Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ηρθε η καρτα χωρις να πειραξω τιποτα,αριστερα ο διακοπτης εχει mining και δεξια ο διακοπτης προς τθ 8πινο εχει το κανονικο. Δεν ειναι αυτα τα κανονικα bios??? Συγνωμη αλλα δεν ξερω , νομιζα οτι ειναι τα σωστα. Πως το βλεπετε οτι δεν ειναι τα σωστα bios?

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, charas είπε

Οπως ηρθε η καρτα χωρις να πειραξω τιποτα,αριστερα ο διακοπτης εχει mining και δεξια ο διακοπτης προς τθ 8πινο εχει το κανονικο. Δεν ειναι αυτα τα κανονικα bios??? Συγνωμη αλλα δεν ξερω , νομιζα οτι ειναι τα σωστα. Πως το βλεπετε οτι δεν ειναι τα σωστα bios?

Επειδή το έχουν περιπλέξει το θέμα πολύ, από ανθρώπους που δεν πήραν ποτέ την κάρτα στα χέρια τους και κάνανε hijack το θέμα.

Τρίτη Τετάρτη σελίδα υπάρχει οδηγός στο YouTube που λέει ακριβώς και βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις το gaming bios. Αν σε περίπτωση γίνει κάτι λάθος και δεν περάσει, έχεις την επιλογή του διακόπτη. Που δε θα χρειαστεί γιατί όπως βλέπεις σε 15 σελίδες θέμα κανένας δεν είχε πρόβλημα στο να περάσει το bios. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αλλα παλι δεν καταλαβα, εχω μπερδευτει. Η καρτα οταν την παρελαβα ειχε το διακοπτακι προς τις εξοδους, και ετσι ακριβως την τοποθετησα στο πσ , με το gpuz στην 4 η φωτο να δειχνει κλοκ 1100 mhz.  Κλεινω το πσ και την τροφοδοσια, γυρναω τον διακοπτη προς το 8πινο, και το gpuz στην δευτερη φωτο δειχνει κλοκ 1366 mhz. Αντιστοιχα καθε φορα εκανα και το στρες τεστ του furmark. Τι ακριβως δεν ειναι σωστο, η δικο της bios???? Δεν ειναι το bios που βλεπω στο gpuz το δικο της?? Και παλι συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, charas said:

Παιδια συγνωμη αλλα παλι δεν καταλαβα, εχω μπερδευτει. Η καρτα οταν την παρελαβα ειχε το διακοπτακι προς τις εξοδους, και ετσι ακριβως την τοποθετησα στο πσ , με το gpuz στην 4 η φωτο να δειχνει κλοκ 1100 mhz.  Κλεινω το πσ και την τροφοδοσια, γυρναω τον διακοπτη προς το 8πινο, και το gpuz στην δευτερη φωτο δειχνει κλοκ 1366 mhz. Αντιστοιχα καθε φορα εκανα και το στρες τεστ του furmark. Τι ακριβως δεν ειναι σωστο, η δικο της bios???? Δεν ειναι το bios που βλεπω στο gpuz το δικο της?? Και παλι συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το λαθος.

περασε το "gaming " bios όπως αναφερει απο πανω ο Stigma X στο μπαιος της καρτας που ειναι "παιχνιδιαρικο".

κράτα μπακάπ πρώτα το υπάρχον μπαιος αν σου συμβεί κάτι στον 1 χρόνο που έχει εγγύηση...(και ο θεός βοηθός)

μετα στο χέρι σου είναι να δείς πιο μπάιος θα κρατήσεις (το παιχνιδιαρικο η το gaming που σου προτείνει να φλασαρης ο Stigma X)

Επεξ/σία από @lakisGR
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ, τωρα καταλαβα. Αλλα επειδη φοβαμαι οτι θα κανω κατι λαθος και θα γινει ζημια, δεν νομιζω να το κανω τουλαχιστον προς το παρον, και αφου δω βημα βημα καποιον αλλον να το κανει, με τις ιδιες μνημες της hynix. ,Ευχαριστω ολους σας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, charas είπε

Δείξε λίγo screenshot το GPU-Z...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Ok, screenshot με το διακοπτακι προς τις εξοδους, ετσι την εβαλα πρωτη φορα στο πσ, και screenshot με το διακοπτακι στο 8πινο , αφου εκλεισα και γυρισα τον διακοπτη.

