Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλο το community για άλλη μια φορά ανοίγω θέμα. 

Κάτοχος huawei mate 20 pro dual εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα αλλά έχει πέσει στην αντίληψη μου ένα πολύ ενοχλητικό κατ εμέ θέμα με την μπαταρία.  Αν το κινητό χρησιμοποιείται, ειτε με δεδομένα, ειτε με WiFi, YouTube κτλ κτλπ η μπαταρία είναι σκυλί πραγματικά. Αν το κινητό δεν χρησιμοποιείται απλά το αφήσεις πάνω σε ένα τραπέζι, σε ένα θρανίο χωρίς να τρέχουν πίσω εφαρμογές χωρίς wifi/δεδομένα. Η μπαταρία εξαντλείται αρκετά πιο εύκολα.  

Δεν νοείται τώρα από 92%μεχρι 80% να ήταν 2 ώρες sot και σήμερα 95% μεχρι 55% 3 ώρες sot. Κι η διαφορά ήταν ότι το 92-80 εγινε με συνεχόμενη χρήση ενώ το σημερινό με όχι τόσο συνεχόμενη χρήση. 

92-80 εγινε με αποκλειστικα wifi ενω 95-55 εγινε με 80% δεδομενα-20% wifi(Ιδια χρηση και στις 2 περιπτωσεις) αλλα παλι μου κανει εντυπωση. Και μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο συνολικα δεν χρησιμοποιηθηκε παραπανω. 

Επεξ/σία από M4tR1x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες αλλά το έχω παρατηρήσει με χρήση στο ιδιο δωμάτιο και χωρίς χρήση πάλι στο ίδιο δωμάτιο.. Δηλαδή μέσα στην μέρα να χανει 10% συνολικά δεν είναι παρά πολλά; 

Το επόμενο test θα είναι να φορτίστει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο της τάξης των 90% και να το αφήσω κάνα 4-5 ώρες χωρίς να το χρησιμοποιήσω 

Επεξ/σία από M4tR1x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...