαν οτι δεν βρίσκουν πρόβλημα. Τους λέω βάλτε το μπροστά μου να δουλέψει να δούμε ότι όντως δεν έχει πρόβλημα και μου λέγανε "δεν γίνεται... ο τεχνικός... λόγοι ασφαλείας...". Λες και δεν εχω τίποτα καλύτερο από το να παίρνω στο κυνήγι την Cosmodata και την κάθε Cosmodata και να γράφω στον Συνήγορο του Καταναλωτή.. 4
odin81982 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, sotirisl είπε καλά όλα αυτά στην θεωρία, στην πράξη όμως, έχεις πάει σε Cosmodata (ή σε αντίστοιχο κατάστημα με 30 χρόνια παρουσία) να ζητήσεις να τιμήσουν την εγγύηση; Να δεις τι π@π@ριες θα σου λένε; Αγόρασα κάτι το καλοκαίρι, ήταν ξεκάθαρα χαλασμένο με το που άνοιξα το κουτι, το πήγα πίσω και μετά από μια εβδομάδα αναμονής μου ειπαν οτι δεν βρίσκουν πρόβλημα. Τους λέω βάλτε το μπροστά μου να δουλέψει να δούμε ότι όντως δεν έχει πρόβλημα και μου λέγανε "δεν γίνεται... ο τεχνικός... λόγοι ασφαλείας...". Λες και δεν εχω τίποτα καλύτερο από το να παίρνω στο κυνήγι την Cosmodata και την κάθε Cosmodata και να γράφω στον Συνήγορο του Καταναλωτή.. κοιτα επειδη εγω τουλαχιστον μεχρι πριν 2 χρονια και για μια δεκαετια δουλευα εξωτερικος πωλητης σε εταιρεια χοντρικης πληροφορικης που ηταν προμηθευτης της cosmodata και ολων των σκρουτζομαγαζων και με πολυ refurbished την ξερω απο μεσα την δουλεια ,την καταγγελια την φοβουνται γιατι τους κοστιζει να απαντησουν σε επισημη καταγγελια ,τωρα αν εσυ για την μια φορα που θα σου κατσει κατι στραβο και θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο παραπανω σου πεφτει βαρυ μπορεις να πας στο public στο πλαισιο και στον κοτσοβωλο ,να πληρωσεις το 30%+ καπελο που βαζουν στις τιμες τους σε σχεση με τα αλλα μαγαζια και να νομιζεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο(εγγυηση πλαισιο ας γελασω) 1
sotirisl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 16 minutes ago, odin81982 said: κοιτα επειδη εγω τουλαχιστον μεχρι πριν 2 χρονια και για μια δεκαετια δουλευα εξωτερικος πωλητης σε εταιρεια χοντρικης πληροφορικης που ηταν προμηθευτης της cosmodata και ολων των σκρουτζομαγαζων και με πολυ refurbished την ξερω απο μεσα την δουλεια ,την καταγγελια την φοβουνται γιατι τους κοστιζει να απαντησουν σε επισημη καταγγελια ,τωρα αν εσυ για την μια φορα που θα σου κατσει κατι στραβο και θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο παραπανω σου πεφτει βαρυ μπορεις να πας στο public στο πλαισιο και στον κοτσοβωλο ,να πληρωσεις το 30%+ καπελο που βαζουν στις τιμες τους σε σχεση με τα αλλα μαγαζια και να νομιζεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο(εγγυηση πλαισιο ας γελασω) 1) τι τους κοστίζει να απαντήσουν σε επίσημη καταγγελία; γιατί λες ότι είναι ακριβό; 2) αν κάτσει η στραβή "δεν θα ασχοληθείς λίγο παραπάνω". Θα χρειαστεί να πας και μια και δυο φορές επιπλέον από το μαγαζί, να κάτσεις να γράψεις την καταγγελία κτλ... Και εμένα να χάσω 3 ή 4 ώρες από τον χρόνο μου, ναι μου πέφτει βαρύ. 3) Σε πληροφορώ Public και Πλαίσιο όσες φορές έχω χρειαστεί μου έχουν κάνει έλεγχο και άμεση αντικατάσταση επι τόπου. Σε ένα άλλο μαγαζάκι της Στουρνάρη, δεν δέχονταν καν να ελέγξουν το προιόν μπροστά μου και αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα. Τι να λέμε τώρα. Τα έχω γράψει αλλού, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. 1
vasillis17 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 αξιζει παιδια εχει παραλαβη καποιος να μας πει το σκεφτομαι για το συστημα της υπογραφης θα εχω καποιο θεμα τι λετε ?ειμαι απο επαρχια και οσο να ειναι το σκεφτομαι !για την 580 λεω!
Aurumnus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, vasillis17 είπε αξιζει παιδια εχει παραλαβη καποιος να μας πει το σκεφτομαι για το συστημα της υπογραφης θα εχω καποιο θεμα τι λετε ?ειμαι απο επαρχια και οσο να ειναι το σκεφτομαι !για την 580 λεω! Αφού είσαι από επαρχία, όχι. Πάρε την RX570 από την προσφορά του Πλαισίου. 1
wenor5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, sotirisl είπε 1) τι τους κοστίζει να απαντήσουν σε επίσημη καταγγελία; γιατί λες ότι είναι ακριβό; 2) αν κάτσει η στραβή "δεν θα ασχοληθείς λίγο παραπάνω". Θα χρειαστεί να πας και μια και δυο φορές επιπλέον από το μαγαζί, να κάτσεις να γράψεις την καταγγελία κτλ... Και εμένα να χάσω 3 ή 4 ώρες από τον χρόνο μου, ναι μου πέφτει βαρύ. 3) Σε πληροφορώ Public και Πλαίσιο όσες φορές έχω χρειαστεί μου έχουν κάνει έλεγχο και άμεση αντικατάσταση επι τόπου. Σε ένα άλλο μαγαζάκι της Στουρνάρη, δεν δέχονταν καν να ελέγξουν το προιόν μπροστά μου και αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα. Τι να λέμε τώρα. Τα έχω γράψει αλλού, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. ξεφευγουμε λιγο απτο θεμα αλλα εχω να κανω ενα σχολιο, στο πλαισιο , συγγεκριμενα στο υποκαταστημα της βενιζελου, θεσσαλονικη, ειχα παει λαπτοπ turbox με σπασμενο βυσμα τροφοδοσιας, για μια απλη αλλαγη γιατι βαριομουν να περιμενω απο κινα κλπ(ειμαι τεχνικος), μπροστα μου λοιπον ο "τεχνικος" του πλαισιου, ενω εγω του λεω μη βαλεις το βυσμα, γιατι ειναι σπασμενο και θα προκαλεσεις βραχυκυκλωμα, με αγνοει και βαζει το βυσμα τροφοδοσιας, λιγες μερες μετα παω στο πλαισιο και ο ιδιος τεχνικος, μου γυρναει το λαπτοπ ως μη επισκευασιμο με ζημια στην μητρικη(εκαψε το κυκλωμα τροφοδοσιας ο βλακας) και σαν δικαιολογια ειχε οτι ποτε δεν ανοιξε μπροστα του το λαπτοπ. Το λαπτοπ ειχε δοκιμαστει με μπαταρια δουλευε αλλα ειχε εξαντληθει και με παρακαμψη του βυσματος τροφοδοσιας. Οποτε ναι μην ξανα ακουσω οτι το πλαισιο ειναι καλο στην εγγυηση ή την εξυπηρετηση του. Tο τεχνικο τμημα του πλαισιου ειναι επικινδυνο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από wenor5 2
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μου θυμισες τον αντιστοιχο στο ηρακλειο - που ακομα ειναι στη θεση του για καποιο λογο δεν βλεπω φατσα να μενει ιδια πανω απο 2 χρονια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις