daPro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Κ εγώ την παρέλαβα σήμερα την 3αρα.Περιπου μια ώρα συναρμολόγηση πολύ γερή κατασκευή..Το Σάββατο την δοκιμάζω..κ εγώ δεν πήρα απόδειξη..
shamrock1404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Οκ.... Οι τύποι το πάνε φιρι φιρι, για ομαδική καταγγελία στο ΣΔΟΕ.. Παρέλαβε φίλος κι εννοείται δεν είχε απόδειξη.. Έλαβε κανένας απόδειξη;
Amaretos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παίδες εννοείτε να ζητήσετε την απόδειξη μην το αφήσετε έτσι...
afairesths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Οντως και εγω δεν παρελαβα αποδειξη , και σκεφτομαι τωρα πως να κινωθω με paypal ή με συνηγορο του καταναλωτη;
shamrock1404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί τους; Τί απάντηση έδωσαν; Σαν εγγύηση τί θεωρούν ότι πρέπει να έχουμε; Τον λόγο τους; Εγώ αύριο παραλαμβάνω.. Θα πέσει πολύ γέλιο... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από shamrock1404
vali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Περιμένετε λίγες ημέρες, ίσως την αποστολή την κάνει εταιρεία logistic και δεν εκδίδει τιμολόγιο παρά μόνο δελτίο αποστολής. Δούλευα παλαιότερα σε τέτοια εταιρεία, εμείς στέλναμε τα εμπορεύματα με δ.α. και ο έμπορος έστελνε την απόδειξη στον παραλήπτη με ταχυδρομείο.
shamrock1404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Γι'αυτο ρώτησα, αν έχει μιλήσει κανένας μαζί τους.. Πήρα τώρα, αλλά το κέντρο είναι μέχρι τις5
kob6931 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί τους; Τί απάντηση έδωσαν; Εγώ επικοινώνησα χθες το μεσημέρι. Δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να το σηκώσουν στο τμήμα της τιμολόγησης (εσ.207). Μου ειπε η κ. Σ... ότι η αποδειξη έπρεπε να υπάρχει μέσα στο κουτί. Μου είπε ότι θα το δει και θα με καλέσει ξανα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από kob6931 1
shamrock1404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kob6931 είπε Απόδειξη δεν παρέλαβα. Επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα (εσ.207) και περιμένω απάντηση. Πήρες απάντηση; Μόλις τώρα, kob6931 είπε Εγώ επικοινώνησα χθες το μεσημέρι. Δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να το σηκώσουν στο τμήμα της τιμολόγησης (εσ.207). Μου ειπε η κ. Σ... ότι η αποδειξη έπρεπε να υπάρχει μέσα στο κουτί. Μου είπε ότι θα το δει και με καλέσει ξανα. Ωχ... Γελάει ο κόσμος 1
Skatzivas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Όντως μεγάλη λαμογια. Παρήγγειλα την προηγούμενη Πέμπτη και το Σάββατο την παρέλαβα με δελτίο της μεταφορικής και όχι απόδειξη. Δεν ήμουν σπίτι ήταν η γυναίκα, αλλά κι εγώ να ήμουν ίσως δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Από εσάς το κατάλαβα. Αλλιώς πίστευα ότι ήταν το δελτίο η απόδειξη. Για όσους ρωτάνε έχει και το εξάρτημα να μπαίνει η μπουκάλα. Πάντως μου είχαν στείλει ένα μειλ που ήταν στα σπαμ και το είδα και έλεγε η απόδειξη της συναλλαγής σας, αλλά δεν είχε τίποτα συνημμένο. Τώρα τους έστειλα απάντηση ότι το "ξέχασαν" και ζήτησα ευγενικά να μου την στείλουν.
kabamaru2372 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, moredread είπε Καλησπέρα στους κρεατοφάγους (και μη). Καμία αποστολή έχουν κάνει?...εγώ ακόμα την περιμένω.. Και εγώ παραγγελία Παρασκευή βράδυ, παρέλαβα εχθές πρωί 02/12 1 ώρα πριν, shamrock1404 είπε Οκ.... Οι τύποι το πάνε φιρι φιρι, για ομαδική καταγγελία στο ΣΔΟΕ.. Παρέλαβε φίλος κι εννοείται δεν είχε απόδειξη.. Έλαβε κανένας απόδειξη; Ούτε εγώ πήρα απόδειξη...θα στείλω ένα μέιλ να δω τι θα μ πουν Και για πείτε εσείς οι πιο έμπειροι ψηστες με ποιο καθαριστικό την καθαρίζετε;
Skatzivas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε Και εγώ παραγγελία Παρασκευή βράδυ, παρέλαβα εχθές πρωί 02/12 Ούτε εγώ πήρα απόδειξη...θα στείλω ένα μέιλ να δω τι θα μ πουν Και για πείτε εσείς οι πιο έμπειροι ψηστες με ποιο καθαριστικό την καθαρίζετε; Δεν είμαι έμπειρος αλλά υποτίθεται ότι έχει το σύστημα που βγαίνουν όλα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων (νεροχύτη δλδ με σύρμα).
kob6931 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πήρα την 3 series ls classic plus και την σκέπασα με μια καινούργια κουκούλα μηχανής από shell. Ταιριάζει πολύ καλά!
shamrock1404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, kob6931 είπε Εγώ πήρα την 3 series ls classic plus και την σκέπασα με μια καινούργια κουκούλα μηχανής από shell. Ταιριάζει πολύ καλά! Ποια κουκούλα; Την πουλάει ακόμα η Shell?
kabamaru2372 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Skatzivas είπε Δεν είμαι έμπειρος αλλά υποτίθεται ότι έχει το σύστημα που βγαίνουν όλα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων (νεροχύτη δλδ με σύρμα). Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε καθαριστικό γιατί εκτός από το ότι δεν έχω πλυντήριο πιάτων, δεν θέλω κάθε φορά να πλένω στην κουζίνα λόγω μικρού νεροχύτη... Αν κάποιος ξέρει κάτι σε υγρό καθαρισμού ας μας δώσει τα φώτα του. Υ.Γ. είδα διάφορα στο Σκρουτζ αλλά δεν ξέρω πιο είναι το καλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις