Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σημερα την ανοιξα, με μια γρηγορη ματια εχω μερικα καλα νεα.
Κατ' αρχας δεν εκανα αναβαθμιση, ουτε βρηκα που γινεται.
Στα θετικα:
Ηχος αξιοπρεπεστατος χωρις μπαρα.
Εικονα πολυ καλη, αντιθεσεις αψογες.
Ανταποκριση αλλαγης καναλιων μετρια, ελαφρυ κυψελισμα για δεκατα του δευτερολεπτου.
Κανενα προβλημα με ΕΡΤ.
Συνδεση στο Wifi χωρις καθολου αποσυνδεσεις, καλη ταχυτητα (μεσω VPN)
Το ΚODI και το NordVPN απο το playstore δουλευουν μια χαρα.
Υπαρχει το μανουαλ, δουλευουν οι φωνητικες.
Αρκετα ελαφρυτερη απο μια σαρανταρα Philips, εξαετιας.
Αλλα:
To Vesa mount οπως ειπε και ενας αλλος φιλος χαμηλο, ανεβαινει πολυ η οθονη και κανει διαφορα.
Το edge light κανει σκιες στις γωνιες, ειδικα σε τοσο μεγαλη οθονη, (50'), φανταζομαι στην 55' πολυ περισσοτερο.
Η οθονη ειναι σιγουρα va, (τσεκαρα τα pixels) οποτε μικρη γωνια θεασης γυρω στις 30, αν και με το που ξεκεντραρεις ελαφρα, αρχιζουν τα κοκκινακια να ροζιζουν.
Ευτυχως που εχω περιστρεφομενη βαση και ειμαι μονος!
Το mirrorcast δουλευει μονο στο youtube, με οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη προσπαθησω να κανω cast, δεν βρισκει την ΤV.
Το κινητο ειναι redmi note 5A Prime.
Τις επομενες μερες θα τσεκαρω πιο αναλυτικα.
Πειτε τι χρειαζεστε, αν μπορω να βοηθησω.

Επεξ/σία από G.E.O.
  • Like 1
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα και εγώ την εν λόγω τηλεόραση σε 55΄. Είναι αρκετά φωτεινή και σε εικόνες - ταινίες σκηνές με φως τα χρώματα είναι αρκετά καλά. Στο μαύρο όμως είναι...  μαύρα χάλια
Σε σκοτεινή εικόνα έχει τόσο bleeding που πραγματικά νομίζω ότι είναι ελαττωματική.

Το e-manual  το βρήκα κανονικά και άνοιξε κανονικά.

Εκείνο που είναι εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της οθόνης (hue, saturation, sharpness κλπ) την ώρα που βλέπεις πχ video  από το you tube. Σε μη android τηλεόραση άπλα πατάς menu και εμφανίζεται. Μεγάλη κουταμάρα του android TV. Εδώ πρέπει να βγεις από την εφαρμογή και να πας στις ρυθμίσεις. Αυτό δεν συμβαίνει ευτυχώς με τα κανάλια.

Είναι λογικό το light bleed που φαίνεται στη 2 φώτο?  130391140_IMG-076c4c689e144e5703ae2899c0dbfeff-V_compressed-Copy.jpg.815c4e22940dd402dab4ce187bf33972.jpg

IMG_20191205_204559_compressed - Copy.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drunktank είπε

Πήρα και εγώ την εν λόγω τηλεόραση σε 55΄. Είναι αρκετά φωτεινή και σε εικόνες - ταινίες σκηνές με φως τα χρώματα είναι αρκετά καλά. Στο μαύρο όμως είναι...  μαύρα χάλια
Σε σκοτεινή εικόνα έχει τόσο bleeding που πραγματικά νομίζω ότι είναι ελαττωματική.

Το e-manual  το βρήκα κανονικά και άνοιξε κανονικά.

Εκείνο που είναι εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της οθόνης (hue, saturation, sharpness κλπ) την ώρα που βλέπεις πχ video  από το you tube. Σε μη android τηλεόραση άπλα πατάς menu και εμφανίζεται. Μεγάλη κουταμάρα του android TV. Εδώ πρέπει να βγεις από την εφαρμογή και να πας στις ρυθμίσεις. Αυτό δεν συμβαίνει ευτυχώς με τα κανάλια.

Είναι λογικό το light bleed που φαίνεται στη 2 φώτο?  130391140_IMG-076c4c689e144e5703ae2899c0dbfeff-V_compressed-Copy.jpg.815c4e22940dd402dab4ce187bf33972.jpg

IMG_20191205_204559_compressed - Copy.jpg

Δεν ειναι φυσιολογικο οχι..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, malachaskos είπε

Υπάρχουν άτομα που δεν την έχουν παραλάβει ακόμη? 

Εγώ είμαι ακόμα σε αναμονή

και εγω σημερα παρελαβα.. Θα την ανοιξω το βραδυ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, G.E.O. είπε

Παιδια σημερα την ανοιξα, με μια γρηγορη ματια εχω μερικα καλα νεα.
Κατ' αρχας δεν εκανα αναβαθμιση, ουτε βρηκα που γινεται.
Στα θετικα:
Ηχος αξιοπρεπεστατος χωρις μπαρα.
Εικονα πολυ καλη, αντιθεσεις αψογες.
Ανταποκριση αλλαγης καναλιων μετρια, ελαφρυ κυψελισμα για δεκατα του δευτερολεπτου.
Κανενα προβλημα με ΕΡΤ.
Συνδεση στο Wifi χωρις καθολου αποσυνδεσεις, καλη ταχυτητα (μεσω VPN)
Το ΚODI και το NordVPN απο το playstore δουλευουν μια χαρα.
Υπαρχει το μανουαλ, δουλευουν οι φωνητικες.
Αρκετα ελαφρυτερη απο μια σαρανταρα Philips, εξαετιας.
Αλλα:
To Vesa mount οπως ειπε και ενας αλλος φιλος χαμηλο, ανεβαινει πολυ η οθονη και κανει διαφορα.
Το edge light κανει σκιες στις γωνιες, ειδικα σε τοσο μεγαλη οθονη, (50'), φανταζομαι στην 55' πολυ περισσοτερο.
Η οθονη ειναι σιγουρα va, (τσεκαρα τα pixels) οποτε μικρη γωνια θεασης γυρω στις 30, αν και με το που ξεκεντραρεις ελαφρα, αρχιζουν τα κοκκινακια να ροζιζουν.
Ευτυχως που εχω περιστρεφομενη βαση και ειμαι μονος!
Το mirrorcast δουλευει μονο στο youtube, με οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη προσπαθησω να κανω cast, δεν βρισκει την ΤV.
Το κινητο ειναι redmi note 5A Prime.
Τις επομενες μερες θα τσεκαρω πιο αναλυτικα.
Πειτε τι χρειαζεστε, αν μπορω να βοηθησω.

Που βρίσκεται το manual, μπορείς να βοηθήσεις; Δεν το έχω βρει ακόμα...

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, drunktank είπε

Είναι λογικό το light bleed που φαίνεται στη 2 φώτο?  

Στις φωτογραφιες παντα φαινεται πιο εντονο, δεν μου κανει εντυπωση ιδιαιτερη αν εχεις τερμα το backlight καπως ετσι ειναι. Θα σου πουν και οσοι την εχουν ακομα, καλυτερα να βγαλουν και αυτοι φωτογραφια και να ανεβασουν με τερμα backlight - πιθανολογω οτι θα ειναι ετσι και των αλλων.

8 ώρες πριν, drunktank είπε

Δεν φταιει το android, φταιει η συγκεκριμενη τηλεοραση. Στην thomson για παραδειγμα που εχει το ιδιο android μπορεις να ρυθμισεις οπου και αν εισαι τα παντα. Μιας και εθεσες το θεμα ρυθμισεων ας πω καποια κουσουρια της επι αυτου του τομεα: Οταν ρυθμιζεις εικονα χρωμα κλπ, δεν φευγει το μενου απο την οθονη, πιανει δεξια σχεδον την μιση εικονα, οποτε δεν βλεπεις τι ρυθμιζεις. Τελος αλλο ενα προβλημα που εχει στο θεμα των ρυθμισεων, ειναι οτι δεν μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις παρα μονο του "user", ολες οι αλλες cinema sport κλπ, ειναι κλειδωμενες και δεν αλλαζουν. Εκτος αν δεν τον ειχα βρει τον τροπο που δεν το νομιζω, την "ειχα βαλει κατω" πανω απο 5-6 ωρες. Α, και αλλο ενα, σε συνδεση με pc και 4.4.4 δεν ρυθμιζει ΚΑΘΟΛΟΥ το sharpness, ειναι θαμπη η εικονα και ειτε το πας μηδεν ειτε τερμα (20 που εχει η συγκεκριμενη), ειναι το ιδιο και το αυτο - δεν κανει τιποτα απολυτως. Ειναι σαν να ειναι ρυθμισμενη αρνητικα στο -10 ας πουμε, χαλια η εικονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, smyrali είπε

Πατάς από το control HOME,  και επιλέγεις  apps. Εκεί βρίσκεις την εφαρμογή Sharp, και ανοίγει το manual.

Όπως έχει γράψει και ένας συμφορουμιτης σε παλαιότερο ποστ εδω, κατά το setup ως χωρά επιλογής έχω βάλει Switzerland, γιατι σε αυτο το κατασκεύασμα μάλλον όλα παίζουν ρόλο.
έπαιξα λίγο με τα χρώματα το απόγευμα και όντως είναι καλά.
Light bleed, έχει κανείς άλλος?
Στη φώτο που παρέθεσα το έχει παρακάνει λίγο η κάμερα του κινητού, με γυμνό μάτι δεν είναι τόσο έντονο, αλλά παρόλα αυτά είναι αρκετό, ειδικά στις γωνίες. Δεν περίμενα τόσο πολύ από VA πάνελ.

Επεξ/σία από drunktank
  • Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, drunktank είπε

Στη φώτο που παρέθεσα το έχει παρακάνει λίγο η κάμερα του κινητού, με γυμνό μάτι δεν είναι τόσο έντονο, αλλά παρόλα αυτά είναι αρκετό, ειδικά στις γωνίες. Δεν περίμενα τόσο πολύ από VA πάνελ.

Εισαι και υπο γωνια καπου στις 20-30 μοιρες απο οσο μπορω να καταλαβω, το πανελ αυτο εχει μεγαλο θεμα με τις γωνιες, βγαλε μια ακριβως στις 0 μοιρες απο τον καθετο  στο επιπεδο της αξονα και ανεβασε την, θα ειναι αρκετα καλυτερη. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εισαι και υπο γωνια καπου στις 20-30 μοιρες απο οσο μπορω να καταλαβω, το πανελ αυτο εχει μεγαλο θεμα με τις γωνιες, βγαλε μια ακριβως στις 0 μοιρες απο τον καθετο  στο επιπεδο της αξονα και ανεβασε την, θα ειναι αρκετα καλυτερη. 

Στην συγκεκριμένη φώτο(προηγούμενη δημοσίευση) είμαι καρφί μπροστά στο ύψος που βλέπω, από τον καναπέ. Η κάμερα από το κινητό τονίζει τον φωτισμό έντονα.

Τις επόμενες τις έβγαλα με το φως ανοικτό μήπως και καλυτερεύσει.

Πάντως ειδικά ως προς τον οριζόντιο άξονα πάνω- κάτω αλλάζει πολύ η εικόνα στο μαύρο. Άλλο πράγμα βλέπεις όρθιος άλλο καθιστός (ως προς το μαύρο πάντα). Δεξιά - αριστερά δεν έχει πρόβλημα.

Βλέποντάς youtube σε 4Κ, 1080 κλπ σε φωτεινά πλάνα κανένα παράπονο πάντως.

Όλες οι φώτο είναι από θέση παρακολούθησης

IMG_20191206_184928.jpg

IMG_20191206_184833.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drunktank είπε

Πατάς από το control HOME,  και επιλέγεις  apps. Εκεί βρίσκεις την εφαρμογή Sharp, και ανοίγει το manual.

Όπως έχει γράψει και ένας συμφορουμιτης σε παλαιότερο ποστ εδω, κατά το setup ως χωρά επιλογής έχω βάλει Switzerland, γιατι σε αυτο το κατασκεύασμα μάλλον όλα παίζουν ρόλο.
έπαιξα λίγο με τα χρώματα το απόγευμα και όντως είναι καλά.

Τι κερδίζεις βάζοντας Switzerland ως χώρα; Περισσότερες ρυθμίσεις;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, smyrali είπε

Oπως εγραψε και ο drunktank, HOME > EΦΑΡΜΟΓΕΣ > SHARP.
Aν δεν δουλεψει αμεσως και βγαλει ασπρη οθονη, ξαναδοκιμασε πατωντας σε μερικα αλλα μενου, και επιστρεψε παλι, και στην δικια μου καμια φορα δεν το φορτωνει με την πρωτη.

18 ώρες πριν, drunktank είπε

Τοσο πολυ σιγουρα οχι, μονο στις γωνιες στην 50αρα βγαζει σκοτεινα σημεια.

15 ώρες πριν, smyrali είπε

Τι κερδίζεις βάζοντας Switzerland ως χώρα; Περισσότερες ρυθμίσεις;

Δεν γνωριζω, αλλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που το συναντω σαν οδηγια, θα το εχω υπ' οψη μου για μελλοντικες εγκαταστασεις που βγαζουν προβληματα με τα καναλια.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, G.E.O. είπε

Τοσο πολυ σιγουρα οχι, μονο στις γωνιες στην 50αρα βγαζει σκοτεινα σημεια.

16 ώρες πριν, smyrali είπε

Όντως και μένα στην 55 μόνο στις γωνιές έχω bleed

Δημοσ.

παιδια εχει τωρα 2 μερες μου βγαζει αυτο ...δεν πηγενει πουθενα αλλου οτι και αν πατησω 

20191207_150911.jpg

αν ξερει κανεις να με βοηθησει

οταν πατω μενου μου βγαζει αυτο...κανω factory reset και παλι στα ιδια μενει

1575725993919820598980.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...