n4sleep Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 ΔΕΝ πλένεις ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΑΓΙΕ. ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΜΕΣΩΣ. Στο τέλος του ψησίματος βάζεις τους καυστηρες στο φουλ για κάνα 10λεπτο με τέταρτο μέχρι να γίνουν όλα τα λίπη/ κρέατα κάρβουνο και τη σβήνεις. Την επόμενη φορά πριν ψήσεις την τρίβεις με μία συρματόβουρτσα καλά για 3 λεπτάκια. Τέλος σκουπίζεις τις σχάρες με 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας με λάδι για να φύγουν οι μαυρίλες και να λαδωθούν οι σχάρες. Είσαι έτοιμος να ξαναψήσεις. 1
shamrock1404 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Update.. Μίλησα πριν 1' με την εταιρεία κι όπως το περίμενα, η απόδειξη θα σταλεί με ταχυδρομείο.. Είναι γνωστή πολιτική, όταν υπάρχει συνεργασία με logistics.. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα.. Αναμένω εντός της ώρας την δική μου! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ παρήγγειλα την περασμένη Τρίτη και ακόμα τίποτα. Τους κάλεσα χθες και μου είπαν ότι την έστειλαν στη μεταφορική την Παρασκευή. Μένω επαρχία ίσως γι αυτό αργεί. Γνωρίζει κανείς με ποια μεταφορική στέλνουν;
tsaftsif Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, n4sleep είπε ΔΕΝ πλένεις ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΑΓΙΕ. ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΜΕΣΩΣ. Στο τέλος του ψησίματος βάζεις τους καυστηρες στο φουλ για κάνα 10λεπτο με τέταρτο μέχρι να γίνουν όλα τα λίπη/ κρέατα κάρβουνο και τη σβήνεις. Την επόμενη φορά πριν ψήσεις την τρίβεις με μία συρματόβουρτσα καλά για 3 λεπτάκια. Τέλος σκουπίζεις τις σχάρες με 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας με λάδι για να φύγουν οι μαυρίλες και να λαδωθούν οι σχάρες. Είσαι έτοιμος να ξαναψήσεις. Οι σχάρες είναι εμαγιέ χυτοσίδερου όπως τις περιγράφει η εταιρία ,δε χαλάνε με τρίψιμο συρματόβουρτσας;
n4sleep Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tsaftsif είπε Οι σχάρες είναι εμαγιέ χυτοσίδερου όπως τις περιγράφει η εταιρία ,δε χαλάνε με τρίψιμο συρματόβουρτσας; https://www.weber.com/US/en/blog/tips-techniques/how-to-care-for-your-cast-iron-cooking-grates/weber-29675.html Care – When it comes to cooking grates, the maintenance is the same for Porcelain coated cast iron as it is for Stainless steel. Before each use, we recommend preheating your grill to 500-550°F, brushing your cooking grates clean with a stainless steel bristle brush and then adjusting your control knobs to your desired grilling temperature. It is not uncommon for food to stick more to new cooking grates. As you continue to use and clean your grates you will break them in reducing the amount of sticking. Rust prevention – Make sure to clean your grates before each use. If you’re using a marinade, try to get as much liquid off as possible before placing the food on the grill and if using a BBQ sauce, wait until the last 5-10 minutes of grilling before applying it to your food. Using excessive marinade and applying BBQ sauce too early in the grilling process can result in the sugar burning causing a dark color and sometimes an off-putting taste. All that extra liquid is also going to mean that you’ll have to spend more time cleaning your grill. And let’s be honest, cleaning a grill is not on most people’s short list of things they’re excited about! Tools to use – Weber offers a variety of grill brushes to clean your grates. They are all approved for use with our porcelain enameled cast iron grates. We don’t recommend anything with sharp edges as that can damage the porcelain enamel coating and open the door for corrosion issues. Make sure to test your brush for any loose bristles before each use and please keep in mind we recommend a new grill brush annually. You can check out our grill brushes on weber.com. 1
stelakos78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, εάν υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης που αγόρασε την μικρή Xpert 100 L και δεν την χρειάζεται τελικά ας μου στείλει PM. Ευχαριστώ.
kabamaru2372 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, n4sleep είπε ΔΕΝ πλένεις ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΑΓΙΕ. ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΜΕΣΩΣ. Στο τέλος του ψησίματος βάζεις τους καυστηρες στο φουλ για κάνα 10λεπτο με τέταρτο μέχρι να γίνουν όλα τα λίπη/ κρέατα κάρβουνο και τη σβήνεις. Την επόμενη φορά πριν ψήσεις την τρίβεις με μία συρματόβουρτσα καλά για 3 λεπτάκια. Τέλος σκουπίζεις τις σχάρες με 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας με λάδι για να φύγουν οι μαυρίλες και να λαδωθούν οι σχάρες. Είσαι έτοιμος να ξαναψήσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα από το σούπερ μάρκετ ένα καθαριστικό και οι οδηγίες λένε: ανάβεις μέχρι να ζεσταθεί η ψησταριά ( όχι πολύ), ψεκάζεις αφήνεις για 15-20 λεπτά και μετά σκουπίζεις με ένα βρεγμένο σφουγγάρι... Το έκανα δούλεψε μια χαρά αλλά.... Πρέπει να το αφήσεις τουλάχιστον 15 λεπτά, αν πας νωρίτερα απλά είναι σαν μην ψεκασες... Για να την καθαρίσεις ολόκληρη θέλεις μισό μπουκάλι σε κάθε καθαρισμό..( 3.5€ το μπουκάλι)... Και το σημαντικότερο μου πήρε 1 ώρα μέχρι να την καθαρίσω ολόκληρη. Βέβαια ο κατασκευαστής λέει ότι καθάρισμα ολικό κάνεις κάθε 2-3 χρήσεις ενώ εγώ την καθάρισα μετά την πρώτη χρήση... Πιστεύω ότι όσο την χρησιμοποιώ θα την μαθαίνω και θα με μαθαίνει 😋😋😋 Πάντως πολύ νόστιμα και ζουμερα όλα όσα εψησα εχθές 1
daPro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-apo-ufasma-m-150-x-p-75-x-u-95-cm-62145230/ Πήρα αυτό το κάλυμμα απτό Leroy 25 ευρώ..για την 3αρα είναι fix.καλη ποιότητα
AlexanderK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, n4sleep είπε ΔΕΝ πλένεις ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΑΓΙΕ. ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΜΕΣΩΣ. Στο τέλος του ψησίματος βάζεις τους καυστηρες στο φουλ για κάνα 10λεπτο με τέταρτο μέχρι να γίνουν όλα τα λίπη/ κρέατα κάρβουνο και τη σβήνεις. Την επόμενη φορά πριν ψήσεις την τρίβεις με μία συρματόβουρτσα καλά για 3 λεπτάκια. Τέλος σκουπίζεις τις σχάρες με 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας με λάδι για να φύγουν οι μαυρίλες και να λαδωθούν οι σχάρες. Είσαι έτοιμος να ξαναψήσεις. Όταν η εταιρεία λέει ότι καθαρίζονται όλα στο πλυντήριο πιάτων ακόμα έχει και video δεν την εμπιστευόμαστε;
daPro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, AlexanderK είπε Όταν η εταιρεία λέει ότι καθαρίζονται όλα στο πλυντήριο πιάτων ακόμα έχει και video δεν την εμπιστευόμαστε; Καλά αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι καθαρά .. Μετά από κάποιες χρήσεις λογικά θα είναι κατάμαυρα..θα τα βάλεις στο πλυντήριο?
AlexanderK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, daPro είπε Καλά αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι καθαρά .. Μετά από κάποιες χρήσεις λογικά θα είναι κατάμαυρα..θα τα βάλεις στο πλυντήριο? Σε δυνατό πρόγραμμα και μόνα τους γιατί όχι; Θα το δοκιμάσω σήμερα αύριο. έχω ήδη ψήσει
daPro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, AlexanderK είπε Σε δυνατό πρόγραμμα και μόνα τους γιατί όχι; Θα το δοκιμάσω σήμερα αύριο. έχω ήδη ψήσει Την γυναίκα την ρώτησες? 1
AlexanderK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, daPro είπε Την γυναίκα την ρώτησες? μπα δεν χρειάζεται...
Abudi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ποστάρω για 2 λόγους: 1) Για να παρακολουθήσω τη συζήτηση για το καθάρισμα διότι με ενδιαφέρει πολύ 2) Για να πω (αν και πολύ καθυστερημένα) πως έχουμε εδώ και καμιά 8ετία (ή παραπάνω) μια C-line 2400D και είμαστε πολύυ ευχαριστημένοι. Οπότε ελπίζω κι εσείς να ευχαριστηθείτε. Δώστε του ψητού να πάει! 1
shamrock1404 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Παρέλαβα και του λόγου μου... Ο μεταφορεας, μου πέταξε κάτι περίεργα για παραλαβή στο ισόγειο, αλλά τελικά τον ψιλοβοηθησα και την βγάλαμε μέχρι το μπαλκόνι.. Εντός της ώρας ξεκινάει συναρμολογηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις