Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

25 Σεπτεμβρίου πήραν τηλέφωνο την γιαγιά μου και την είπαν ότι επειδή είναι καλή πελάτισσα στην Vodafone κινητή, της προσφέρουν Vodafone TV με 9.40€/μηνα. Ωστόσο ήρθε 18 Νοεμβρίου λογαριασμός που λέει ότι πρέπει να πληρώσει 15.00€ (δεν ενεργοποιηθηκε ποτέ, αν και το θέμα μας είναι τα +6€, είναι 9€ + 6€ φόρους οι οποίοι δεν διευκρινιστηκαν ποτέ). Η γιαγιά μου εκνευρίστηκε και πήρε τηλέφωνο να ακυρώσει το Tv και την είπαν από Vodafone ότι πρέπει να πληρώσει 100€ πρόστιμο. Δεν την βλέπω να φεύγει από Vodafone (15 χρόνια είναι τώρα). Οι κλήσεις είπαν ότι ηχογραφουνται και η γιαγιά μου έχει το κινητό και όνομα αυτής που μίλησε. Η γιαγιά δεν έχει δυνατότητα να ηχογραφήσει η ίδια λόγω ηλικίας...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

για την τηλεόραση δέκτηκε ;

Ναι. Με 9€, το 6€ σε φόρους δεν της το είπαν ποτέ και υποτίθεται πρέπει να σου πούνε όπως λέει και ο ΟΤΕ (τιμή με ΦΠΑ). Τι κάνει? Το 6αρι παραπάνω την εκνεύρισε συν το ότι δεν έβαλε ποτέ τους κωδικούς στον αποκωδικοποιητη της Voda για να δουλέψει. Υπάρχει τρόπος να γλυτώσει το 100αρι πρόστιμο? 

Δημοσ.

6 ευρώ σε φόρους πολύ είναι μίπως είναι το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης το φπα και ο δέκτης ;

Γτ στην vodafone σου χρεώνουν το δέκτη 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bill2015 είπε

6 ευρώ σε φόρους πολύ είναι μίπως είναι το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης το φπα και ο δέκτης ;

Γτ στην vodafone σου χρεώνουν το δέκτη 

Το χαρτί έλεγε φόρους. Σήμερα που θα δω το χαρτί θα ενημερώσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill2015 είπε

θυμάσαι αν έκανε 12 μήνο η 24 μήνο συμβόλαιο ;

24 μήνες. Είμαι εξωτερικό και σήμερα που τυχαίνει να έρχεται θα μου δώσει και το χαρτί για περισσότερες πληροφορίες (θα ανέβει λογικά εδώ με κρυμμένα στοιχεία).

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον σε κοσμοτε κάνεις ένα αιτημα παραπονο ότι δεν κατάλαβε η γιαγιά και στο διακόπτουν. Τώρα σε βονταφον δε πιστεύω να αλλαζει κάτι.  Στείλε ένα mail στο customer care τους και πες τους ότι θέλω να γίνει κατάργηση ατελώς γιατι έγινε παραπλάνηση σε ηλικιωμένο , χωρις να αναφερθεί η τελική τιμή. Αν δεν γίνει αυτό παρακαλώ να μου προωθήσετε τις ηχογραφημένες συνομιλίες για να προβώ σε καταγγελία στην εεττ. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...