m04d18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.cosmodatastock.gr/product/333339/karta-grafikon-xfx-radeon-rx470-8gb-gddr5-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi http://www.cosmodatastock.gr/product/333340/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi Όχι ακριβώς προσφορά αλλά μπορεί να τις θέλει κάποιος... ( 1 χρόνο εγγύηση δίνουν) Λογικά θα έχει ελάχιστα κομμάτια.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από m04d18 4 2
Kenshin_Himura Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μάλλον θα είναι από αυτές που δούλευαν στα ορυχεία υπερωρίες. 2
thanasis2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μια χαρά προσφορά. Εδώ στις αγγελίες τις πουλάνε 150 ευρώ και από κατάστημα με 1 χρόνο εγγύηση 100 ευρώ; Πολύ καλή τιμή 2
Havik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ανάμεικτα συναισθήματα, από την μια παίρνεις κάρτα 100€ με ένα χρόνο εγγύηση από κατάστημα και όχι 150€ από την αγγελία του Λίνου με "εγγύηση οι αξιολογήσεις μου", από την άλλη με 185€ παίρνεις λίγο καλύτερη, 3 χρόνια εγγύηση και 1 game που ίσως αν το θες μια χαρά κάνει κάνα 40αρι αν δώσεις να κερδίσεις κάνα 20-30€άρι οπότε η κάρτα "στοιχίζει" λίγο λιγότερο. Λέει ότι δεν είναι επισκευασμένα, ίσως να έχουν κάποιο χτύπημα ή όντως να είναι απλά μεταχειρισμένα. 4
m04d18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Havik είπε Ανάμεικτα συναισθήματα, από την μια παίρνεις κάρτα 100€ με ένα χρόνο εγγύηση από κατάστημα και όχι 150€ από την αγγελία του Λίνου με "εγγύηση οι αξιολογήσεις μου", από την άλλη με 185€ παίρνεις λίγο καλύτερη, 3 χρόνια εγγύηση και 1 game που ίσως αν το θες μια χαρά κάνει κάνα 40αρι αν δώσεις να κερδίσεις κάνα 20-30€άρι οπότε η κάρτα "στοιχίζει" λίγο λιγότερο. Λέει ότι δεν είναι επισκευασμένα, ίσως να έχουν κάποιο χτύπημα ή όντως να είναι απλά μεταχειρισμένα. Σύμφωνα με το Cosmodata : "Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί το Λιγότερο για 6Μήνες, το Περισσότερο 4 Χρόνια και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα." 7 λεπτά πριν, Kenshin_Himura είπε Μάλλον θα είναι από αυτές που δούλευαν στα ορυχεία υπερωρίες. Πολύ πιθανό
MacDos83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από mining είναι οι κάρτες που έχουν από project που σταματησαν.Αλλα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό το θέμα είναι σε τι κομμάτι θα πέσεις και αν αυτοί που το κάναν το κάναν με undervolt οι βαραγανε στα κόκκινα συνέχεια Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από MacDos83
Havik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπο Cosmodata! --------- Συχνές Ερωτήσεις : Τι Είναι τα Προϊόντα Refurbish ? Πρώτα από όλα είναι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που σας δίνουν την Δυνατότητα να αποκτήσετε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, τα TOP Μοντέλα των πιο ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Κατασκευαστών. Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί το Λιγότερο για 6Μήνες, το Περισσότερο 4 Χρόνια και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα. Έχουν Εγγύηση τα Refurbish ? Μείνετε Ήσυχοι διότι η εταιρία μας δεσμεύεται προσωπικά να αντικαταστήσει άμεσα το πρόβλημα ή ακόμη και το προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Απλά Ενημερωτικά τα Refurbish που εμπορευόμαστε έχουν ποσοστό βλαβών 5 τοις Χιλίοις ( Προσπαθούμε να το εξαλείψουμε ) . Για την Cosmodata εδώ και 25 Χρόνια η εγγύηση και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι 1η μας προτεραιότητα. Τι εγγύηση Έχουν τα Refurbish Προϊόντα ? Gold Warranty. Όλα τα Refurbish Προϊόντα καλύπτονται από 1 Χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας με ΔΕΣΜΕΥΣΗ επισκευής ή αντικατάστασης εντός 48 Ωρών* Bring in And Return. * Η Δέσμευση των 48 ωρών ισχύει εφόσον το προϊόν, μας το έχετε παραδώσει για κάλυψη εγγύησης στο επισκευαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης. Σε περίπτωση που θέλετε να εξυπηρετηθείτε και να παραδώσετε το προϊόν σας σε άλλο κατάστημα Cosmodata πλησιέστερο με την περιοχή σας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά ο χρόνος εξυπηρέτησης επιβαρύνεται με τους απαιτούμενους χρόνους αποστολής και επιστροφής στο Επισκευαστικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης. Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χαλάσει και επεστράφησαν στην Αντιπροσωπεία ? Τα Refurbish είναι προϊόντα που ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει πρόβλημα ΠΟΤΕ. Συνεπώς ΔΕΝ είναι επισκευασμένα, είναι απλά προκατεχόμενα. Η αρχή της εταιρίας μας είναι να εμπορεύεται ΜΟΝΟΝ εγγυημένο εξοπλισμό που θα σας κάνει χαρούμενους και ΔΕΝ θα σας βάλει σε δυσάρεστες περιπέτειες. Γίνεται κάποιος έλεγχος στα Refurbish ? Φυσικά. Η Εταιρία μας Φροντίζει να προβεί σε όλους τους απαραίτητους Τεχνικούς Ελέγχους όπως επίσης και να περιποιηθεί τα προϊόντα έτσι ώστε να φτάσουν στα Χέρια σας 100% Εγγυημένα και Αξιόπιστα από Λειτουργικής Άποψης και στην καλύτερη Δυνατή εξωτερική Κατάσταση. Σε τι κατάσταση θα είναι το προϊόν μου ? Θα έχει χτυπήματα η φθορές ? Η Εταιρία μας θέτει υψηλά Standard πριν προβεί σε κάποια αγορά. Συνεπώς προμηθευόμαστε προϊόντα που είναι σε καλή κατάσταση και ΔΕΝ φέρουν έντονες φθορές ή σημαντικά χτυπήματα. Γενικός το κριτήριο είναι το πώς θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να είναι ένα προϊόν που θα αγοράζαμε προσωπικά συνεπώς Δεν θα σας απογοητεύσουμε. ---------- Βέβαια σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο τα Refurbish μπορεί να είναι ΚΑΙ επισκευασμένα, πέρα από επιστροφές ή να έχουν κάποιες εξωτερικές φθορές, βέβαια εδώ λέει ρητά ότι δεν είναι επισκευασμένα, Το όλο θέμα είναι κατά πόσο έχουν ελεγχθεί σωστά από το τεχνικό τμήμα or wtv της cosmodata αλλά από την άλλη έχει εγγύηση και δεύτερον αν έχουν εξωτερικές φθορές σε τι βαθμό είναι, αν έχει φθορές καλό είναι κάποιος να τις δει πριν την πάρει, μην του που μετά "ε φίλε σου έπεσε και είναι στραβωμένη" Με πράσινο στο quote τόνισα τις δικές μου "επισημάνσεις". όπως είπα δεν είμαι κατά, παίζει να είναι και πιο ασφαλές από αγγελία εδώ, τουλάχιστον σίγουρα έχει καλύτερη τιμή και εγγύηση. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Havik 1
m04d18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζοντας με τις ποσότητες στο καλάθι, έχει 13x 580 και 10x 470.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από m04d18
@topos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εξαντληθηκαν οι 580..Την ειχα στο καλαθι και μεχρι να κανω sign up μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη.
