syrio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikpal1010 είπε την πηρα σημερα ..ισχυει για τις γωνιες θεασης ασπριζει πολυ ..το android καμια σχεση με το κανονικο δεν εχει εφαρμογες πολλες ουτε browser ..μονο το kodi αξιζει ο ηχος και η εικονα σε ευθεια θεαση ..εγω νομιζα να βρω και το nova go ...μετρια κατα τ αλλα Άρα δεν έχει και την εφαρμογή cosmote tv go; Playstore δεν έχει για να κατέβουν οι εφαρμογές αυτές; Την ζαχαρώνω κυρίως για το Android αλλά αν δεν έχει όλες τις εφαρμογές.... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από syrio
a_headjohn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Βάζω 4 αστέρια κι όχι 5 αν και είναι σίγουρα πολύ VFM TV, γιατί μου φαίνεται πως δεν παίζουν οι USB, φορμαρισμένες σε όλα τα format δηλ NTFS, FAT32 κλπ, δεν ξέρω κάτι παίζει μ’ αυτό. Αδιάλειπτη εικόνα 4Κ και σε YouTube, Netflix. Αυτό όμως με τις 2 USB είναι αδιανόητο. Δεν παίζουν !! Κάποια βοήθεια ;
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, syrio είπε Άρα δεν έχει και την εφαρμογή cosmote tv go; Playstore δεν έχει για να κατέβουν οι εφαρμογές αυτές; Την ζαχαρώνω κυρίως για το Android αλλά αν δεν έχει όλες τις εφαρμογές.... Χαλάρωσε... Μπορείς να βάλεις playstore, έβαλα εγώ σε μια arieeli πριν λίγες μέρες...
djdog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Χαλάρωσε... Μπορείς να βάλεις playstore, έβαλα εγώ σε μια arieeli πριν λίγες μέρες... Δεν παιρνουν playstore android οι τηλεορασεις με λειτουργικο Android TV..Εχουν δικο τους εξειδικευμενο store ειδικα για εφαρμογες Android TV.Ομως μπορεις να περασεις οτι θες απο εφαρμογες android μεσω sideload. Και cosmote tv go (περνας την εφαρομογη για android tablet). Για να σας λυθουν οι αποριες πως γινεται αυτο,ανατρεξτε σε θεματα που αφορουν το mi box που εχει κι αυτο λειτουργικο Android TV και οχι απλο android.
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, djdog είπε Δεν παιρνουν playstore android οι τηλεορασεις με λειτουργικο Android TV..Εχουν δικο τους εξειδικευμενο store ειδικα για εφαρμογες Android TV.Ομως μπορεις να περασεις οτι θες απο εφαρμογες android μεσω sideload. Και cosmote tv go (περνας την εφαρομογη για android tablet). Για να σας λυθουν οι αποριες πως γινεται αυτο,ανατρεξτε σε θεματα που αφορουν το mi box που εχει κι αυτο λειτουργικο Android TV και οχι απλο android. Εγώ έβαλα πάντως, ξέχασα να βγάλω φώτο να στην έδειχνα. Φορούσε android 7 έκδοση. Τώρα έχω μια hitachi 4k, αυτη όντως δεν μπόρεσα να τις βάλω ακόμα playstore. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από vairass
nikpal1010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, syrio είπε Άρα δεν έχει και την εφαρμογή cosmote tv go; Playstore δεν έχει για να κατέβουν οι εφαρμογές αυτές; Την ζαχαρώνω κυρίως για το Android αλλά αν δεν έχει όλες τις εφαρμογές.... οχι δεν εχει ...μονο με tv box αυτες οι εφαρμογες μαλλον 1
G.E.O. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε αυτη όντως δεν μπόρεσα να τις βάλω ακόμα playstore. Δοκιμασες το Aptoide;
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, G.E.O. είπε Δοκιμασες το Aptoide; Δεν χρειάζεται παιδιά... Ανοίγεις browser γράφεις... Download playstore το κάνεις εγκατάσταση κ είσαι έτοιμος... Μέχρι κ kodi έβαλα σε τηλεόραση των 180 ευρώ. Υπόψιν είμαι εντελώς αρχάριος απλά έκατσα διάβασα μισή ώρα.
afterhours Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mπορειτε να κανετε και miracast στην τηλεοραση απο το κινητο και να παιξετε τα παντα...φανταζομαι ολες οι smart τηλεορασεις υποστηριζουν miracast ή κανω λαθος ; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από afterhours
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, afterhours είπε Mπορειτε να κανετε και miracast στην τηλεοραση απο το κινητο και να παιξετε τα παντα...φανταζομαι ολες οι smart τηλεορασεις υποστηριζουν miracast ή κανω λαθος ; Εχει lag το δοκίμασα σε άλλη τβ... Δεν μου άρεσε.
afterhours Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Εχει lag το δοκίμασα σε άλλη τβ... Δεν μου άρεσε. Εγω σε μια LG εξυπνη τηλεοραση το δοκιμασα για να δω ταινιες και φωτογραφιες απο το κινητο μια χαρα επαιζε...ισως εχει θεμα ποσο καλο wifi τσιπακι εχει το κινητο και η τηλεοραση.
syrio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, afterhours είπε Mπορειτε να κανετε και miracast στην τηλεοραση απο το κινητο και να παιξετε τα παντα...φανταζομαι ολες οι smart τηλεορασεις υποστηριζουν miracast ή κανω λαθος ; Το σκεπτικό αγοράς μίας Android tv πιστεύω (τουλάχιστον για εμένα) είναι να έχεις μια συσκευή να τα κάνεις αυτά. Ούτε δεύτερη συσκευή (tv box) ούτε miracast μέσω κινητού. Διαφορετικά πας σε μια smart tv. Τουλάχιστον με βάση το δικό μου σκεπτικό.
malachaskos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Δεν χρειάζεται παιδιά... Ανοίγεις browser γράφεις... Download playstore το κάνεις εγκατάσταση κ είσαι έτοιμος... Μέχρι κ kodi έβαλα σε τηλεόραση των 180 ευρώ. Υπόψιν είμαι εντελώς αρχάριος απλά έκατσα διάβασα μισή ώρα. Τόσο εύκολα γίνεται εγκατάσταση το playstore? Popcorn time παίζει κάπως?
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, malachaskos είπε Τόσο εύκολα γίνεται εγκατάσταση το playstore? Popcorn time παίζει κάπως? Έτσι το έβαλα εγώ σε άλλη τβ όμως. Παίζει... Βάζεις kodi... Download kodi και μπλα μπλα μπλα ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω παραπάνω)
djdog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Εγώ έβαλα πάντως, ξέχασα να βγάλω φώτο να στην έδειχνα. Φορούσε android 7 έκδοση. Τώρα έχω μια hitachi 4k, αυτη όντως δεν μπόρεσα να τις βάλω ακόμα playstore. Ρε παιδια αν δεν ξερετε,μην παραπληροφορειτε!! Αλλο τηλεοραση με λειτουργικο Android ΚΑΙ ΑΛΛΟ με λειτουργικο Android TV! Με λειτουργικο android κανεις οτι γουσταρεις.Με Android TV ειναι εντελως διαφορετικο. Δεν εχει ουτε καν browser.Στο Android TV λειτουργικο η Google ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ γενικα παραμετροποιησεις γι αυτο και το Andoid TV playstore δεν εχει chrome browser.Πρεπει να τον περασεις με sideload. Επισης με sideload περνας και οτι αλλη εφαρομογη θελεις.ΚΑΙ COSMOTE TV και VODAFONE και WIND. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις