blazexX23Xx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 @juve11 @SOCRATIS1000 Σωστά δουλεύουν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Zero RPM mode λέγεται αυτό, ξεκινάνε τα ανεμιστηράκια μετά τους 50-60C αν θυμάμαι καλά.
pollop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Θα την βαλω κ εγω αυριο με τεχνικο γιατι επι την ευκαιρία θα κανω και μια αναβάθμιση στο πισι, να του πω να δει κ το bios και να το ρυθμισει στο μαμισιο;
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, vagdesign είπε σε περίπτωση επιστροφής καλό είναι να φλασάρετε το BIOS που ήρθαν και ας ήταν για mining. Έτσι δεν θα ψιλιαστούν ότι παίζατε με τα φλασαρίσματα για τυχών overclocking Έχεις την εντύπωση πως γνωρίζουν με ποιο BIOS τις πουλάνε;;
juve11 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pollop είπε Θα την βαλω κ εγω αυριο με τεχνικο γιατι επι την ευκαιρία θα κανω και μια αναβάθμιση στο πισι, να του πω να δει κ το bios και να το ρυθμισει στο μαμισιο; Ναι , ας βάλει και το σωστό BIOS.. Πάντως με το bios που ήρθαν , χωρίς κάποια ρύθμιση στα ανεμηστηρια .. όταν την έτρεξα δεν πήγε πάνω από 66-67 ... Μετα το bios update φυσικά ,βαρεσαι 75-76.. οπότε δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα το ότι ήταν clockαρισμενες χαμηλότερα. 1
pollop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, juve11 είπε Ναι , ας βάλει και το σωστό BIOS.. Πάντως με το bios που ήρθαν , χωρίς κάποια ρύθμιση στα ανεμηστηρια .. όταν την έτρεξα δεν πήγε πάνω από 66-67 ... Μετα το bios update φυσικά ,βαρεσαι 75-76.. οπότε δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα το ότι ήταν clockαρισμενες χαμηλότερα. ναι δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με τις καρτουλες, αλλα δεν ξερω ποσες ωρες εχουν τελικα στην πλατη τους
masteripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, juve11 είπε Ναι , ας βάλει και το σωστό BIOS.. Πάντως με το bios που ήρθαν , χωρίς κάποια ρύθμιση στα ανεμηστηρια .. όταν την έτρεξα δεν πήγε πάνω από 66-67 ... Μετα το bios update φυσικά ,βαρεσαι 75-76.. οπότε δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα το ότι ήταν clockαρισμενες χαμηλότερα. Διαφορά απόδοσης ?
juve11 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Διάφορα σίγουρα θα έχει σε απαιτητικα παιχνίδια... Μόνο σε pes 2019 την δοκίμασα όμως με το bios που ήρθε , οπότε δεν παρατήρησα σημαντική διαφορά.
Aurumnus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pollop είπε ναι δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με τις καρτουλες, αλλα δεν ξερω ποσες ωρες εχουν τελικα στην πλατη τους Για τους σκληρούς δίσκους υπάρχει ένα πρόγραμμα που δείχνει πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ένας δίσκος. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τις GPU; Ρωτάω γενικά, όχι μόνο εσένα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Aurumnus
pollop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Για τους σκληρούς δίσκους υπάρχει ένα πρόγραμμα που δείχνει πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ένας δίσκος. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τις GPU; Ρωτάω γενικά, όχι μόνο εσένα. δεν ξέρω, με ενδιαφέρει και έμενα, σε προηγούμενο ποστ μου εδώ το ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση edit τώρα που το σκέφτομαι, άσε καλύτερα μην ξέρω πόσες ώρες έχουν γράψει, γιατί μπορεί να πάθω εγκεφαλικό😂 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από pollop
StigmaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Χίλιες φορές καρτουλες σαν και αυτές, που ήταν underclock από μεταχειρισμένη που έχουν γίνει χίλια δυο πειράματα πάνω της για να πιάσει πέντε frames παραπάνω στο pubg. 1
Apaleytos80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, StigmaX είπε Χίλιες φορές καρτουλες σαν και αυτές, που ήταν underclock από μεταχειρισμένη που έχουν γίνει χίλια δυο πειράματα πάνω της για να πιάσει πέντε frames παραπάνω στο pubg. Από μια κάρτα που υπερθερμαίνεται με OC από κάποιον καγκουρα προτιμώ και γω την mining. Αλλα και του miner h κάρτα δουλεύει 24/7 για μεγάλα διαστήματα όποτε υπάρχει καταπόνηση σε σχέση με τον μέσο gamer που παίζει 2-3 ώρες την ήμερα. Λαχείο είναι από ένα σημείο και μετά ,ένα φίλος είχε μια 9600GT που δούλευε με 95-100c για χρόνια. Ακόμα ζει νομίζω η κάρτα 😂.
t-shock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Βγάλανε έδω και λίγες μέρες πάλι την rx580 αλλα στα 120 πάλι http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi αξίζει? θέλω πρώτα να ξεφορτωθώ την 1050 που έχω και μετά να την πάρω για να μην έχω τύψεις 😎
pollop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, t-shock είπε Βγάλανε έδω και λίγες μέρες πάλι την rx580 αλλα στα 120 πάλι http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi αξίζει? θέλω πρώτα να ξεφορτωθώ την 1050 που έχω και μετά να την πάρω για να μην έχω τύψεις 😎 αν αξίζει είναι προσωπικό σου θέμα, είναι κάρτες που προέρχονται από mining, σε καλή τιμή και με εγγύηση ενός έτους. Εγω την πηρα 100 ευρω και δεν ήξερα οτι είναι από mining γιατί όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ ρώτησα τον πωλητή και μου είπε ότι είναι εκθεσιακά κομμάτια, τώρα που κατάλαβα τι παίζει αν με ρώταγες πάλι θα την αγόραζα.
masteripper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, t-shock είπε Βγάλανε έδω και λίγες μέρες πάλι την rx580 αλλα στα 120 πάλι http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi αξίζει? θέλω πρώτα να ξεφορτωθώ την 1050 που έχω και μετά να την πάρω για να μην έχω τύψεις 😎 Την΄εχουν και άλλοι σε αυτή την τιμή...εγώ πήρα απο κατάστημα Θεσσαλονίκης... Χθες την πέρασα...ακριβώς η ίδια....Ρολόι 1150...θα δοκιμάσω επιδόσεις και θα δω αν αξίζει το φλασάρισμα καθώς...... ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ.....δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ...έπαθα μεγάλη πλάκα ...ούτε απογείωση Jet ούτε τρένα...αυτοκίνητα..μηχανές...όσο θόρυβο είχε το μηχάνημα ...το ίδιο είναι.....και τα ανεμιστηράκια τουλάχιστον στην αρχή παίζουν κανονικα.... Μόνο παράπονο είναι ότι έχει εντελώς διαφορετικά χρώματα απο την ενσωματωμένη Intel....το πάλεψα λίγο χθες ...θα συνεχίσω σήμερα...και 2ον ...(τώρα ποιος φταίει?) σαν να είναι λίγα χιλιοστά πιο ψηλή....δλδ μπήκε στην θύρα κανονικά...δεν φαίνονται οι επαφές αλλά δεν "προχωράει" πιο μέσα...το 1ο ποδαράκι δεν πάει να "φιλήσει" την μητρική...και φυσικά οι θύρες είναι τσίμα-τσίμα με το IO bracket....το βύσμα HDMI μπήκε αλλά έχει κανα 2 χιλιοστά αέρα...
t-shock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, masteripper είπε Την΄εχουν και άλλοι σε αυτή την τιμή...εγώ πήρα απο κατάστημα Θεσσαλονίκης... Χθες την πέρασα...ακριβώς η ίδια....Ρολόι 1150...θα δοκιμάσω επιδόσεις και θα δω αν αξίζει το φλασάρισμα καθώς...... ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ.....δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ...έπαθα μεγάλη πλάκα ...ούτε απογείωση Jet ούτε τρένα...αυτοκίνητα..μηχανές...όσο θόρυβο είχε το μηχάνημα ...το ίδιο είναι.....και τα ανεμιστηράκια τουλάχιστον στην αρχή παίζουν κανονικα.... Μόνο παράπονο είναι ότι έχει εντελώς διαφορετικά χρώματα απο την ενσωματωμένη Intel....το πάλεψα λίγο χθες ...θα συνεχίσω σήμερα...και 2ον ...(τώρα ποιος φταίει?) σαν να είναι λίγα χιλιοστά πιο ψηλή....δλδ μπήκε στην θύρα κανονικά...δεν φαίνονται οι επαφές αλλά δεν "προχωράει" πιο μέσα...το 1ο ποδαράκι δεν πάει να "φιλήσει" την μητρική...και φυσικά οι θύρες είναι τσίμα-τσίμα με το IO bracket....το βύσμα HDMI μπήκε αλλά έχει κανα 2 χιλιοστά αέρα... Ποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ για το feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις