Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 5:53 ΜΜ, maxdore217 είπε

Για κάποιους τα 350€ φαίνεται είναι στραγάλια  :P 

Εάν εσύ με 350,00€ θες την απόλυτη τηλεόραση... τότε ναι, είναι στραγάλια.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xristos62100 είπε

φωνητικές εντολές δεν κατάλαβα πως δέχεται, έχω φτάσει μέχρι το σημείο που λέει να μιλήσεις για να σε ακούσει αλλά τελικά δεν κατάφερα να με ακούσει . Προφανώς θα είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει ή το πιθανότερο δεν πάτησα το σωστό κουμπί στο τηλεκοντρόλ. 
Έχω ασχοληθεί ελάχιστα με την ΤV απλά δίνω μια πρώτη εικόνα μήπως και βοηθήσω κάποιους για να αποφασίσουν αν θα την αγοράσουν ή όχι. Ότι θέλετε ρωτάτε ελεύθερα. 

Ως νέος κάτοχός της, ούτε εγώ κατάφερα να δώσω φωνητική εντολή ("δε σας άκουσα" γράφει σε κάθε προσπάθειά μου. Ξελαρυγγιάστηκα.).. Έχω την αίσθηση ότι δε λειτουργεί, ή αν απαιτείται κάποια ρύθμιση, τότε αυτή δεν τη βρίσκω. Πως θα μάθουμε αν πρόκειται για βλάβη άραγε; 

Κατόπιν αναζήτησής μου νομίζω ότι δεν υπάρχει στο διαδίκττυο manual για χρήση της TV. Την αναζήτηση έκανα αφού πρώτα διαπίστωσα ότι ούτε μέσα από την TV μπορώ να διαβάσω το εγχειρίδιο χρήσης, όταν επισκέπτομαι το εικονίδιο που προτείνει το μικρό φυλάδιο που τη συνόδευε (Που θα βρούμε ένα manual? Έλεος!)

Τώρα ως προς τις βασικές πληροφορίες (δε μπορώ να δώσω εξειδικευμένες τεχνικά), ο ήχος είναι πραγματικά καλός (που με παραμετροποίηση από τον ισοσταθμιστή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος). Το wifi άριστη σύνδεση. Γενικά απροβλημάτιστη εγκατάσταση. Η εικόνα υπό γωνία υποφερτή, αλλά όχι πολύ καλή. Θα έλεγα ότι στον πολύ φωτεινό μου από τον ήλιο χώρο, περισσότερο ενοχλητική είναι η ανάκλασή του παρά η απώλεια εικόνας λόγω μεγάλης γωνίας θέασης (αυτό σε σύγκριση με μια Led Philips δεκαετίας).

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της (εχθές), όταν επέλεγα youtube ή netflix η εικόνα σκοτείνιαζε περίπου 70-80% και δεν έβλεπα τίποτα. Πριν την επιστρέψω σκέφτηκα (ως τελευταία ευκαιρία) να κάνω reset και επανεγκατάσταση. Από εκείνη τη σστιγμή όλα δείχνουν καλά. Γενικά δουλεύει χωρίς προβλήματα, και χωρίς κολλήματα.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε απορίες. ρωτήστε ελεύθερα.

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ.

Δεν μου αρέσει ότι δεν έχει οδηγίες χρήσης....ποσό τελικά μαϊμού είναι; Την έχω πάρει όλα δεν την έχω ανοίξει ακόμα. 
Την επέλεξα σε σχέση με την αντίστοιχη φτηνή Thomson γιατί υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες και έχει καλύτερο ήχο.... στο βίντεο του Κωτσόβολου ο τύπος μιλάει και υποτίθεται ότι ανταποκρίνεται η τηλεόραση....

Δημοσ.

Ελαφρώς Off-Topic: Ούτε με Firefox, ούτε με Chrome καταφέρνω να κανω το secure checkout  στον Κωτσοβολο. Βάζω τα στοιχεία της κάρτας, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εμφανίζεται κάποιο Button για ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, smyrali είπε

Δεν μου αρέσει ότι δεν έχει οδηγίες χρήσης....ποσό τελικά μαϊμού είναι; Την έχω πάρει όλα δεν την έχω ανοίξει ακόμα. 
Την επέλεξα σε σχέση με την αντίστοιχη φτηνή Thomson γιατί υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες και έχει καλύτερο ήχο.... στο βίντεο του Κωτσόβολου ο τύπος μιλάει και υποτίθεται ότι ανταποκρίνεται η τηλεόραση....

Θα ήθελα όταν βρεις το χρόνο και ασχοληθείς, να μας ενημερώσεις αρχικά αν βρήκες τρόπο να διαβάσεις οδηγίες χρήσης, αλλά και αν δουλεύουν οι φωνητικές εντολές. 

36 λεπτά πριν, gbras είπε

Εχεις συνδεσει αουστικα bluetooth?

Όχι, δε δοκίμασα ακόμη. Μια προσπάθεια που έκανα για σύνδεση με κινητό, απέβη άκαρπη. Θα το κοιτάξω ξανά αύριο και θα ενημερώσω. Χωρίς manual αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι εύκολο να βρεις τρόπους και  λύσεις. 

Υ. Γ. Ορμώμενος από παλιότερο σχετικό σχόλιο, να σημειώσω ότι το κατάστημα από το οποίο και προμηθεύτηκα την TV, δεν την είχε στην έκθεσή του. Ο πωλητής επικαλέστηκε "έλλειψη χώρου" και αδυναμία τοθέτησής της για επίδειξη .

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ.

Σε αντίστοιχη Thomson γράφει το manual της ότι χρειάζεται την πρώτη φορά να γίνει pair remote control και τηλεόραση για τις φωνητικές λειτουργίες. Δεν λέει πως.... ίσως ίδιο θέμα αφορά και την Sharp....

Δημοσ.

οι φωνητικές οδηγίες δουλεύουν μια χαρά. Απλά πρέπει πρώτα να συνδέσεις μέσω Bluetooth το τηλεχειριστήριο στην τηλεόραση. Αυτό γίνεται από το μενού settings, τελευταία επιλογή (remote and accessories αν δεν κανω λάθος) και μετά ενώ η TV είναι σε search mode πατάς στο πληκτρολόγιο παρατεταμένα το home και το αριστερό βελάκι μέχρι να σου εμφανίσει το όνομα του τηλεχειριστήριου σου προς σύνδεση και να πατήσεις ΟΚ. Δεν είναι τίποτα δύσκολο το γράφει και στην οθόνη. Με τον ίδιο τρόπο συνέδεσα και το κινητό μου στην τηλεόραση. Οδηγίες/manual δεν μπόρεσα να βρω κάπου μέσα στα μενού και εννοείται ότι εκτυπωμένο δίνουν μόνο ένα άχρηστο quick set up βιβλιαράκι με 3 σελίδες ανα γλώσσα. 

1 λεπτό πριν, Xristos62100 είπε

οι φωνητικές οδηγίες δουλεύουν μια χαρά. Απλά πρέπει πρώτα να συνδέσεις μέσω Bluetooth το τηλεχειριστήριο στην τηλεόραση. Αυτό γίνεται από το μενού settings, τελευταία επιλογή (remote and accessories αν δεν κανω λάθος) και μετά ενώ η TV είναι σε search mode πατάς στο πληκτρολόγιο παρατεταμένα το home και το αριστερό βελάκι μέχρι να σου εμφανίσει το όνομα του τηλεχειριστήριου σου προς σύνδεση και να πατήσεις ΟΚ. Δεν είναι τίποτα δύσκολο το γράφει και στην οθόνη. Με τον ίδιο τρόπο συνέδεσα και το κινητό μου στην τηλεόραση. Οδηγίες/manual δεν μπόρεσα να βρω κάπου μέσα στα μενού και εννοείται ότι εκτυπωμένο δίνουν μόνο ένα άχρηστο quick set up βιβλιαράκι με 3 σελίδες ανα γλώσσα. 

εκεί που γράφω πληκτρολόγιο εννοώ τηλεχειριστήριο, sorry.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nikpal1010 είπε

browser περιηγησης εχει???

όχι δεν είδα να έχει, αλλα φαντάζομαι θα μπορείς να κατεβάσεις από το google play. Αν δεν κάνω λαθος έχει ένα app για facebook

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Xristos62100 είπε

οι φωνητικές οδηγίες δουλεύουν μια χαρά. Απλά πρέπει πρώτα να συνδέσεις μέσω Bluetooth το τηλεχειριστήριο στην τηλεόραση. Αυτό γίνεται από το μενού settings, τελευταία επιλογή (remote and accessories αν δεν κανω λάθος) και μετά ενώ η TV είναι σε search mode πατάς στο πληκτρολόγιο παρατεταμένα το home και το αριστερό βελάκι μέχρι να σου εμφανίσει το όνομα του τηλεχειριστήριου σου προς σύνδεση και να πατήσεις ΟΚ. 

Πράγματι δουλεύουν οι φωνητικές λειτουργίες. Δοκίμαζα το "home" + ":Left arrow", ωστόσο πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη εγκατάσταση συσκευής (π.χ. του remote), πατώντας τα δύο αυτά πλήκτρα άνοιγε πάνω από την αναζήτηση συσκευής η καρτέλα προβολής των εφαρμογών (!) , για αυτό και σταματούσα. Αν επέμενες (πατώντας παρατεταμένα και παρά την καερτέλα με τις εφαρμογές), τότε πράγματι μπαίνει σε διαδικασία search. Το αποτέλεσμα όμως δεν το βλέπεις γιατί έχει ανοίξει μποροστά η προαναφερθείσα καρτέλα. Πρέπει μετά από λίγο να κάνεις ένα back για να δεις ότι το remote έχει αναγνωριστεί. Ως προς το τηλέφωνό μου πάντως με την ίδια διαδικασία, η σύνδεση δεν έγινε (τουλάχιστον με δύο προσπάθειες που έκανα).

Εχθές δοκίμαζα μερικά αρχεία μέσω usb stick. Διάβαζε γρήγορα και απροβλημάτιστα mp3, wav, jpeg, mp4, mpg. Δοκιμή με υπότιτλους δεν έχω κάνει ακόμη, δε γνωρίζω.

Τον Chrome δεν τον βλέπω για κατέβασμα. Θαρρώ κάποιος έχει βρει ήδη τρόπο, ε; Αν θέλει ας μας ενημερώσει!

Επίσης αν κάποιος ανακαλύψει ένα manual, μην το κρατήσει μυστικό! Εδώ δεν ξέρω καν πως να αλλάξω αρίθμηση των καναλιών στο πληκτρολόγιο! Χρήστο μήπως το έχεις; Τα φώτα σου σε παρακαλώ! 

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, smyrali είπε

Θα την ανοίξω το μεσημέρι και θα το ψάξω...

Ωραία. Αναμένω με χαρά. 

Με την ευκαιρία πες μου σε παρακαλώ και πως βρίσκω το usb stick, γιατί παρά του ότι εχθές έκανα δοκιμές, σήμερα που έβαλα νέους τύπους αρχείων για να ενημερώσω εδώ, δεν το "βλέπω" καν (ούτε στο menu, ούτε στο Source. Ποια είναι η διαδρομή του stick; Ξέχασα ή εξαφανίστηκε;).

Επεξ/σία από yiazaf
Δημοσ.
10 ώρες πριν, yiazaf είπε

Ως νέος κάτοχός της, ούτε εγώ κατάφερα να δώσω φωνητική εντολή ("δε σας άκουσα" γράφει σε κάθε προσπάθειά μου. Ξελαρυγγιάστηκα.).. Έχω την αίσθηση ότι δε λειτουργεί, ή αν απαιτείται κάποια ρύθμιση, τότε αυτή δεν τη βρίσκω. Πως θα μάθουμε αν πρόκειται για βλάβη άραγε; 

Κατόπιν αναζήτησής μου νομίζω ότι δεν υπάρχει στο διαδίκττυο manual για χρήση της TV. Την αναζήτηση έκανα αφού πρώτα διαπίστωσα ότι ούτε μέσα από την TV μπορώ να διαβάσω το εγχειρίδιο χρήσης, όταν επισκέπτομαι το εικονίδιο που προτείνει το μικρό φυλάδιο που τη συνόδευε (Που θα βρούμε ένα manual? Έλεος!)

Τώρα ως προς τις βασικές πληροφορίες (δε μπορώ να δώσω εξειδικευμένες τεχνικά), ο ήχος είναι πραγματικά καλός (που με παραμετροποίηση από τον ισοσταθμιστή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος). Το wifi άριστη σύνδεση. Γενικά απροβλημάτιστη εγκατάσταση. Η εικόνα υπό γωνία υποφερτή, αλλά όχι πολύ καλή. Θα έλεγα ότι στον πολύ φωτεινό μου από τον ήλιο χώρο, περισσότερο ενοχλητική είναι η ανάκλασή του παρά η απώλεια εικόνας λόγω μεγάλης γωνίας θέασης (αυτό σε σύγκριση με μια Led Philips δεκαετίας).

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της (εχθές), όταν επέλεγα youtube ή netflix η εικόνα σκοτείνιαζε περίπου 70-80% και δεν έβλεπα τίποτα. Πριν την επιστρέψω σκέφτηκα (ως τελευταία ευκαιρία) να κάνω reset και επανεγκατάσταση. Από εκείνη τη σστιγμή όλα δείχνουν καλά. Γενικά δουλεύει χωρίς προβλήματα, και χωρίς κολλήματα.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε απορίες. ρωτήστε ελεύθερα.

yiasaf σε φωτεινό χώρο έχεις καλή θέαση επειδή και εμένα το σαλόνι είναι πολύ φωτεινό και ο ήλιος κάποιες στιγμές σχεδόν πέφτει πάνω στην tv.

Υποθέτω ότι φορά VA πάνελ για να συμπεριφέρεται έτσι.

Δημοσ.

την πηρα σημερα ..ισχυει για τις γωνιες θεασης ασπριζει πολυ ..το android καμια σχεση με το κανονικο δεν εχει εφαρμογες πολλες ουτε browser ..μονο το kodi αξιζει ο ηχος και η εικονα σε ευθεια θεαση ..εγω νομιζα να βρω και το nova go ...μετρια κατα τ αλλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...