διακοπτης στις εξοδους.jpg

διακοπτης στο 8πινο.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ την κάρτα πριν μέρες αλλά μόνο τώρα είχα τη δυνατότητα να την δοκιμάσω. Ήρθε με τον διακόπτη στα αριστερά (προς τις θύρες) 1100 MHz. Αλλάχτηκε η θέση του διακόπτη στο "gaming" bios (προς το 8pin) και η κάρτα δούλεψε κανονικά στα 1366.

Παρακάτω αποτελέσματα από Heaven Benchmark πριν και μετά.

Διακρίνω και ένα ελαφρύ coil whine under load. Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, το fan curve στα 1366 MHz είναι πιο aggressive.

Untitled.png

Επεξ/σία από Aseed
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aseed είπε

Πήρα και εγώ την κάρτα πριν μέρες αλλά μόνο τώρα είχα τη δυνατότητα να την δοκιμάσω. Ήρθε με τον διακόπτη στα αριστερά (προς τις θύρες) 1100 MHz. Αλλάχτηκε η θέση του διακόπτη στο "gaming" bios (προς το 8pin) και η κάρτα δούλεψε κανονικά στα 1366.

Παρακάτω αποτελέσματα από Heaven Benchmark πριν και μετά.

Διακρίνω και ένα ελαφρύ coil whine under load. Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, το fan curve στα 1366 MHz είναι πιο aggressive.

Untitled.png

Υπόψιν το συγκεκριμένο benchmark τρώει φλασιες με τους τελευταίους drivers...με της μαμάς Ms είχα 2πλασιους πόντους...στο λέω για να μην νομίζεις ότι κάτι τρέχει

Δημοσ.

παμε λιγο παλικαρια μου .......

ειναι πολυ απλα τα πραγματα 

υπαρχει νομιζω στην σελιδα 4 η 5 οδηγος για να φλασαρεις τα βιος

που ειναι πανευκολος....

1)καντε ολα τα update στα drivers της καρτας ...

2)τρεχτε ενα μπεντμαρκ (unigen heaven)

se a)mining k gaming bios

3)εαν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα με τα γκαμινκ βιος

απλα γυρνας το δικοπτακι στα γκαμιγκ βιος 

και κανεις φλασαρισμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα την RX580 και εγώ από την Θεσσαλονίκη

Την βάζω στο σύστημα μου (με AsRock AB350MPRO4 μητρική) και το boot screen μέχρι να φορτώσει τα windows, ήταν γεμάτο artifacts κτλ κτλ. Με το που έμπαιναν τα windows, όλα ήταν μια χαρά. Έψαξα λίγο και βρήκα ότι φταίει η ασυμβατότητα του uefi της μητρικής μου με την κάρτα (την συγκεκριμένη υλοποίηση από την xfx). 

Δεν το βάζω κατω και κάθομαι και κάνω αναβάθμιση τα bios και στα 2 slots. Έφυγαν ολα τα artifacts και όλα μια χαρά. 

20191209_211250_compress52.jpg

Επεξ/σία από t-shock
Δημοσ.

Μάλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης της παρέας.. Μόλις έβαλα την δεύτερη κάρτα, και, είναι και αυτή για πέταμα. Artifacts παντού από το bios μέχρι τα Windows. Οφείλω να πω, πώς την άλλαξαν άμεσα πάντως την πρώτη. Πάμε για την δεύτερη αύριο.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, theosk είπε

Μάλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης της παρέας.. Μόλις έβαλα την δεύτερη κάρτα, και, είναι και αυτή για πέταμα. Artifacts παντού από το bios μέχρι τα Windows. Οφείλω να πω, πώς την άλλαξαν άμεσα πάντως την πρώτη. Πάμε για την δεύτερη αύριο.. 

Δοκίμασες να αλλάξεις bios?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, t-shock είπε

Δοκίμασες να αλλάξεις bios?

Ναι,χειρότερα έγινε .  

Μητρική: asrock fatality 450 gaming 

Τροφοδοτικό: Thermaltake silver 700 watt 

Προηγούμενη κάρτα :gigabyte 280x που έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις 

Επεξ/σία από theosk
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theosk είπε

Ναι,χειρότερα έγινε .  

Κρίμα. Πάντως τώρα που την ζορίζω την κάρτα μου, δεν φαίνεται να έχει artifacts παρά μόνο λίγο coil whine 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...