Giorgos241 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, masteripper είπε Μάλλον εσύ πήρες τις "εκθεσιακές" Ειχα παρει μερα black friday μεσημερι και μου ειπαν οτι ολες ειχανε φυγει
Pcgamer999 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, masteripper είπε Την΄εχουν και άλλοι σε αυτή την τιμή...εγώ πήρα απο κατάστημα Θεσσαλονίκης... Χθες την πέρασα...ακριβώς η ίδια....Ρολόι 1150...θα δοκιμάσω επιδόσεις και θα δω αν αξίζει το φλασάρισμα καθώς...... ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ.....δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ...έπαθα μεγάλη πλάκα ...ούτε απογείωση Jet ούτε τρένα...αυτοκίνητα..μηχανές...όσο θόρυβο είχε το μηχάνημα ...το ίδιο είναι.....και τα ανεμιστηράκια τουλάχιστον στην αρχή παίζουν κανονικα.... Μόνο παράπονο είναι ότι έχει εντελώς διαφορετικά χρώματα απο την ενσωματωμένη Intel....το πάλεψα λίγο χθες ...θα συνεχίσω σήμερα...και 2ον ...(τώρα ποιος φταίει?) σαν να είναι λίγα χιλιοστά πιο ψηλή....δλδ μπήκε στην θύρα κανονικά...δεν φαίνονται οι επαφές αλλά δεν "προχωράει" πιο μέσα...το 1ο ποδαράκι δεν πάει να "φιλήσει" την μητρική...και φυσικά οι θύρες είναι τσίμα-τσίμα με το IO bracket....το βύσμα HDMI μπήκε αλλά έχει κανα 2 χιλιοστά αέρα... στειλε μια το καταστημα και εδω αν μπορεις
okinakoto Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, masteripper είπε Μετρησα την καρτούλα με το Mining BIOS ...αν κάποιος μπορεί να τρέξει στο δικο του σύστημα με την κανονική έκδοση ας μου πει για να ξέρω κατα πόσο αξίζει το φλασάρισμα 8gb δεν επρεπε να ειναι η καρτα τησ προσφορασ?
masteripper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, okinakoto είπε 8gb δεν επρεπε να ειναι η καρτα τησ προσφορασ? To Μετροπρόγραμμα δεν πρέπει να την διαβάζει καλά...το τελευταίο Benchmark δείχνει τα 8 GB
tzimasr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι 6 κάρτες που πήρα έχουν coilwhine όλες... Σε εσάς που πήρατε έχετε τέτοιο θέμα; Επίσης στις 2 που πήρα έχουν ένα χαλασμένο ανεμιστήρα κάνει σαν τραχτέρ... Τους πήρα τηλέφωνο για να τις στείλω πίσω και είπαν οκ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από tzimasr
StigmaX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tzimasr είπε Οι 6 κάρτες που πήρα έχουν coilwhine όλες... Σε εσάς που πήρατε έχετε τέτοιο θέμα; Επίσης στις 2 που πήρα έχουν ένα χαλασμένο ανεμιστήρα κάνει σαν τραχτέρ... Τους πήρα τηλέφωνο για να τις στείλω πίσω και είπαν οκ. Μια πήρα, κομπλέ βγήκε. Star citizen κανένα τετράωρο σερί, ούτε θερμοκρασία ανέβασε, ούτε περίεργους ήχους έκανε.
Deathy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Αυτες που στελνετε πισω ποιος ατυχος θα τις παρει?
Vasilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Αρχικά να πω πως ήταν μια πολύ ΤΙΜΙΑ προσφορά by all aspects. Αν η κάρτα σας βγάλει πρόβλημα (που θα το δείτε πρώτες μέρες) την πάτε απλά πίσω. Το ρίσκο είναι μικρότερο από ένα μέλος του insomnia , διότι υπάρχει φυσική υπόσταση (κατάστημα) εγγύηση ενός χρόνου, κτλ. Προς όλους τους Haters που βγάλανε χολή για την παρούσα προσφορά περί Miners κτλ. άλλη δουλειά δεν είχε ο διάβολος έτσι; Μήπως ανήκετε στην κατηγορία πουλάω αγγελίες insomnia 5% φτηνότερα την VGA μου που πήρα πριν 2 χρόνια, αγνοώντας έννοιες όπως ΜΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ , εκτός εγγύησης, ηθική κτλ. επειδή έχετε "ανάγκη τα λεφτά" ? (Λες και αυτοί που δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά κοιτάνε insomnia αγγελίες... ) . Ναι , ναι .... "δικαίωμα" να πουλήσω όσο θέλω , ξέρουμε .... σιχτίρ. 6
Silenzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 εγώ διαφορά δεν είδα με το διακοπτάκι πάντως, έτρεξα το benchmark unigine που έβαλε ο masteripper πιο πάνω. λίγο ανέβηκε με τις ραμ απο 2400 στην αρχή μετά τις έβαλα 2900. Πως γίνεται ο i5 4570 να βγάζει 7453 score και ο r5 1600 7244 ?? γιατί τόσο χάλια score ?
