satelitas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ζαχάρωνα καιρό το 8/512 αλλά δεν το πρόλαβα ούτε από λενόβο, προχτές λοιπον το χτυπησα αμεσως αφού είδα εντελώς τυχαία την πτώση τιμης στο σκρουτζ στην ολιγόλεπτη όπως αποδείχθηκε προσφορά στα 499 καθώς μέχρι να παραγγείλω και να τη στείλω σε ένα φίλο είχε εξαντληθεί (την επόμενη μέρα 100 ευρώ πάνω...τραγικό)...και μετά μπήκα στο φόρουμ όπου την είχατε ανεβάσει και ψιλοσκάλωσα με τα μικροπροβλήματα,τα εκθεσιακά και τις επιστροφές. Τελικά μου ήρθε παρθένο το μηχανάκι που είναι ένας μικρός έρωτας 14ων ιντσών. Οθόνη φοβερή με αρκετή φωτεινότητα, ηχεία αξιοπρεπέστατα με καλύτερη απόδοση όταν το λαπτοπ διπλώνει, λογικό αφού βρίσκονται από κάτω, επίσης παρατήρησα στις μεγάλες εντάσεις όταν αναπαράγονται υψηλές συχνότητες πχ από ένα βίντεο, κάπου συντονίζουν οι πλαστικούρες κι ακούγεται ένα τριξιματάκι κάτι που δεν κάνει διπλωμένο. Πενάκι, αφή, touchpad μέχρι στιγμής άψογα μα μου φαίνεται πως προς τη δεξιά του μεριά του pad είναι ελάχιστα πιο βαθουλωμένο αλλα το δεξί κλικ μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζει κάποιο θέμα. Στην απλή χρήση αθόρυβο, όταν γκαζώνει πάλι άνετα υποφερτα τα ανεμιστηράκια...μέχρι να πιάσουν σκόνη. Σκληρος - μνήμες samsung η μια σολντερντ...ξενέρωμα...εκτός κι αν είμαι τόσο άσχετος 😛 Εν ολίγοις στα 499 νομίζω δεν έχει αντίπαλο. Λόγω ψυχαναγκασμού και πλεονεξίας 😛αν είχε αποσπώμενη μπαταρία, δύο καθαρά sodimm slots και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο θα ήταν το απόλυτο εργαλείο, αλλά του τα συγχωρώ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από satelitas 1
Kenshin_Himura Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, satelitas είπε Καλησπέρα, ζαχάρωνα καιρό το 8/512 αλλά δεν το πρόλαβα ούτε από λενόβο, προχτές λοιπον το χτυπησα αμεσως αφού είδα εντελώς τυχαία την πτώση τιμης στο σκρουτζ στην ολιγόλεπτη όπως αποδείχθηκε προσφορά στα 499 καθώς μέχρι να παραγγείλω και να τη στείλω σε ένα φίλο είχε εξαντληθεί (την επόμενη μέρα 100 ευρώ πάνω...τραγικό)...και μετά μπήκα στο φόρουμ όπου την είχατε ανεβάσει και ψιλοσκάλωσα με τα μικροπροβλήματα,τα εκθεσιακά και τις επιστροφές. Τελικά μου ήρθε παρθένο το μηχανάκι που είναι ένας μικρός έρωτας 14ων ιντσών. Οθόνη φοβερή με αρκετή φωτεινότητα, ηχεία αξιοπρεπέστατα με καλύτερη απόδοση όταν το λαπτοπ διπλώνει, λογικό αφού βρίσκονται από κάτω, επίσης παρατήρησα στις μεγάλες εντάσεις όταν αναπαράγονται υψηλές συχνότητες πχ από ένα βίντεο, κάπου συντονίζουν οι πλαστικούρες κι ακούγεται ένα τριξιματάκι κάτι που δεν κάνει διπλωμένο. Πενάκι, αφή, touchpad μέχρι στιγμής άψογα μα μου φαίνεται πως προς τη δεξιά του μεριά του pad είναι ελάχιστα πιο βαθουλωμένο αλλα το δεξί κλικ μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζει κάποιο θέμα. Στην απλή χρήση αθόρυβο, όταν γκαζώνει πάλι άνετα υποφερτα τα ανεμιστηράκια...μέχρι να πιάσουν σκόνη. Σκληρος - μνήμες samsung η μια σολντερντ...ξενέρωμα...εκτός κι αν είμαι τόσο άσχετος 😛 Εν ολίγοις στα 499 νομίζω δεν έχει αντίπαλο. Λόγω ψυχαναγκασμού και πλεονεξίας 😛αν είχε αποσπώμενη μπαταρία, δύο καθαρά sodimm slots και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο θα ήταν το απόλυτο εργαλείο, αλλά του τα συγχωρώ. Τόσο γρήγορα σου ήρθε; Αθήνα είσαι;
satelitas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι Αθήνα αλλά κι εγω απόρησα αφού κάλεσα το μεσημέρι στα κεντρικα και μου είπαν από την άλλη εβδομάδα, όμως το απόγευμα με παίρνουν από το κατάστημα και λένε είναι έτοιμη η παραγγελία, εννοείται πήγα πετώντας, με φόβο όμως πως θα φάω καμιά επιστροφή, αλλά τελικά όλα οκ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από satelitas 1
lelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα και εγώ την έκδοση με τα 256mb, αφού άργησα για τα 512mb. Το μηχάνημα είναι άψογο και ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Η ips με πολύ ώραια χρώματα. Οι γωνία θέασης πραγματικά δεν υπάρχει, βλέπεις από παντού. Ικανοποιητικός ήχος δεξιά και αριστερά του σασί. Το touch βολικό, ειδικά όταν το χρησιμοποιείς ως tablet και το κυριότερο, το βάρος του που είναι κάτω από 2 κιλά. Πραγματικό κόσμημα!!!! 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Το πηρε μια φιλη μου και ηρθε σημερα να της περασω κατι προγραμματα ως κατασκευη και οθονη ειναι επικο... μετανοιωσα που δεν το πηρα... μονο ο ηχος δεν μ αρεσε, που παραμορφωνε πολυ με τερμα ενταση.
Kenshin_Himura Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το πηρε μια φιλη μου και ηρθε σημερα να της περασω κατι προγραμματα ως κατασκευη και οθονη ειναι επικο... μετανοιωσα που δεν το πηρα... μονο ο ηχος δεν μ αρεσε, που παραμορφωνε πολυ με τερμα ενταση. Εντάξει αυτό ρυθμίζεται. Υποτίθεται είναι ντολμπι σερτιφικειντ, εκτός και αν μοιράζουν πιστοποιήσεις σαν τα στραγάλια
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το πηρε μια φιλη μου και ηρθε σημερα να της περασω κατι προγραμματα ως κατασκευη και οθονη ειναι επικο... μετανοιωσα που δεν το πηρα... μονο ο ηχος δεν μ αρεσε, που παραμορφωνε πολυ με τερμα ενταση. Τώρα γιατί συνεχίζετε να μας πονάτε, χρονιάρες μέρες. Οκ, αργήσαμε να πάρουμε μπρος και χάσαμε, μη στρίβετε και το μαχαίρι στη πληγή. Ελεοc κάπου αδέλφια.
satelitas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 γιατι θα μας πονεσετε κι εσεις συντομα οταν θα παρετε στα ιδια λεφτα το 3700 με 16gb και φωτιζομενο πληκτρολογιο
koooleeek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, satelitas είπε γιατι θα μας πονεσετε κι εσεις συντομα οταν θα παρετε στα ιδια λεφτα το 3700 με 16gb και φωτιζομενο πληκτρολογιο Μακάρι αδερφέ... Από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!!! Ας γίνει αυτό που λες και εγώ σε κερνάω σουβλάκια όποτε θέλεις... αχαχαχα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από koooleeek
AgnwstosY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, satelitas είπε γιατι θα μας πονεσετε κι εσεις συντομα οταν θα παρετε στα ιδια λεφτα το 3700 με 16gb και φωτιζομενο πληκτρολογιο Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι?Είναι αναδιπλούμενη και αυτή?
Kenshin_Himura Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, satelitas είπε γιατι θα μας πονεσετε κι εσεις συντομα οταν θα παρετε στα ιδια λεφτα το 3700 με 16gb και φωτιζομενο πληκτρολογιο Στην Ελλάδα; Όταν γίνει αυτό ανέβασε σχετικό post, όταν...
satelitas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν αναφερομαι σε καποιο συγκεκριμενο, απάντησα εν είδει χιούμορ στον φίλο πιο πάνω γιατί νομοτελειακά σίγουρα θα βγει κάτι καλυτερο σε αντιστοιχη προσφορα κάποια στιγμή σύντομα πιστεύω, ειδικά με τον ρυθμό που η amd αναβαθμίζεται και παραμένει σε ανταγωνιστικές τιμές. Και στην τελική στα 500 ευρώ ειναι φοβερό το μηχάνημα για αυτά που προσφέρει αλλά δεν είναι και κάνα τέρας, στα 700 θεωρώ πως λόγω τιμολογιακής πολιτικής της amd θα μπορούσε να φοράει 3700 με rx10. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από satelitas
AgnwstosY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Καλά σίγουρα η τιμή των 500 ήταν πάρα πολύ δυνατη.Θα το αγόραζα και εγώ αλλα δυστυχώς έχασα την προσφορά.Για αυτό σε ρώτησα κιόλας μήπως και στεκομουν τυχερός με κάτι εξίσου καλό στην ίδια τιμή μελόντικα
Kenshin_Himura Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, AgnwstosY είπε Καλά σίγουρα η τιμή των 500 ήταν πάρα πολύ δυνατη.Θα το αγόραζα και εγώ αλλα δυστυχώς έχασα την προσφορά.Για αυτό σε ρώτησα κιόλας μήπως και στεκομουν τυχερός με κάτι εξίσου καλό στην ίδια τιμή μελόντικα https://www.cyberport.de/?DEEP=1C24-6CJ&APID=359&STOREID=2&iaid=20191208213713161904cbd2eb3859 40κατι μεταφορικα και πάλι πιο κατω θα σου βγει. Πάρτο χθες.
satelitas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, AgnwstosY είπε Καλά σίγουρα η τιμή των 500 ήταν πάρα πολύ δυνατη.Θα το αγόραζα και εγώ αλλα δυστυχώς έχασα την προσφορά.Για αυτό σε ρώτησα κιόλας μήπως και στεκομουν τυχερός με κάτι εξίσου καλό στην ίδια τιμή μελόντικα Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά σίγουρα θα βγάλουν κάποια προσφορά, άποψη μου αν και είμαι amd φαν μπόι αν το βγαλουν με τον 8565 στα 600-650 τσίμπα το γιατί και η gpu δυστυχώς είναι καλύτερη από τον 3700
Προτεινόμενες αναρτήσεις