theosk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, theosk είπε Ναι,χειρότερα έγινε . Μητρική: asrock fatality 450 gaming Τροφοδοτικό: Thermaltake silver 700 watt Προηγούμενη κάρτα :gigabyte 280x που έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις Επέστρεψα και την δεύτερη κάρτα, και μου έδωσαν τα χρήματα πίσω, λέγοντας πως δεν μπορεί να φταίνε οι κάρτες αλλά μάλλον το καλώδιο που τις συνδέω, και καλύτερα να γίνει επιστροφή χρημάτων για να μην ταλαιπωρούμαι. Όπως και να έχει δεν έχω κάποιο παράπονο από το κατάστημα, αλλά οι κάρτες μάλλον είναι λιωμένες, ή εγώ υπεργκαντεμης..
leros2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 ε λογικό να τις πήραν πίσω, τώρα θα τις πουλήσουν και λίγο ποιο ακριβά
theosk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, leros2004 είπε ε λογικό να τις πήραν πίσω, τώρα θα τις πουλήσουν και λίγο ποιο ακριβά Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο?? Οι άλλες κάρτες πώς παίζουν κανονικά? Απλά έπιασα το Τζακ ποτ, οι κάρτες έχουν δουλέψει υπερωρίες και έτυχα στις χαλασμένες
sirdiman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 5:48 ΜΜ, masteripper είπε Μετρησα την καρτούλα με το Mining BIOS ...αν κάποιος μπορεί να τρέξει στο δικο του σύστημα με την κανονική έκδοση ας μου πει για να ξέρω κατα πόσο αξίζει το φλασάρισμα Μπορω να δοκιμασω μιας και εχουμε ιδιο cpu (4670 i5)
masteripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, sirdiman είπε Μπορω να δοκιμασω μιας και εχουμε ιδιο cpu (4670 i5) Thanks...
masteripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, sirdiman είπε Αυτό είναι με το καλό gaming BIOS ?
sirdiman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, masteripper είπε Αυτό είναι με το καλό gaming BIOS ? Ναι συγκεκριμενα τα ρολογια φαινονται πανω δεξια . Περιμενα λιγο παραπανω 1
masteripper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sirdiman είπε Ναι συγκεκριμενα τα ρολογια φαινονται πανω δεξια . Περιμενα λιγο παραπανω Για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει τον κόπο να σβυσω το μηχάνημα..να σκύψω κάτω από το γραφείο και να ανοίξω το καπάκι Thanks
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 10:30 ΜΜ, theosk είπε Ναι,χειρότερα έγινε . Μητρική: asrock fatality 450 gaming Τροφοδοτικό: Thermaltake silver 700 watt Προηγούμενη κάρτα :gigabyte 280x που έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις Παιζει να επεσες στην περιπτωση,εχουν παρει παρα πολυ την προσφορα αυτη,η δικια μου να φανταστεις εξωτερικα και λειτουργικα ειναι σαν καινουργια ,και φουλ αθορυβη
pollop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Την Δευτερα θα παραλαβω κ εγω το πισι, αφου το εδωσα σε τεχνικο για την εγκατάσταση οπως είπα σε παλιοτερο ποστ. Του ειπα να φλασαρει το μπαιος, ελπιζω να πανε ολα καλα
xristossl2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Να γράψω και 'γω την εμπειρία μου. Την πήρα στα 120 ευρώ την Πέμπτη. Δεν ξέρω αν είναι ίδια παρτίδα με τις πρώτες αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Το bios ήταν γυρισμένο στο mining και το μόνο που έκανα ήταν να το γυρίσω στο gaming . Όλα καλά με τα ρολόγια της έτσι όπως τα βλέπω και στο site της xfx. Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να φλασάρω πάλι το bios. Σε απλή λειτουργία έχει 32-33 β αθμούς και όταν την στρεσάρω σταθεροποιείται στους 72. Ούτε πάστα δε σκέφτομαι να της αλλάξω. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. 2
tzimasr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Χαίρετε έστειλα και τις έξι κάρτες γραφικών που είχα πάρει πίσω διότι είχαν οι δύο ξεχαρβαλωμένο πίσω ανεμιστηράκι όταν δούλευε στο τέρμα και όλες σφύριζαν σε μεγάλη πίεση είχαν coil whine. Τις έλεγξαν και μου τις αντικατέστησαν όλες χωρίς κανέναν ενδοιασμό και συζήτηση. Πραγματικά η εξυπηρέτηση τους ήταν πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε να δούμε τι μας έστειλαν και αν αυτές θα είναι εντάξει.
pollop Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Επιβεβαιώνω κ εγω, μπομπα η καρτουλα, το μονο που με κανει κ απορώ ειναι που μετα απο καμια ωρα γκειμινγκ η δεν ανοιγουν τα ανεμηστηρακια η εγω δεν τα ακουω 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεις να δεις η με το trixx ή με το GPU-z τι στροφες εχουν τα ανεμιστηρακια. Οχι τιποτα αλλο, αν εχουν προβλημα να κανεις τις κινησεις σου. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κλειδωσει το θεμα, μην το εχουμε συνεχως ψηλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις