Προς το περιεχόμενο

Refurbished Rx470-580 8gb 85€-100€ Cosmodata [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t-shock είπε

Ποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ για το feedback

Σου έστειλα PM για να μην θεωρηθεί διαφήμιση

• Like 1
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω αν κάνατε σωστά με το φλασάρισμα μπάιος

συμφωνα με το newegg διαθέτει διπλό bios (ενα mining ενα gaming)

δεν την διαθέτω για να γνωρίζω τον κωδικό της,αλλα απο αυτα που διαβασα για χαμηλες θερμοκρασιες και ελαχιστο θόρυβο θα την έπερνα (εαν προλάβενα το black friday)

DSC_0025_50.jpg

Επεξ/σία από @lakisGR
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, @lakisGR είπε

δεν ξέρω αν κάνατε σωστά με το φλασάρισμα μπάιος

συμφωνα με το newegg διαθέτει διπλό bios (ενα mining ενα gaming)

δεν την διαθέτω για να γνωρίζω τον κωδικό της,αλλα απο αυτα που διαβασα για χαμηλες θερμοκρασιες και ελαχιστο θόρυβο θα την έπερνα (εαν προλάβενα το black friday)

http://www.simpleimageresizer.com/_uploads/photos/918f95dc/DSC_0025_50.jpg

Στο λινκ λεει οτι υπαρχει διακοπτακι, οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, pollop είπε

Στο λινκ λεει οτι υπαρχει διακοπτακι, οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα κατι

Δίπλα στην τροφοδοσία...1 μικρό άσπρο...(μια σταλιά είναι... :) )

Στην φώτο είναι μαύρο..γιατί είναι απο την BLACK edition..παντως εκεί βρίσκεται...

Σε αυτή την θέση πρέπει να είναι το 2ο...το κανονικό BIOS είναι πιο κοντά στις εξόδους

Untitled.jpg

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Οποτε ρε παιδιά για να καταλαβω, αρκει να γυρίσεις το διακοπτακι στο "παιχνιδιάρικο" mode και ολα οκ; η καλύτερα περασμα bios ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, pollop said:

Οποτε ρε παιδιά για να καταλαβω, αρκει να γυρίσεις το διακοπτακι στο "παιχνιδιάρικο" mode και ολα οκ; η καλύτερα περασμα bios ?

συμφωνα με τo site newegg για το τι χρησημευει το dual bios

με αλλαγη του διακοπτη αλλαζει απο "εργατη" σε "παιχνιδιαρη" :)

αν διαθετης την καρτα καποιος που την αγορασε επεισης και δεν πειραξε κατι,θα μπορεσει να σε βοηθησει απολυτα!

δυστυχως εγω δεν την διαθετω να βοηθησω,100%

Επεξ/σία από @lakisGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά με βάση το Internet (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω)..στην 2η θέση είναι το "εργοστασιακό" Mining BIOS ...με ρολόι στα 1100...

Αν κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει επιτόπου καλά θα ήταν.

Για 1 παράξενο λόγο τα φλασαρίσματα είναι στο Gaming BIOS.....δλδ αφού έτσι και αλλιώς ήταν για σκάψιμο πόσα κιλά βαριεμάρα είχαν να γυρίσουν το διακοπτάκι ....

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, @lakisGR είπε

συμφωνα με τo site newegg για το τι χρησημευει το dual bios

με αλλαγη του διακοπτη αλλαζει απο "εργατη" σε "παιχνιδιαρη" :)

αν διαθετης την καρτα καποιος που την αγορασε επεισης και δεν πειραξε κατι,θα μπορεσει να σε βοηθησει απολυτα!

δυστυχως εγω δεν την διαθετω να βοηθησω,100%

τη κάρτα τη βγάζουμε από τη μητρική για να πατήσουμε το διακοπτάκι ? υπάρχει κάποιος κίνδυνος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Silenzio είπε

τη κάρτα τη βγάζουμε από τη μητρική για να πατήσουμε το διακοπτάκι ? υπάρχει κάποιος κίνδυνος ?

Τώρα εδώ είναι the Million dollar question.....ή ...για Ψαγμένους ..ή Brave (στην τσέπη).

Κανονικά και λογικά θα πρέπει να κλείσεις την τροφοδοσία και να το κάνεις αυτό ....ΑΛΛΑ

επειδή το έψαξα λίγο (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ...μπορεί να γίνει και εν ώρα λειτουργίας...ΚΥΡΙΩΣ για επαναφορά ΜΠΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗΣ κάρτας.... (φτου ...φτου φτου)..

Αν ο μη γένοιτο κάτι πάει στραβά....και "πάπαλα".....γυρνάς το διακοπτάκι (ξεκινάει με το 2ο BIOS) ....μπαίνεις στα Windows ....γυρνάς το διακοπτάκι (Πας στο 1ο BIOS)...και κάνεις BIOS Update στο χαλασμένο BIOS

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, t-shock είπε

Ποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ για το feedback

Δώσε λινκ,να μπορεί ο καθένας να συγκρίνει.

Με την ίδια λογική όλες οι προσφορές που ανεβαίνουν, διαφήμιση θεωρούνται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δώσε λινκ,να μπορεί ο καθένας να συγκρίνει.

Με την ίδια λογική όλες οι προσφορές που ανεβαίνουν, διαφήμιση θεωρούνται..

Επειδή είμαστε σε άλλο νημα...και ουσιαστικά δεν είναι προσφορά...είναι απλώς η τιμή Cosmodata (119€) από άλλο μαγαζί...εμένα με "βόλευε" και επειδή είχα χάσει την προσφορά της Cosmodata στα 100..τσαντίστηκα και όταν βρήκα στην ίδια τιμή μιας και ήταν άμεσα διαθέσιμη/ήταν "κοντά" απλώς δεν αγόρασα απο την Cosmodata...

Googling it (google.gr) : Refurbished XFX 580 8gb το βγάζει 1ο σε εμένα.

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Χαίρετε! Πήρα 6 κάρτες την πρώτη ημέρα που βγήκε η προσφορά και έχουν όλες την κανονική έκδοση δεν χρειάστηκαν φλασάρισμα. Εξωτερικά άψογες! Από ότι φαίνεται και εσωτερικά προς το παρόν...

Δημοσ.

Μετρησα την καρτούλα με το Mining BIOS ...αν κάποιος μπορεί να τρέξει στο δικο του σύστημα με την κανονική έκδοση ας μου πει για να ξέρω κατα πόσο αξίζει το φλασάρισμα

Clipboard01.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silenzio είπε

οχι, απλά να έχεις σβηστό το Pc 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tzimasr είπε

Χαίρετε! Πήρα 6 κάρτες την πρώτη ημέρα που βγήκε η προσφορά και έχουν όλες την κανονική έκδοση δεν χρειάστηκαν φλασάρισμα. Εξωτερικά άψογες! Από ότι φαίνεται και εσωτερικά προς το παρόν...

Μάλλον εσύ πήρες τις "εκθεσιακές"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...