Προς το περιεχόμενο

[SSD M.2] ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB M.2 2280 PCIE GEN3X4, 66.90 € @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Και σε tomahawk max ;  E για να χει M.2 αλλα ακομα δεν εχω παρει τετοιου τυπο ssd .

Εχει ενα NVME slot οποτε εισαι κομπλε

NVME ειναι απλα τον κουμπωνεις και τελος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και σε tomahawk max ;  E για να χει M.2 αλλα ακομα δεν εχω παρει τετοιου τυπο ssd .

Μπαινει, αλλα χανεις 2 υποδοχες SATA

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bilythekid είπε

Αυτές τις ταχύτητες τις πιάνει; 

Ο 512GB σε QD32 πιανει 3500mb read και 2300mb write. O 1TB πιανει 3500/3000 αντιστοιχα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι ουτε για αστειο για laptop και η ψυκτρα δεν πρεπει να βγαινει ειναι fixed πανω. SX8200pro χωραει σιγουρα.

Αν βγαινει σιγουρα θα χανετε εγγυηση. SX8200pro εφοσον θελετε χωρις την ψυκτρα.

Ο SX8200 pro είναι double sided SSD άρα σε κάποια λαπτοπ ή και miniPC μπορεί να μην κάνει/χωράει

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εχουν τον ιδιο ακριβως controller Silicon Motion’s SM2262EN και ο S11 pro εχει και ψυκτρα ετοιμη κολλημενη πανω. Ο SX8200pro δεν εχει αλλα δινουν στο κουτι και μπορεις να την βαλεις κανονικα μονος. Ο S11pro δεν θα χωρεσει σε laptop λογω του heatsink.

το έχεις δοκιμάσει προσωπικά και σε ποιο laptop και δεν σου χώραγε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κ γω μια. Αν τον βάλω στη μπροστά θέση της μητρικής μου Μ2_2 θα χάσω μόνο το SATA3_0 ή τίποτα δε θα επηρεάσει?? ( αν και στο manual της μητρικής αναφέρει μόνο για το πισω M2 slot.- M2_1 και τίποτα για το _2)

δε θα μου ρίξει τη ταχύτητα της κάρτας γραφικών σωστά;

μητρική: Asrock z390 phantom-itx

cpu: i7 8700K

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Να ρωτήσω κ γω μια. Αν τον βάλω στη μπροστά θέση της μητρικής μου Μ2_2 θα χάσω μόνο το SATA3_0 ή τίποτα δε θα επηρεάσει?? ( αν και στο manual της μητρικής αναφέρει μόνο για το πισω M2 slot.- M2_1 και τίποτα για το _2)

δε θα μου ρίξει τη ταχύτητα της κάρτας γραφικών σωστά;

μητρική: Asrock z390 phantom-itx

cpu: i7 8700K

Το ιδιο ισχυει και για την αλλη θυρα M2.

3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

το έχεις δοκιμάσει προσωπικά και σε ποιο laptop και δεν σου χώραγε; 

Τον συγκεκριμενο οχι αλλα αλλους NVME που εχω βαλει σε laptop xωρις ψυκτρα ηταν οριακα. Και σε μητρικες με δικο τους heatsink δεν θα χωρεσει απο κατω οποτε μονο σε θυρες ελευθερες απο heatsink θα μπει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...