Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @lakisGR είπε

αν θυμαμαι καλα masterripper σε αναφορα σου,την αγορασες απο προσφορα αλλου μαγαζιου (οχι cosmodata)

δεν βοηθαει το βιντεο του μοντ σε κατι,γιατι οι περισσοτεροι θελουν μπαιος για παιχνιδια

στο βιντεο διακρινετε το διακπτακι για οους δεν το προσεξαν

Το έδειξα λίγο πιο πάνω το διακοπτάκι...ή στην προηγούμενη σελίδα (και είπα να το πάρω μια φωτο...)

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, masteripper said:

Το έδειξα λίγο πιο πάνω το διακοπτάκι...ή στην προηγούμενη σελίδα (και είπα να το πάρω μια φωτο...)

συγνωμη αδελφε,δεν το ειχα προσεξει

χιλια συγνωμη!

Δημοσ.

Πάντως με 1 20αρικο παραπάνω την παίρνεις....εκτός και αν περιμένεις την ανακοίνωση της 5500 και την ευρεία διάθεση της 1650 Super Που σίγουρα θα σπρώξει τιμές και θα ξεστοκάρει παλιές .

11 λεπτά πριν, @lakisGR είπε

συγνωμη αδελφε,δεν το ειχα προσεξει

χιλια συγνωμη!

np

Δημοσ.

θα περιμενω λιγο να δω πως θα παει και με τις καινουργιες

αμα παιζουν οι νεες 150-160 θα προτημηθουν απο το 130ικο (με μεταφορικα)

το 100αρι που ειχαν κοσμοντατα ηταν πολλη καλη τιμη,για "ξεστοκαρισμα"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @lakisGR είπε

θα περιμενω λιγο να δω πως θα παει και με τις καινουργιες

αμα παιζουν οι νεες 150-160 θα προτημηθουν απο το 130ικο (με μεταφορικα)

το 100αρι που ειχαν κοσμοντατα ηταν πολλη καλη τιμη,για "ξεστοκαρισμα"

Βασικά ξέμεινα απο υπομονή....γιαυτό και την αγόρασα...καλώς εχόντων των πραγμάτων στις γιορτές θα πέσει σφαγή ...αλλά δεν είδα κανένα σημάδι ελπιδοφόρο απο το εξωτερικό/ebay...Οπότε ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, @lakisGR είπε

η αναφορα για bios-mining-gaming στο newegg ηταν για την σειρα 5xx,στην φωτο σου βλεπω σειρα 4xx..έχεις την 470 Η την 580;

σε οσους αλλαξανε το μπαιος στην 580 της προσφορας αναφερθηκα οτι κακως αλλαξαν μπαιος

μιας και με το διακοπτακι αλλαζει το μπαιος απο mining σε gaming.

Παρακαλώ όποιος διαθέτει την 580 της προσφορας blackfriday ,ας αναφερει αν δοκιμασε το διακοπτακικαι αλλαζει χρηση η καρτα (mining-gaming).

Εγώ δυστυχώς δεν την προλαβα την προσφορα και δεν μπορώ να πω αν δουλευει η οχι

DSC_0025_50.jpg

φίλε μου την 580 έχω (φαίνεται και στο gpuz που έχω ανοικτό), και στο άλλο μέλος που έχει την 580 τα ίδια γράφει, δε ξέρω τώρα πόσο αξιόπιστο είναι αυτο το unigine.

Το πάτησα το διακοπτάκι και σε αυτό το benchmark όπως βλέπεις στα screenshots που ανέβασα δεν αλλάζει τίποτα.

Επεξ/σία από Silenzio
Δημοσ.

Λοιπον παρελαβα μολις σημερα βραδυ, και εγω μια 580 8GΒ: για συστημα που λογικα θα στησω Χριστουγεννα
η ο Αι-Βασιλης την Πρωτοχρονια, χαχα!! Καθως ομως με ενδιαφερει περισσοτερο, το NVEnc των Νvidia -μεχρι
τουλαχιστον να υπαρξει βελτιωση @ gpu assisted encoding με Amd- αν καποιος ενδιαφερεται, για ανταλλαγη,
με gtx 1060 6GB ας μου στειλει p.m.! Στα games παντως, συνολικα, υπερτερει [καθαρα & συνεχομενα] η 580 😈

https://www.techspot.com/review/1747-amd-radeon-rx-590/
https://www.techspot.com/review/1393-radeon-rx-580-vs-geforce-gtx-1060/

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Silenzio είπε

φίλε μου την 580 έχω (φαίνεται και στο gpuz που έχω ανοικτό), και στο άλλο μέλος που έχει την 580 τα ίδια γράφει, δε ξέρω τώρα πόσο αξιόπιστο είναι αυτο το unigine.

Το πάτησα το διακοπτάκι και σε αυτό το benchmark όπως βλέπεις στα screenshots που ανέβασα δεν αλλάζει τίποτα.

Οποτε το φλασαρισμα bios ειναι απαραίτητο, γιατι απο οτι καταλαβα το διακοπτακι δεν κανει δουλειά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ ρε παιδια να καταλαβω , αξιζει για 120ε που εχει τωρα ή  θα πεσω σε καμια ταλαιπωρημενη καρτα που θα μου ανεβαζει θερμοκρασιες κτλ.?

εχω μια 1050 ti (σε i7 4790κ, 32 gb ram , 550wattd τροφοδοτικο) , και θα θελα κατι καλυτερο , αλλα να μου ερθει και οικονομικα ,

δεν εχω τεραστιες απαιτησεις για oc και κτλ. θελω να την παρω και να την εγκαταστησω , οπως ειναι , απλα να εχω καλυτερα γραφικα

Επεξ/σία από npil
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, npil είπε

δλδ ρε παιδια να καταλαβω , αξιζει για 120ε που εχει τωρα ή  θα πεσω σε καμια ταλαιπωρημενη καρτα που θα μου ανεβαζει θερμοκρασιες κτλ.?

εχω μια 1050 ti (σε i7 4790κ, 32 gb ram , 550wattd τροφοδοτικο) , και θα θελα κατι καλυτερο , αλλα να μου ερθει και οικονομικα ,

δεν εχω τεραστιες απαιτησεις για oc και κτλ. θελω να την παρω και να την εγκαταστησω , οπως ειναι , απλα να εχω καλυτερα γραφικα

Περιμενε λιγο να δεις που θα καταληξουν οι τιμες απο gtx 1650 super / rx5500

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pollop είπε

Οποτε το φλασαρισμα bios ειναι απαραίτητο, γιατι απο οτι καταλαβα το διακοπτακι δεν κανει δουλειά

εγώ στο score δεν είδα διαφορά, αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα σοβαρό να το δοκιμάσω. Επίσης, επειδή σε εμένα έχει μια χαρά θερμοκρασίες και είναι αθόρυβη δε θα τη πειράξω.

Δημοσ.

Καλημερα, μολις πηγα και παρελαβα την δικη μου 580 απο cosmodata. Φαινεται να ειναι πολυ καθαρη, η συσκευασια απλως bubble rap και μια σακουλα.. Εχω ανεβασει βιντεο του ανοιγματος και μερικες λεπτομερειες της καρτας εδω: https://www.youtube.com/watch?v=wApIymUCB5w

και μια φωτο. Θα επανελθω με τις μετρησεις και τυχον προβληματα.

IMG_20191206_122531 (3).jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, για αρχη στην δικη μου καρτα το διακοπτακι προς την μερια των εισοδων-εξοδων, εχει ρυθμισεις mining. Προς το 8πινο εχει το παιχνιδιαρικο οποτε δεν κανω απολυτως τιποτα(flashing bios) αφου ειναι ηδη ετοιμο. Τωρα τα κακα νεα. Οπως βλεπετε στην φωτο με το furmark (παιχνιδιαρικο) σε λιγοτερο χρονο εκτελεσης( το αφησα και περισσοτερο απο 6 λεπτα) ο χρονισμος της καρτας δεν νεβαινει πολυ, απο 1100 παει 1150-1170, αλλα τα fps ειναι λιγοτερα με το παιχνιδιαρικο bios, η θερμοκρασια ιδια,δεν ανεβαινει πανω απο 75 βαθμους,και στου ορυχειου και στου παιχνιδιου, αλλα αυτο που ανεβαινει πολυ ειναι η λειτουργια των ανεμιστηρων στο παιχνιδιαρικο bios, φτανουν στο 75-77% ενω στου ορυχειου δεν ξεπερνανε το 55% σε λειτουργια.Ευτυχως τα φανακια ειναι σχετικα αθορυβα και δεν ακουγονται. Οποτε τι κανω,ας μου πει καποιος που την εχει ζησει την καρτουλα. Ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες και η λειτουργια των φαν η την παω πισω?

Παιχνιδιαρικο.jpg

IMG_20191206_173313 (2).jpg

mining.jpg

mining1.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, charas είπε

Λοιπον, για αρχη στην δικη μου καρτα το διακοπτακι προς την μερια των εισοδων-εξοδων, εχει ρυθμισεις mining. Προς το 8πινο εχει το παιχνιδιαρικο οποτε δεν κανω απολυτως τιποτα(flashing bios) αφου ειναι ηδη ετοιμο. Τωρα τα κακα νεα. Οπως βλεπετε στην φωτο με το furmark (παιχνιδιαρικο) σε λιγοτερο χρονο εκτελεσης( το αφησα και περισσοτερο απο 6 λεπτα) ο χρονισμος της καρτας δεν νεβαινει πολυ, απο 1100 παει 1150-1170, αλλα τα fps ειναι λιγοτερα με το παιχνιδιαρικο bios, η θερμοκρασια ιδια,δεν ανεβαινει πανω απο 75 βαθμους,και στου ορυχειου και στου παιχνιδιου, αλλα αυτο που ανεβαινει πολυ ειναι η λειτουργια των ανεμιστηρων στο παιχνιδιαρικο bios, φτανουν στο 75-77% ενω στου ορυχειου δεν ξεπερνανε το 55% σε λειτουργια.Ευτυχως τα φανακια ειναι σχετικα αθορυβα και δεν ακουγονται. Οποτε τι κανω,ας μου πει καποιος που την εχει ζησει την καρτουλα. Ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες και η λειτουργια των φαν η την παω πισω?

Παιχνιδιαρικο.jpg

IMG_20191206_173313 (2).jpg

mining.jpg

mining1.jpg

το να flashareis bios ειναι πιο γρηγορο απο το να κλεισεις να αλλαξεις θεση το switch και να τον ξανα ανοιξεις απο προσωπικη εμπειρια που εκανα 1η φορα στη ζωη μου vbios update σε αυτην την καρτα.Στην τελικη απλα κρατας ενα αντιγραφο απο το bios που αλλαζεις και αν για οποιοδηποτε λογο χρειαστει να την πας στο cosmodata και η καρτα δουλευει (πχ χαλασουν fans ) ξανα περνας το παλιο.

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...