m04d18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, @topos είπε Εξαντληθηκαν οι 580..Την ειχα στο καλαθι και μεχρι να κανω sign up μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη. Κάθε εμπόδιο για καλό.. ( εδώ μπορεί να ταιριάζει) 3
odin81982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εγω παιδια εχω παρει μια απο αυτες πριν την Black Friday στα 119 ευρω,η καρτα ηταν μια χαρα,παιζει οτι και να της εχω βαλει,θορυβο δεν κανει καθολου και οι θερμοκρασιες της πολυ νορμαλ. Εγω είμαι σιγουρος οτι ειναι απο mining αλλα αυτό ειδικά αν ειναι απο μεγαλα προτζεκτ δεν ειναι κακο,μη σου πω ειναι και καλυτερο γιατι αυτοι ολες τις ειχαν να δουλευουν με χαμηλοτερα ρευματα και λιγοτερες στροφες στον ανεμιστηρα,η δικια μου είχε πανω περασμενο το bios απο την απλη εκδοση της καρτας που το core clock είναι στα 1150mhz ,ενω το κονονικο core clock αυτης της έκδοσης ειναι 1366 mhz, το προσεξα όταν την πηρα,flashara το κανονικο της bios και η καρτουλα πετάει. 2
vader290 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Να κάνω μια ερώτηση, σε σύστημα που είχε φτιαχτεί το 2012 με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής INTEL CORE i5 2500cpu 3.3Ghz, Μνήμη 8GB RAM, Κάρτα Γραφικών AMD RADEON HD 7800, Μητρική GIGABYTE Z68AP-D3, Τροφοδοτικό CORSAIR 650w, αξίζει το κόπο να αντικαταστήσω με μια τέτοια καρτούλα?
odin81982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, vader290 είπε Να κάνω μια ερώτηση, σε σύστημα που είχε φτιαχτεί το 2012 με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής INTEL CORE i5 2500cpu 3.3Ghz, Μνήμη 8GB RAM, Κάρτα Γραφικών AMD RADEON HD 7800, Μητρική GIGABYTE Z68AP-D3, Τροφοδοτικό CORSAIR 650w, αξίζει το κόπο να αντικαταστήσω με μια τέτοια καρτούλα? Οτι θα δεις μεγαλη διαφορα θα δεις σιγουρα,οτι ισως ο επεξεργαστης σου θα την φρεναρει λιγο την καρτα γραφικων σε καποια παιχνιδια και αυτό θα γινει σίγουρα αλλα οχι παρα πολυ(για την RX580 μιλάω ,με την RX470 θα είναι ενταξει),με την μητρικη που εχεις νομιζω μπορεις να αλλαξεις και επεξεργαστη με λιγα λεφτα,πουλα τον 2500 κανα 30αρι και βρες εναν 3570Κ με ενα 50αρικο,κανε του και ενα overclock και θα ειναι πολυ ενταξει η καρτα γραφικων με αυτο.Ίσως σε κάποια παιχνιδια που θέλουν περισσοτερους πυρηνες απο 4 να δεις καποια κολληματα αλλα σε γενικές γραμμες θα εισαι ενταξει! 1
vader290 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, odin81982 είπε Οτι θα δεις μεγαλη διαφορα θα δεις σιγουρα,οτι ισως ο επεξεργαστης σου θα την φρεναρει λιγο την καρτα γραφικων σε καποια παιχνιδια και αυτό θα γινει σίγουρα αλλα οχι παρα πολυ(για την RX580 μιλάω ,με την RX470 θα είναι ενταξει),με την μητρικη που εχεις νομιζω μπορεις να αλλαξεις και επεξεργαστη με λιγα λεφτα,πουλα τον 2500 κανα 30αρι και βρες εναν 3570Κ με ενα 50αρικο,κανε του και ενα overclock και θα ειναι πολυ ενταξει η καρτα γραφικων με αυτο.Ίσως σε κάποια παιχνιδια που θέλουν περισσοτερους πυρηνες απο 4 να δεις καποια κολληματα αλλα σε γενικές γραμμες θα εισαι ενταξει! 'Αρα προχωρώ στην αγορά αυτής ή να πάρω την RΧ590 στα 185 που δίνει το πλαίσιο? Τι συμφέρει καλύτερα με βάση το σύστημά μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις