Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε Huawei p20 pro το έχει βγαλει ο κωτσοβολος σε προσφορά και xiaomi mi 9t pro το χαλβαδιαζω εδώ και καιρό.. Με ενδιαφέρει κύριος η κάμερα και το βίντεο.. Επειδής δεν ξέρω καθόλου το παίζει με τη. Huawei για το θέμα π έχει προκύψει με τη. Google.. Γνώμες και βοήθεια;;; 

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα προβλημα με google και huawei.Αγορασα το y6 prime μολις δυο μερες αφοτου εγινε το ban και ολα δουλευουν ρολοι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, θα κανω μια ερωτηση εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Μεταξυ Meizu M6T 32Gb 3GB ram και Xiaomi Redmi 7A 16GB 2GB ram που τα βρισκω και τα 2 στα 90Ε τι να προτιμησω?

Βασικα να το πω αλλιως, αν ειχε τα 3gb ram το Xiaomi δε θα το συζητουσα καν.

Ειμαι σε φαση αμεσης αγορας οποτε μια-δυο απαντησεις θα τις εκτιμουσα! Thanks!

Επεξ/σία από arisenal
Δημοσ.
8 ώρες πριν, arisenal είπε

Μεταξυ Meizu M6T 32Gb 3GB ram και Xiaomi Redmi 7A 16GB 2GB ram που τα βρισκω και τα 2 στα 90Ε τι να προτιμησω?

Το meizu για μένα.Τα παραπάνω που έχει από το xiaomi είναι αρκετά σημαντικά για να τα αγνοήσεις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, arisenal είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση, το redmi 7a είναι καλύτερο σε όλα,

στο Meizu o συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι σκουπίδι επίσης ξεχνάς αναβάθμιση όπως το πάρεις έτσι θα μείνει με ότι bugs έχει.

Δημοσ.

Καλημερα, τελικα κατεληξα στο 7A ξεκαθαρα λογω επεξεργαστη αφου τους συγκρινα και τους 2 στα δικα τους σαιτ και μου φανηκαν μεγαλες οι διαφορες τους. Ευχαριστω!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chios είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση, το redmi 7a είναι καλύτερο σε όλα,

στο Meizu o συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι σκουπίδι επίσης ξεχνάς αναβάθμιση όπως το πάρεις έτσι θα μείνει με ότι bugs έχει.

Δηλαδη προτεινεις κινητο με 2ram; Εσυ καποτε επεσες να με φας που προτεινα 2αρι κινητο,τωρα αλλαζουμε γνωμη;

κωλοτουμπα φιλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, ad276 είπε

Δηλαδη προτεινεις κινητο με 2ram; Εσυ καποτε επεσες να με φας που προτεινα 2αρι κινητο,τωρα αλλαζουμε γνωμη;

κωλοτουμπα φιλε;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση από το να πάρει το meizu και να σέρνεται ναι, εννοείται ότι καλύτερα είναι 3 GB, το θέμα είναι τι πληρώνει ο άλλος.

Meizu έχω και ξέρω, βέβαια το δικό μου είναι άλλη κατηγορία και δεν το αλλάζω μέχρι να πεθάνει.

Μία χαρά αναβαθμίσεις δίνει στην china rom. 😀

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.

Αν υπήρχε άλλο σε αυτήν την τιμή θα το πρότεινα, τι να κάνουμε η xiaomi παίζει μπάλα μόνη της.

Δεν έχω xiaomi και δεν ξέρω αν θα πάρω μετά το meizu ίσως δοκιμάσω realme.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...