Πέτρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Το πρόβλημα πρέπει να είναι πάρα πολύ απλό, αλλά εντελώς κουλό. Desktop συνδεδεμένο ενσύρματα στο router (router wifi = off) . Powerline επίσης ενσύρματα στο router, μοιράζει από τον το άλλο "άκρο" wifi σε όλο το σπίτι και όλες τις άλλες συσκευές. Ο εκτυπωτής δηλωμένος/καρφωμένος στο wifi (static), όλα καλά μέχρι εδώ. Ανοίγω εκτυπωτή, δίνω εκτυπώσεις από το Laptop, κανένα πρόβλημα. Δίνω εκτυπώσεις από άλλο laptop, κανένα πρόβλημα. Πάω να δώσω από το desktop...μόνιμα (σχεδόν), δεν τον βρίσκει. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, τίποτα. Βάζω να ψάξει στο δίκτυο, δεν τον βλέπει. Επανεκκίνηση τον εκτυπωτή, τίποτα. Αν επανεκκινήσω το router, τελικά θα τον δει. Αυτό, όχι 1 φορά...σχεδόν μόνιμα. Έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει τουςοδηγούς, έχω χρησιμοποιήσει 4-5 "κόλπα" που διάβασα εδώ κι εκεί, τα ίδια και τα ίδια. Ιδέες?
stelios.s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως το προβλημα σου το δημιουργεί ο print spooler του desktop σου; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από stelios.s
Πέτρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, stelios.s είπε Μήπως το προβλημα σου το δημιουργεί ο print spooler του desktop σου; Πώς μπορώ να το διαπιστώσω αυτό? 3 ώρες πριν, atheatos είπε Το desktop βλέπει τα laptop στο δίκτυο? Βλέπει την τηλεόραση, πχ, χωρίς κανένα πρόβλημα (και το αντίθετο, βλέπει η τηλεόραση το desktop από όπου τρέχει ο dlna "server"). Αν μπω στο interface του router, βλέπω την ip του εκτυπωτή, κανονικά (έχει συνδεθεί).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατί δεν δοκιμάζεις "ping ip του printer σου" να δεις αν το pc βλέπει τον printer , για αρχή; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Πέτρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, newfoot είπε γιατί δεν δοκιμάζεις "ping ip του printer σου" να δεις αν το pc βλέπει τον printer , για αρχή; Λοιπόν...μόλις άνοιξα τον εκτυπωτή. Περιμένω 3' και δοκιμάζω να μπω από browser στη σελίδα του εκτυπωτή. edit: Σήμερα, τον είδε κανονικά. Ενδεχομένως γιατί δεν έχει λήξει το lease στο router από χτες? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Πέτρος
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) άρα παίζει έτσι; Αναφορά σε κείμενο Ενδεχομένως γιατί δεν έχει λήξει το lease στο router από χτες? πιθανόν, δεν γνωρίζω, εγώ αντιμετώπισα πανομοιότυπο πρόβλημα σε δίκτυο με mac-pc, ακόμη ψάχνομαι. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Πέτρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Σήμερα παίζει. Αύριο, θα δείξει. Στα laptop, παίζει πάντα. Αυτό με μανουριάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα