Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vader290 είπε

'Αρα προχωρώ στην αγορά αυτής ή να πάρω την RΧ590 στα 185 που δίνει το πλαίσιο? Τι συμφέρει καλύτερα με βάση το σύστημά μου?

Εγω δεν θα προτεινα RX590 με αυτο το συστημα εκτος αν εχεις σκοπο να βρεις κανεναν i7 3770k να βαλεις επανω και να τον κανεις overclock,ο επεξεργαστης σου δεν θα στην στηριξει την RX590 σιγουρα,αν δεν θελεις να αλλαξεις επεξεργαστη η RX580 ειναι το ταβανι σου νομιζω και πάλι σε καποια παιχνιδια και αυτην θα την φρεναρει ο επεξεργαστης σου.

Επεξ/σία από odin81982
  • Thanks 1
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η  580 ξανά έχει διαθεσιμότητα  ..   ( 70 κομμάτια παίζοντας με τις  ποσότητες  στο καλάθι)

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MacDos83 είπε

Από mining είναι οι κάρτες που έχουν από project που σταματησαν.Αλλα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό το θέμα είναι σε τι κομμάτι θα πέσεις και αν αυτοί που το κάναν το κάναν με undervolt οι βαραγανε στα κόκκινα συνέχεια

απο τη στιγμή που σου δίνει ένα χρόνο εγγύηση δεν είσαι καλυμμένος όμως? Δεν την παίρνεις 100€ απο τον όποιο τυχαίο κινέζο του ebay που θα περάσει και πόσα κύματα για να σου έρθει (όπως έρθει) και που αν κάνει πρόβλημα θα πρέπει να βγάλεις άκρη με τα καθηστερημένα bot στο support του eΒay  και τις προκατ απαντήσεις τους. Εγώ θα έλεγα ρισκάρετέ το. Ήμουν στο τσακ να την παραγγείλω για μένα, αλλά έχω ήδη 4 κάρτες που πρέπει να "σπρώξω" οπότε δεν βγαίνω.. 😭😭😭

Δημοσ.

φυσικα και αξιζει.. τι συζηταμε?

πανω που τα εφτυσε η 1050τι , μου εκατσε μια χαρα.. εγω τσιμπισα μια!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, sakinor said:

απο 390 η 580 ποσο καλυτερη ειναι? 

αξιζει η μεταβαση?

5% καλύτερη η 580 δεν αξίζει.

Εγω ειχα παει απο r9 270  στην 470 σε συστημα με i5 2400. Άξιζε αλλα μεχρι εκει ειναι το οριο του 2400/2500. Μετα με 200 ευρο πας σε σύστημα με ryzen 5. Καλύτερα να τα δώσεις εκει. Τωρα αν το θες για το γιοκα η την κορη να ξεδινουν στο frotnite η το sims ειναι μια χαρα στα 85 τσιμπα τα.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp44christos είπε

5% καλύτερη η 580 δεν αξίζει.

Εγω ειχα παει απο r9 270  στην 470 σε συστημα με i5 2400. Άξιζε αλλα μεχρι εκει ειναι το οριο του 2400/2500. Μετα με 200 ευρο πας σε σύστημα με ryzen 5. Καλύτερα να τα δώσεις εκει. Τωρα αν το θες για το γιοκα η την κορη να ξεδινουν στο frotnite η το sims ειναι μια χαρα στα 85 τσιμπα τα.

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-580-vs-AMD-R9-390/3923vs3481 17% καλυτερη βλεπω εγω, το 5 που το ειδες?

Δημοσ.
4 minutes ago, Nero55 said:

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-580-vs-AMD-R9-390/3923vs3481 17% καλυτερη βλεπω εγω, το 5 που το ειδες?

Οι στοκ 390 ειχαν τα ιδια θεματα σαν την 5700χτ πρόσφατα. Κατα 95% θα εχει καλύτερη υλοποίηση οποτε θα ειναι πιο κοντα στο 5% η διαφορά. και 10 η 15 να ηταν δεν άξιζε δηλ. Εκτος αν βρει να ξεφορτωθεί την 390.

Δημοσ.

Αν ηταν απο sapphire υλοποιηση θα επερνα ανετα.Τωρα αυτη η υλοποιηση πανω απο 60% τα φανακια ακουγονται.και εχω τον πυργο πανω στο γραφειο διπλα στην οθονη.

Δημοσ.

Πηρα και εγω μια,για να δουμε,η τιμη ειναι πολυ χαμηλη,1 χρονο εγγυηση  το πολυ να την παω πισω,αν κλαταρει μετα τον χρονο κλαιν,δεν εδωσα και 300

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν 8350 με μια 270x, τσίμπησα μια για το καλό, να πάρει λίγο τα πάνω του. Να με κάνουν και παρέα οι φίλοι μου που είναι Master race με κάρτες 500€

Επεξ/σία από StigmaX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotirisl είπε

παιδιά απλά να έχετε υπόψη σας ότι σε μαγαζιά στυλ Cosmodata δεν υπάρχει εγγύηση...

Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα; Δεν μιλάμε για τυχαίο σκρουτζομαγαζο, μαγαζί 30 χρόνια είναι. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sotirisl είπε

παιδιά απλά να έχετε υπόψη σας ότι σε μαγαζιά στυλ Cosmodata δεν υπάρχει εγγύηση...

Σε  καινούργια  προιόντα μπορεί να έχεις μια καθυστέρηση, αλλά σε refurbished που  έχουν  αυτοί το 100%  της  ευθήνης δεν νομίζω ( έχουν και το Gold Warranty στα refurbished)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...