a_headjohn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 ΒΟΗΘΕΙΑ ! Έκανα μαλακία, έβαλα ένα usb stick το έκανα format μέσα από την TV (τώρα δεν το αναγνωρίζουν καν τα Windows, όσο κι αν προσπάθησα), μετά το format με ρώτησε να μεταφέρει εκεί data κλπ και ο μαλάκας πάτησα ναι. Τώρα πολλές εφαρμογές δεν ανοίγουν αν δεν είναι πάνω στην τηλεόραση το usb, τι κάνω ρε παιδιά πως θα το σώσω ? Για τις ρυθμίσεις της εικόνας μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες να μην αλλάζουν οριστικά οι ρυθμίσεις σε movie, sports κλπ κατάλαβα, εφόσον όμως αλλάζει στο user ποιό το πρόβλημα ?
Doubt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Με το στικάκι πάνω καλύτερα.
a_headjohn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Doubt είπε Δοκίμασες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Με το στικάκι πάνω καλύτερα. Το σκέφτηκα βέβαια, αλλά εάν το κάνω όλα θα μηδενίσουν έτσι ? Κανάλια, εφαρμογές κλπ ? Ξαναμανά απ' την αρχή ! Κάτι άλλο ?
a_headjohn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, a_headjohn είπε Το σκέφτηκα βέβαια, αλλά εάν το κάνω όλα θα μηδενίσουν έτσι ? Κανάλια, εφαρμογές κλπ ? Ξαναμανά απ' την αρχή ! Κάτι άλλο ? Σε άκουσα λοιπόν, χαλάλι η μιάμιση ώρα που έφαγα, όλα πάλι καλά !! 1
malachaskos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δουλεύει κάποιος Kodi για ταινίες? Δουλεύει κανονικά? Ρωτάω γιατί δοκίμασα το ελληνικό gKobu και εκτός του ότι μου έκανε κάποιες επανεκκινήσεις δεν κατέβαζε και καμμιά ταινία
G.E.O. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 12:56 ΠΜ, malachaskos είπε Δουλεύει κάποιος Kodi για ταινίες? Δουλεύει κανονικά? Ρωτάω γιατί δοκίμασα το ελληνικό gKobu και εκτός του ότι μου έκανε κάποιες επανεκκινήσεις δεν κατέβαζε και καμμιά ταινία Ναι, δουλευει μια χαρα. 1
drunktank Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 12:56 ΠΜ, malachaskos είπε Δουλεύει κάποιος Kodi για ταινίες? Δουλεύει κανονικά? Ρωτάω γιατί δοκίμασα το ελληνικό gKobu και εκτός του ότι μου έκανε κάποιες επανεκκινήσεις δεν κατέβαζε και καμμιά ταινία Ναι δουλεύει κανονικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος στις μαυρες και σκοτεινές σκηνές, να του φωτίζει την οθόνη πιο δυνατά(σαν κάποιος να ανεβάζει το backlight στιγμιαία) για ένα κλάσμα δευτερολέπτου. Σαν αναβόσβησμα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, G.E.O. είπε Ναι, δουλευει μια χαρα. 1 ώρα πριν, drunktank είπε Ναι δουλεύει κανονικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος στις μαυρες και σκοτεινές σκηνές, να του φωτίζει την οθόνη πιο δυνατά(σαν κάποιος να ανεβάζει το backlight στιγμιαία) για ένα κλάσμα δευτερολέπτου. Σαν αναβόσβησμα? Ρωταει για ταινιες οχι απο φλασακι ή απο dlna, αλλα μεσω νετ. Γι αυτο μιλατε και εσεις; Για gKobu;
G.E.O. Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, matrixxx είπε Ρωταει για ταινιες οχι απο φλασακι ή απο dlna, αλλα μεσω νετ. Γι αυτο μιλατε και εσεις; Για gKobu; Δεν εχω το Greek build, αλλα το Kodi μεσω net δουλευει μια χαρα και με Ελληνικους υποτιτλους. 15 ώρες πριν, drunktank είπε Έχει παρατηρήσει κάποιος στις μαυρες και σκοτεινές σκηνές, να του φωτίζει την οθόνη πιο δυνατά(σαν κάποιος να ανεβάζει το backlight στιγμιαία) για ένα κλάσμα δευτερολέπτου. Σαν αναβόσβησμα? Δεν το εχω παρατηρησει, αλλα θα το τσεκαρω για να σου πω με σιγουρια.
drunktank Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 23/12/2019 στις 2:23 ΜΜ, matrixxx είπε Ρωταει για ταινιες οχι απο φλασακι ή απο dlna, αλλα μεσω νετ. Γι αυτο μιλατε και εσεις; Για gKobu; Ναι δουλεύει κανονικά, για όσο δουλεύει και το εκάστοτε add on. Καποια add on εχω βάλλει. Δεν εχω περασει καποιο ελληνικό build για ταινίες. Βλέπω κανονικά ταινία, ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με το kodi, σε οποιαδήποτε συσκευή. Λίγο διάβασμα και κάνα 2-3 ωρο ενασχόληση έχω ρίξει. Επομένως φαντάζομαι μια χαρα το τρέχει η TV. Η εκδοση Κοδι ειναι η 18.5 leia
sisko Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/12/2019 στις 1:04 ΜΜ, drunktank είπε Ναι δουλεύει κανονικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος στις μαυρες και σκοτεινές σκηνές, να του φωτίζει την οθόνη πιο δυνατά(σαν κάποιος να ανεβάζει το backlight στιγμιαία) για ένα κλάσμα δευτερολέπτου. Σαν αναβόσβησμα? Το "αναβόσβησμα" το παρατήρησα αρχικά στο Netflix και όταν έκανα rewind έκανε ακριβός το ίδιο πράγμα στο ίδιο σημείο. Πλέον το βλέπω και στα κανάλια...
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, sisko είπε Το "αναβόσβησμα" το παρατήρησα αρχικά στο Netflix και όταν έκανα rewind έκανε ακριβός το ίδιο πράγμα στο ίδιο σημείο. Πλέον το βλέπω και στα κανάλια... Ενα απο τα διαφορα κουσουρια που δεν υπαρχουν σε αλλη τηλεοραση εστω ημιεπωνυμη. Ακομα δεν τα εχετε βρει, μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Στο τελος θα τα παρει το ποταμι... 😛 Μιας και η προσφορα τρεχει ακομα, στα 349 ειναι τωρα και δεκαρα δωρ/γη. Αν υπηρχαν βασιμες ελπιδες οτι ειναι καλη, θα ανοιγα θεμα για την 40αρα 4Κ στα 239€, 229 εμμεσα με παραλαβη απο καταστημα. Sharp 40BJ4E 40" Τηλεόραση Smart 4K TV https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/203502-sharp-40bj4e-40 από
tegias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 να πουμε βεβαια οτι το Collect@store 10 e δωροεπιταγη ειναι για εξαργυωση μεχρι τελος του μηνα για αγορες 70 κ πανω..αν θυμαμαι καλα
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, tegias είπε να πουμε βεβαια οτι το Collect@store 10 e δωροεπιταγη ειναι για εξαργυωση μεχρι τελος του μηνα για αγορες 70 κ πανω..αν θυμαμαι καλα Να πουμε αυτο που λεγαμε στο αλλο τοπικ για τον ψιλο-φιλολογο. Ειναι μεχρι 10 του μηνα και χωρις οριο οπως εχει γραψει ηδη μελος που την εξαργυρωσε.
G.E.O. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 To κακο με την sharp 40BJ4E 40" ειναι το Aquos net. Θα πληρωσεις smart tv, αλλα για να βαλεις KODi και κανα- δυο εφαρμογες θα χρειαστει να παρεις ξεχωριστο κουτι, θα εισαι μια HDMI λιγοτερη και θα παλευεις με 2 remote αν δεν εχεις NOVA ή OTE TV, αν εχεις τοτε παλευεις με 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις