Προς το περιεχόμενο

[SSD M.2] ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB M.2 2280 PCIE GEN3X4, 66.90 € @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τα παρήγγειλα και τα δύο ο 500αρης έχει έρθει κιόλας.  Αλλά θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να δω τι θα κάνω. Μήπως υπάρξει κάτι καλύτερο 

Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαν και καλύτερα για τον μεγάλο 

Επεξ/σία από ALIEN-3-
Δημοσ.
11 ώρες πριν, @topos είπε

Δεν πιστευω οτι μπαινει σε αυτες τις θηκες, οχι λογο μεγεθους αλλα συνδεσης.

Αυτες πρεπει να παιρνουν m.2 αλλα οχι nvme ειναι ιδιο μεγεθος και οι 2 αλλα εχουν διαφορετικη συνδεση εκει που κουμπωνουν.

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο εχει βγαλει σχεδον 2 πανομοιοτυπους nvme η adata.

Ασχετα απο μεγεθος/παχος ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος?(χρηση editing photo- με ενδιαφερει η 2tb εκδοση)

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, δεν το πρόσεξα αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greengroser είπε

κοροιδια στα 135 ......ειχε πριν μηνες σε σκρουτζ 128 ....αμα δεν φτασει 100 στρογγυλο ουτε καν 

ασ τα κανουν σουπα και ας τα φανε

O sx8200pro είχε πέσει κάτω από 130. Ο s11 pro ειναι μόνιμα πάνω από 130 ευρώ δεν έχει πέσει πιο κάτω. Στα 110 αν τον έβαζαν θα ήταν παρα πολύ καλή τιμή. Αν δεν βγει κάτι καλύτερο θα τον πάρω στα 132 από eshop γιατί έχουν ανέβει πολύ τα GB στα παιχνίδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για παιχνίδια δεν χρειάζονται πρώτης γραμμής nvme με 3d tlc και ένας p660 με qlc τις intel κάνει άψογη δουλειά για οποιον τον πέτυχε και κάτω από τα 100 euro προ κανενός μηνός.

Επεξ/σία από radeon9700
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

οχι ρε μαν σε αυτα τα λεφτα σου πιανουν τον κωλο κανονικα ....

τεραστιες διαφορες και στο ραιτ και ρεαντ ...και αυτος του θεματος ειναι και διπλασιας χωτητικοτητας

Δημοσ.

Ok μάγκες, λάθος μου, τον 128αρη στα 25 ευρώ πήγα να ρωτήσω αλλά νομίζω κ αυτός μαπα ειναι.

Βασικά όχι για μένα για τέρμα μικρό σύστημα ξαδέρφου που δε θέλουμε καλώδια μέσα κλπ να κάνει τη δουλειά του

Home theater system

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σαν άσχετος με γρήγορους nvme?

Αξίζει να κάνω αναβάθμιση από Samsung 970 evo 250 gb σε αυτόν του τίτλου? Κυρίως βάζω εφαρμογές πάνω και εχω 4tb μηχανικούς για όλα τα άλλα.

2ον οι pci e 4.0 nvme (αυτοί οι ελάχιστοι) έχουν βελτίωση και σε random read & write ή μόνο σε sequential που είναι bandwidth based?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nighthawk6969 είπε

Να ρωτήσω κάτι σαν άσχετος με γρήγορους nvme?

Αξίζει να κάνω αναβάθμιση από Samsung 970 evo 250 gb σε αυτόν του τίτλου? Κυρίως βάζω εφαρμογές πάνω και εχω 4tb μηχανικούς για όλα τα άλλα.

2ον οι pci e 4.0 nvme (αυτοί οι ελάχιστοι) έχουν βελτίωση και σε random read & write ή μόνο σε sequential που είναι bandwidth based?

Το ότι είναι PCIe 4 σημαίνει ότι έχουν και το μισό latency οπότε θεωρητικά σηκώνουν διπλάσια random IOPS. Στην πράξη βέβαια εξαρτάται και από την υλοποίηση και δεν νομίζω αν έχεις το 970 evo να δεις βελτίωση.

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Καλό hardware με τον 8καναλο Marvel controller αλλά ο 256αρης παίζει μόνο με τα 4 κανάλια του και έχει μικότερο peak read-write από τον 512GB και πάνω που αξιοποιείτε πλήρως ο ελεκτής. Σαφώς και δεν είναι ενδεδειγμάνη λύση λόγω €/GB - τώρα αν έχεις όριο τα 50€, ΟΚ δεν θα απογοητεύσει μια και όλοι οι SSD που είναι κάτω από τα 512 έχουν το ίδιο θέμα.

Επεξ/σία από GSpiraras
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα παρέλαβα τον μικρό adata gammix s11 pro /256gb.

Μια χαρά τον είδε η ταπεινή asrock h310cm.

Εχει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα στο άνοιγμα των προγραμμάτων σε σχέση με τον απλό ssd που είχα πριν. Για τη χρήση που κάνω, μια χαρά έκατσε. (σερφάρισμα, μουσική).

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Kingston A2000 250GB και XPG Gammix S11 Pro 256GB. Και οι 2 είναι στα 41,90 e-shop. Κάποιος να με βγάλει απ'το δίλημμα ρε παιδιά;;;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ssstergioss είπε

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Kingston A2000 250GB και XPG Gammix S11 Pro 256GB. Και οι 2 είναι στα 41,90 e-shop. Κάποιος να με βγάλει απ'το δίλημμα ρε παιδιά;;;;;

Αν θέλεις για desktop, πάρε τον s11 με την ψυκτρούλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...