Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, syrio είπε

Σε ένα άρθρο σε ελληνικό σάιτ που βρήκα έλεγε sideload για κινητό όχι σε tv, οπότε λογικά θα είναι αλλιώς σε tv. Στην αναζήτηση που έκανα μου βγάζει μόνο αγγλικά. Βαρεμάρα δεν υπάρχει. Ένα δίωρο τώρα αυτά κοιτάζω αλλά.... Σκεφτόμουν για android tv για να βάλω cosmote go και μια εφαρμογή που έχω βρει για ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά άκρη δεν βγάζω. Οπότε συνεχίζουμε μέσω pc όπως τώρα. Λίγο πιο μπελάς σε σχέση με τις εφαρμογές του κινητού, αλλά αφού δεν....τι να κάνω!!😂 Εν το μεταξύ με όλη αυτή την κουβέντα έχουμε βγει εκτός θέματος!!!

Επειδή το έχω απορία, έχεις δοκιμάσει να βάλεις cosmote go/novasports go σε Android "σταθερή" συσκευή και δούλεψε? 

Γιατί εγώ το novasports go μόνο σε laptop μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει κι αυτό μόλις το συνδέεις σε οθόνη /τηλεόραση το "καταλαβαίνει" η εφαρμογή και σταμάτα να δουλεύει. 

Νομίζω το ίδιο θα γίνεται κι αν περάσεις αυτά τα προγράμματα σε android box/tv. 

Επεξ/σία από thomason993
Δημοσ.

Στο pc στο κοβει γιατι καταλαβαινει η εφαρμογη πως συνδεεις εξωτερικο μονιτορ.

Στο android tv παιζει μια χαρα.Και βαζοντας την εφαρμογη σε τηλεοραση smart με λογισμικο android tv,αλλα και συνδεοντας ενα android box σε μια απλη τηλεοραση που δεν ειναι smart

Περνας την εκδοση για tablet και εισαι οκ.

Παιζει αψογα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, αξίζει να αγοραστεί μαζί με την premium πενταετή εγγύηση η όχι; Από ότι είδα, στο παρελθόν η εγγύηση ήταν σκέτη κοροϊδία, καθώς για τα πάντα κατηγορούσαν τον χρήστη. Έχει αλλάξει κάτι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomason993 είπε

Επειδή το έχω απορία, έχεις δοκιμάσει να βάλεις cosmote go/novasports go σε Android "σταθερή" συσκευή και δούλεψε? 

Γιατί εγώ το novasports go μόνο σε laptop μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει κι αυτό μόλις το συνδέεις σε οθόνη /τηλεόραση το "καταλαβαίνει" η εφαρμογή και σταμάτα να δουλεύει. 

Παίζουν κανονικά σε mi box 3 με sideload launcher. Και στέλνει κανονικά εικόνα από το hdmi στην τηλεόραση. Σορι για το οφτοπικ

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thomason993 είπε

Το cosmote go το έχω σε σταθερό υπολογιστή και τον έχω και συνδεμένο με HDMI με την tv και δείχνει κανονικά εικόνα. Smart tv ή tv box δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Φαντάζομαι όμως ότι θα πρέπει να παίζει.

Τελικά όσοι αγόρασαν και την λειτούργησαν το ΣΚ τί εντυπώσεις αποκόμισαν; Από θέμα εικόνας, χρωμάτων και συνδεσιμότητας; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, syrio είπε

Τελικά όσοι αγόρασαν και την λειτούργησαν το ΣΚ τί εντυπώσεις αποκόμισαν; Από θέμα εικόνας, χρωμάτων και συνδεσιμότητας; 

Το δύσκολο, ΄όπως αντιλαμβάνομαι, είναι να βρεθεί ο χρόνος (όσων από εμάς την απόκτησαν), να ασχοληθούν μαζί της.

Η εικόνα στα κανάλια HD είναι από καλή έως πολύ καλή. Αντιθέτως στις εκπομπές χαμηλής ποιότητας είναι δράμα (λες και η τηλεόραση εκδικείται ακόμη περισσότερο την κακή ποιότητα. Το λέω αυτό γιατί σε σύγκριση με μια παλιάς τεχνολογίας led Philips που είχα, η εικόνα -στα ίδια χαμηλής ποιότητας κανάλια- ήταν καλύτερη). Ωστόσο τα 4K (στο youtube π.χ.) είναι εκπληκτικά. 

'Εχω αναφέρει και σε προηγούμενα ,μηνύματα ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα με το usb και την αναγνώριση μονάδων αποθήκευσης (η δικιά μου "είδε" ένα stick μια φορά και ποτέ ξανά. Ούτε άλλο βλέπει). Αν κανείς έχει κάτι να προτείνει, θα με υποχρεώσει!

Η μη αναγνώριση stick και η έλλειψη manual (από παντού, όπου και αν έψαξα), είναι ένας λόγος που αύριο θα την πάρω μαζί και θα πάμε πίσω στον Κωτσόβολο. 

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ.

Δοκίμασες μέσω kodi να παίξεις από usb? Εγώ μέσω kodi είδα υλικό αλλά από Nas δίσκο...

Θα τη δεκτει πίσω ο Κωτσόβολος; Τα διάφανα πλαστικά τα έχεις αφήσεις πάνω;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, smyrali είπε

Δοκίμασες μέσω kodi να παίξεις από usb? Εγώ μέσω kodi είδα υλικό αλλά από Nas δίσκο...

Θα τη δεκτει πίσω ο Κωτσόβολος; Τα διάφανα πλαστικά τα έχεις αφήσεις πάνω;

Αν δεν. Υπάρχει πλήρης συσκευασία δύσκολα να την δεχτεί πίσω.... 

Άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα 3 τβ σε public,θέλανε πλήρη συσκευασία και τα πλαστικά όλα πάνω. 

Δημοσ.

Καλησπέρα την έχω πάρει από την Πέμπτη γνωρίζοντας ότι αγοράζω μια τηλεόραση των 339€. Δε περίμενα πολλά. ήθελα μεγάλη οθόνη με Android - wifi και ethernet.

Ναι δεν είναι και τόσο καλή αν βλέπεις υπό γωνία, αλλά πολύ υπό γωνία. Έχω μεγάλο σαλόνι και πρέπει να είσαι πολύ στην άκρη για να μη βλέπεις καλά.

4Κ upscale για μη full HD κανάλια δε παίρνεις. Αν θέλετε να δείτε τη διαφορά και το μέγεθος εικόνας που έχετε ως input πάτε στο picture και απενεργοποιήστε το upscale. Σας δείχνει το πραγματικό μέγεθος της εικόνας. Στα non HD είναι σα Tablet 7", οπότε ότι και να κάνει το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. μιλάμε για κάτω από 400€ τηλεόραση.

Σε Full HD είναι πολύ καλή.

Το Netflix με τη μία την αναγνώρισε και μου πρότεινε αν θέλω να αναβαθμίσω τον λογαριασμό μου σε 4Κ.

Ο ήχος είναι εξερετικός και σε συνδυασμό με τα 5.1 που έχω είναι φοβερή η ποιότητα ήχου και φωνής σε ταινίες, ακόμη και από την τηλεόραση όχι δλδ 5.1.

Δε μου άρεσε η εναλλαγή από antenna σε sat (πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις) αλλά από την άλλη καλό για να μη φεύγεις στα sat στο zapping και απορείς.

Το manual δε το εμφανίζει το app.

Kodi μπήκε με τη μία και παίζει μια χαρά. Δίσκο δε του έβαλα ακόμη.

Δε βρήκα πως αλλάζεις το sorting των καναλιών για να τα βάλεις στη δική σου σειρά, αλλά μάλλον από το edit που σε αφήνει να δηλώσεις αριθμό. Δε δέχετε ίδιο αριθμό, οπότε αν έχεις 35 ήδη και θέλεις να αλλάξεις το 2 το πας στο 36 και πας αυτό που θέλεις στο 2. ΥΠΟΘΕΤΩ.

Επίσης επειδή έχω βάση στον τοίχο δε μου άρεσε που έχει τις βίδες στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα τώρα να είναι σχετικά ψηλά με τη θέση που τη θέλω, αλλά αυτό φτιάχνετε.

Για το Android TV και εγώ δε το περίμενα (αν και μέσα στο χώρο της πληροφορικής) αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα από τα άλλα που έχουν δικό τους store το οποίο το θεωρώ ως μη υπάρχον ειδικά για kodi ανάγκες.

Σε γενικές γραμμές ως πρώτη εντύπωση είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosc είπε

Καλησπέρα την έχω πάρει από την Πέμπτη γνωρίζοντας ότι αγοράζω μια τηλεόραση των 339€. Δε περίμενα πολλά. ήθελα μεγάλη οθόνη με Android - wifi και ethernet.

Ναι δεν είναι και τόσο καλή αν βλέπεις υπό γωνία, αλλά πολύ υπό γωνία. Έχω μεγάλο σαλόνι και πρέπει να είσαι πολύ στην άκρη για να μη βλέπεις καλά.

4Κ upscale για μη full HD κανάλια δε παίρνεις. Αν θέλετε να δείτε τη διαφορά και το μέγεθος εικόνας που έχετε ως input πάτε στο picture και απενεργοποιήστε το upscale. Σας δείχνει το πραγματικό μέγεθος της εικόνας. Στα non HD είναι σα Tablet 7", οπότε ότι και να κάνει το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. μιλάμε για κάτω από 400€ τηλεόραση.

Σε Full HD είναι πολύ καλή.

Το Netflix με τη μία την αναγνώρισε και μου πρότεινε αν θέλω να αναβαθμίσω τον λογαριασμό μου σε 4Κ.

Ο ήχος είναι εξερετικός και σε συνδυασμό με τα 5.1 που έχω είναι φοβερή η ποιότητα ήχου και φωνής σε ταινίες, ακόμη και από την τηλεόραση όχι δλδ 5.1.

Δε μου άρεσε η εναλλαγή από antenna σε sat (πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις) αλλά από την άλλη καλό για να μη φεύγεις στα sat στο zapping και απορείς.

Το manual δε το εμφανίζει το app.

Kodi μπήκε με τη μία και παίζει μια χαρά. Δίσκο δε του έβαλα ακόμη.

Δε βρήκα πως αλλάζεις το sorting των καναλιών για να τα βάλεις στη δική σου σειρά, αλλά μάλλον από το edit που σε αφήνει να δηλώσεις αριθμό. Δε δέχετε ίδιο αριθμό, οπότε αν έχεις 35 ήδη και θέλεις να αλλάξεις το 2 το πας στο 36 και πας αυτό που θέλεις στο 2. ΥΠΟΘΕΤΩ.

Επίσης επειδή έχω βάση στον τοίχο δε μου άρεσε που έχει τις βίδες στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα τώρα να είναι σχετικά ψηλά με τη θέση που τη θέλω, αλλά αυτό φτιάχνετε.

Για το Android TV και εγώ δε το περίμενα (αν και μέσα στο χώρο της πληροφορικής) αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα από τα άλλα που έχουν δικό τους store το οποίο το θεωρώ ως μη υπάρχον ειδικά για kodi ανάγκες.

Σε γενικές γραμμές ως πρώτη εντύπωση είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

σαν κάτοχος και εγώ από χτες, συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. 

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει δίσκο απευθείας στο usb του.

Ο ήχος είναι καλός και δεν έχω ακόμα μπει στον κόπο να συνδέσω την ηχόμπαρα που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thanosc είπε

Έπεσε αυτή η πρόταση μπροστά μου. Αφορά σε ένα σχολιασμό της TV που βρίσκεται στο skroutz. Στην αρχή γέλασα, κατόπιν όμως σκεπτόμενος ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, εφόσον παιδευτηκα για το ίδιο θέμα, ακολούθησα τις οδηγίες και λειτούργησαν (!). Ναι, αν είχαμε ένα Manual, θα ήταν διαφορετικά. 

Οι οδηγίες για μετακίνση των καναλιών στα πλήκτρα που επιθυμούμε στο remote:

Aν πάτε Ρυθμίσεις --> Κανάλια και μετακίνηση καναλιών (channel move) και παρατηρήσετε ότι ως επιλογή είναι γκριζαρισμένη (δε σας επιτρέπει να κάνετε τίποτα), τότε καντε reset (να διαγραφούν τα πάντα) και έπειτα σετάρισμα από την αρχή. Εκεί επιλέξτε ως χώρα διαμoνής Switzerland* και μετά όποια γλώσσα θέλετε για το menu. Μετά πηγαίνετε πάλι στις ρυθμίσεις --> channels και  απενεργοποιηστε το LCN (off). Θα παρατηρήσετε ότι πλέον η μετακίνηση καναλιών επιτρέπεται (εμφανίζονται όλα τα κανάλια που έχουν βρεθεί, επιλέγετε με ένα κλικ όποιο θέλετε να μετακινήσετε, κατευθύνεστε στη θέση που θέλετε και επιλέγετε ξανά με κλικ τη θέση μετακίνησής του).

*Την αγαπά περισσότερο από την Ελλάδα;

Υ.Γ. Μιας και μαζευόμαστε μέρα με τη μέρα οι κάτοχοι της συγκεκριμένης tv, αν κάποιος έχει κάποια λύση, πρόταση, ιδέα για τη λειτουργία των usb, να μας ενημερώσει!

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ.

Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση και θα πρέπει να παραλάβω αύριο λογικά. Θεωρείτε αξίζει εκτεταμένη 5ετης εγγύηση για αυτήν την τηλεόραση; Την ανεβάζει κατά 55 ευρώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...