Kenshin_Himura Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Silenzio είπε εγώ διαφορά δεν είδα με το διακοπτάκι πάντως, έτρεξα το benchmark unigine που έβαλε ο masteripper πιο πάνω. λίγο ανέβηκε με τις ραμ απο 2400 στην αρχή μετά τις έβαλα 2900. Πως γίνεται ο i5 4570 να βγάζει 7453 score και ο r5 1600 7244 ?? γιατί τόσο χάλια score ? Next time buy intel, for better score in a program...
@lakisGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Silenzio said: εγώ διαφορά δεν είδα με το διακοπτάκι πάντως, έτρεξα το benchmark unigine που έβαλε ο masteripper πιο πάνω. λίγο ανέβηκε με τις ραμ απο 2400 στην αρχή μετά τις έβαλα 2900. Πως γίνεται ο i5 4570 να βγάζει 7453 score και ο r5 1600 7244 ?? γιατί τόσο χάλια score ? το διακοπτακι (mining - gaming) αναφεροτανε για τις καρτες 570-580 για την 580 που αγρασανε στο black friday αναφερομουνα οτι κακως πειραξανε μπαιος στην φωτο σου φαινετε οτι εχει σειρα 4χχ (δεν ξερω αν το mining bios υπαρχει στην σειρα αυτην...) η αναφορα για bios-mining-gaming στο newegg ηταν για την σειρα 5xx,στην φωτο σου βλεπω σειρα 4xx..έχεις την 470 Η την 580; σε οσους αλλαξανε το μπαιος στην 580 της προσφορας αναφερθηκα οτι κακως αλλαξαν μπαιος μιας και με το διακοπτακι αλλαζει το μπαιος απο mining σε gaming. Παρακαλώ όποιος διαθέτει την 580 της προσφορας blackfriday ,ας αναφερει αν δοκιμασε το διακοπτακικαι αλλαζει χρηση η καρτα (mining-gaming). Εγώ δυστυχώς δεν την προλαβα την προσφορα και δεν μπορώ να πω αν δουλευει η οχι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από @lakisGR
masteripper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Με τον τελευταίο driver 9 λεπτά πριν, @lakisGR είπε η αναφορα για bios-mining-gaming στο newegg ηταν για την σειρα 5χχ,στην φωτο σου βλεπω σειρα 4χχ.. σε οσους αλλαξανε το μπαιος στην 580 της προσφορας αναφερθηκα οτι κακως αλλαξαν μπαιος μιας και με το διακοπτακι αλλαζει το μπαιος απο mining σε gaming. Σύμφωνα με ότι διάβασα αν το διακοπτάκι είναι κατά την μεριά της τροφοδοσίας τότε είναι στο Mining....αν είναι προς την άλλη μερια΄ (προς τις εξόδους) .-- οπως ήρθε -- τότε είναι στο gaming...1 screenshot που είδα κάπου έδειχνε ότι "λογικά" στην θέση Mining θα είναι το ρολόι στα 1100...
@lakisGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, masteripper said: Σύμφωνα με ότι διάβασα αν το διακοπτάκι είναι κατά την μεριά της τροφοδοσίας τότε είναι στο Mining....αν είναι προς την άλλη μερια΄ (προς τις εξόδους) .-- οπως ήρθε -- τότε είναι στο gaming...1 screenshot που είδα κάπου έδειχνε ότι "λογικά" στην θέση Mining θα είναι το ρολόι στα 1100... μάλλον αυτό το mod κάνανε στην κάρτα (mining mod bios) είναι για κάρτες με hynix memory 1
masteripper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, @lakisGR είπε μάλλον αυτό το mod κάνανε στην κάρτα (mining mod bios) είναι για κάρτες με hynix memory Εμένα φοράει Samsung
@lakisGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν θυμαμαι καλα masterripper σε αναφορα σου,την αγορασες απο προσφορα αλλου μαγαζιου (οχι cosmodata) δεν βοηθαει το βιντεο του μοντ σε κατι,γιατι οι περισσοτεροι θελουν μπαιος για παιχνιδια στο βιντεο διακρινετε το διακπτακι για οους δεν το προσεξαν Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από @lakisGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις