Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Recreator είπε

Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση και θα πρέπει να παραλάβω αύριο λογικά. Θεωρείτε αξίζει εκτεταμένη 5ετης εγγύηση για αυτήν την τηλεόραση; Την ανεβάζει κατά 55 ευρώ

Δεν θα το ελεγα οτι αξιζει..

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, yiazaf είπε

Το δύσκολο, ΄όπως αντιλαμβάνομαι, είναι να βρεθεί ο χρόνος (όσων από εμάς την απόκτησαν), να ασχοληθούν μαζί της.

Η εικόνα στα κανάλια HD είναι από καλή έως πολύ καλή. Αντιθέτως στις εκπομπές χαμηλής ποιότητας είναι δράμα (λες και η τηλεόραση εκδικείται ακόμη περισσότερο την κακή ποιότητα. Το λέω αυτό γιατί σε σύγκριση με μια παλιάς τεχνολογίας led Philips που είχα, η εικόνα -στα ίδια χαμηλής ποιότητας κανάλια- ήταν καλύτερη). Ωστόσο τα 4K (στο youtube π.χ.) είναι εκπληκτικά. 

'Εχω αναφέρει και σε προηγούμενα ,μηνύματα ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα με το usb και την αναγνώριση μονάδων αποθήκευσης (η δικιά μου "είδε" ένα stick μια φορά και ποτέ ξανά. Ούτε άλλο βλέπει). Αν κανείς έχει κάτι να προτείνει, θα με υποχρεώσει!

Η μη αναγνώριση stick και η έλλειψη manual (από παντού, όπου και αν έψαξα), είναι ένας λόγος που αύριο θα την πάρω μαζί και θα πάμε πίσω στον Κωτσόβολο. 

USB stick αναγνωρίζει η δικιά μου, βέβαια τους Ελληνικούς υπότιτλους δεν τους αναγνωρίζει αλλά φαντάζομαι ότι και αυτό κάπως θα λύνεται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristos62100 είπε

USB stick αναγνωρίζει η δικιά μου, βέβαια τους Ελληνικούς υπότιτλους δεν τους αναγνωρίζει αλλά φαντάζομαι ότι και αυτό κάπως θα λύνεται 

Πάντως  η turbo x στον media player ήταν άψογη... Ελληνικά αμέσως χωρίς κιχ. Γενικά έπαιξε τα πάντα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, yiazaf είπε

Έπεσε αυτή η πρόταση μπροστά μου. Αφορά σε ένα σχολιασμό της TV που βρίσκεται στο skroutz. Στην αρχή γέλασα, κατόπιν όμως σκεπτόμενος ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, εφόσον παιδευτηκα για το ίδιο θέμα, ακολούθησα τις οδηγίες και λειτούργησαν (!). Ναι, αν είχαμε ένα Manual, θα ήταν διαφορετικά. 

Οι οδηγίες για μετακίνση των καναλιών στα πλήκτρα που επιθυμούμε στο remote:

Aν πάτε Ρυθμίσεις --> Κανάλια και μετακίνηση καναλιών (channel move) και παρατηρήσετε ότι ως επιλογή είναι γκριζαρισμένη (δε σας επιτρέπει να κάνετε τίποτα), τότε καντε reset (να διαγραφούν τα πάντα) και έπειτα σετάρισμα από την αρχή. Εκεί επιλέξτε ως χώρα διαμoνής Switzerland* και μετά όποια γλώσσα θέλετε για το menu. Μετά πηγαίνετε πάλι στις ρυθμίσεις --> channels και  απενεργοποιηστε το LCN (off). Θα παρατηρήσετε ότι πλέον η μετακίνηση καναλιών επιτρέπεται (εμφανίζονται όλα τα κανάλια που έχουν βρεθεί, επιλέγετε με ένα κλικ όποιο θέλετε να μετακινήσετε, κατευθύνεστε στη θέση που θέλετε και επιλέγετε ξανά με κλικ τη θέση μετακίνησής του).

*Την αγαπά περισσότερο από την Ελλάδα;

Υ.Γ. Μιας και μαζευόμαστε μέρα με τη μέρα οι κάτοχοι της συγκεκριμένης tv, αν κάποιος έχει κάποια λύση, πρόταση, ιδέα για τη λειτουργία των usb, να μας ενημερώσει!

Με έσωσες ,έβαλα τα κανάλια στη σειρά που θέλει η σύζυγος,από ''άχρηστη'' τηλεόραση έγινε η ''καλύτερη'', τις πρώτες μέρες όταν έβαζα την ΕΡΤ2 η tv πρώτα έκοβε τον ήχο και μετά έκλεινε και το wifi δεν συνδεόταν, το θέμα λύθηκε όταν απομάκρυνα ένα ηλεκτρονικό ρολόι ,ήμουν έτοιμος να την φορτώσω για τον Κωτσόβολο !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Με έσωσες ,έβαλα τα κανάλια στη σειρά που θέλει η σύζυγος,από ''άχρηστη'' τηλεόραση έγινε η ''καλύτερη'', τις πρώτες μέρες όταν έβαζα την ΕΡΤ2 η tv πρώτα έκοβε τον ήχο και μετά έκλεινε και το wifi δεν συνδεόταν, το θέμα λύθηκε όταν απομάκρυνα ένα ηλεκτρονικό ρολόι ,ήμουν έτοιμος να την φορτώσω για τον Κωτσόβολο !!

Σε πιστεύω, γιατί και εγώ σώθηκα με τις οδηγίες αυτές. Παιδευόμουν με αναζητήσεις τρεις ημέρες! Για αυτό -επαναλαμβάνω- ότι η απουσία manual είναι λόγος επιστροφής προϊόντος (δε χρειάζεται συσκευασία, κορδέλες και αυτοκόλλητα για επιστροφή, η απουσία εγχειριδίου χρήσης από προϊόν, ως γεγονός -από μόνο του- αποτελεί νομικό τεκμήριο).

Ναι, όσο βρίσκουμε λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά μας, καταλαγιάζει ο όποιος εκνευρισμός ή και θυμός.  Τι κάνουν όμως όσοι κάτοχοι δεν έχουν τις δικές μας ανέσεις για αναζήτηση και εύρεση λύσεων;

Με την ευκαιρία, μιας και ελλείψει manual αλλά και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ χαρακτηριστικών της tv που βρίσκει κανείς εδώ και εκεί σκόρπια, όπως αυτά του skroutz (όχι απαραίτητα με ευθύνη του), ξέρει κανείς τις διαστάσεις για στήριξη βάσης τοίχου; (ήδη αγόρασα μια βάση σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που βρήκα στο net, και ήταν λάθος). Εμπειρικά δεν το έχω το θέμα, Κάποιος άλλος;

Υ.Γ.  Σήμερα μετά από δυο format στα usb sticks και ένα reset της TV επανήλθε και η αναγνώρισή τους!. Μένει να βρούμε τον τρόπο με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Επεξ/σία από yiazaf
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yiazaf είπε

Σε πιστεύω, γιατί και εγώ σώθηκα με τις οδηγίες αυτές. Παιδευόμουν με αναζητήσεις τρεις ημέρες! Για αυτό -επαναλαμβάνω- ότι η απουσία manual είναι λόγος επιστροφής προϊόντος (δε χρειάζεται συσκευασία, κορδέλες και αυτοκόλλητα για επιστροφή, η απουσία εγχειριδίου χρήσης από προϊόν, ως γεγονός -από μόνο του- αποτελεί νομικό τεμήριο).

Ναι, όσο βρίσκουμε λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά μας, καταλαγιάζει ο όποιος θυμός.  Τι κάνουν όμως όσοι κάτοχοι δεν έχουν τις δικές μας ανέσεις για αναζήτηση και εύρεση λύσεων;

Με την ευκαιρία, μιας και ελλείψει manual αλλά και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ χαρακτηριστικών της tv που βρίσκει κανείς εδώ και εκεί σκόρπια, όπως αυτά του skroutz (όχι απαραίτητα με ευθύνη του), ξέρει κανείς τις διαστάσεις για στήριξη βάσης τοίχου; (ήδη αγόρασα μια βάση σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που βρήκα στο net, και ήταν λάθος). Εμπειρικά δεν το έχω το θέμα, Κάποιος άλλος;

Υ.Γ.  Σήμερα μετά από δυο format στα usb sticks και ένα reset της TV επανήλθε και η αναγνώρισή τους!. Μένει να βρούμε τον τρόπο με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Οι 4 τρύπες για την επιτοιχια βάση είναι μετρημένη 20 x 20 cm

Δημοσ.

Λοιπόν την αγόρασα πριν 3-4 μέρες και δηλώνω ενθουσιασμένος, όταν έχεις όλα αυτά με 339 ευρώ, είναι επιτυχία. Σε υλικό 1080p και UHD δεν παίζεται, εντάξει δεν έχει το contrast της κύριας TV μου της LG OLED αλλά εκείνη 1600 ευρώ ε. Συνδέεται αυτόματα, δεν ξεσυνδέεται, υπέροχη εικόνα και αδιάλλειπτη θέαση YouTube & Netflix 4K. Δυσκολεύτηκα μόνο να καταλάβω τι έπαιζε με τις USB, περίμενα όπως σε άλλες τηλεοράσεις με το που βάζεις το στικάκι να ανοίγει κάποιος player να το παίζει, αλλά μάταια, μετά από ώρες δοκιμών και περισυλογής και βοήθειας από το ίντερνετ, ανακάλυψα ότι έπρεπε να κατεβάσω VLC ή να το παίξω με τον εγκατεστημένο player. Ένα μόνο θέμα έχω, που δεν ξέρω που οφείλεται, προχθές 2η μέρα όταν την άναψα, έδειχνε κάτι μωβ πρόσωπα και χείλια και τρελάθηκα, άλλαζα το mode της εικόνας από standard σε movie κλπ μέχρι να στρώσει κι αυτό ξανασυνέβαινε όταν άλλαζα πηγές, κάποια στιγμή σταθεροποιήθηκε, λέω ότι μάλλον έχει ένα κουσούρι η TV γι' αυτό και ο Κωστόβολος (έτσι τον λέει η κόρη μου) την δίνει μισή τιμή. Ας ελπίσουμε όχι. Πάντως όταν παίζει σωστά χρώματα, άφωνος !

Δημοσ.

Off topic alert:

Καλησπέρα παιδιά εγώ παραγγειλα αυτή Toshiba 55u2963dg στα 359 από all smart . Να την παραλάβω η όχι; Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις παρακαλω τα φώτα σας αν είναι να ακυρώσω δεν καίγομαι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, a_headjohn είπε

Λοιπόν την αγόρασα πριν 3-4 μέρες και δηλώνω ενθουσιασμένος, όταν έχεις όλα αυτά με 339 ευρώ, είναι επιτυχία. Σε υλικό 1080p και UHD δεν παίζεται, εντάξει δεν έχει το contrast της κύριας TV μου της LG OLED αλλά εκείνη 1600 ευρώ ε. Συνδέεται αυτόματα, δεν ξεσυνδέεται, υπέροχη εικόνα και αδιάλλειπτη θέαση YouTube & Netflix 4K. Δυσκολεύτηκα μόνο να καταλάβω τι έπαιζε με τις USB, περίμενα όπως σε άλλες τηλεοράσεις με το που βάζεις το στικάκι να ανοίγει κάποιος player να το παίζει, αλλά μάταια, μετά από ώρες δοκιμών και περισυλογής και βοήθειας από το ίντερνετ, ανακάλυψα ότι έπρεπε να κατεβάσω VLC ή να το παίξω με τον εγκατεστημένο player. Ένα μόνο θέμα έχω, που δεν ξέρω που οφείλεται, προχθές 2η μέρα όταν την άναψα, έδειχνε κάτι μωβ πρόσωπα και χείλια και τρελάθηκα, άλλαζα το mode της εικόνας από standard σε movie κλπ μέχρι να στρώσει κι αυτό ξανασυνέβαινε όταν άλλαζα πηγές, κάποια στιγμή σταθεροποιήθηκε, λέω ότι μάλλον έχει ένα κουσούρι η TV γι' αυτό και ο Κωστόβολος (έτσι τον λέει η κόρη μου) την δίνει μισή τιμή. Ας ελπίσουμε όχι. Πάντως όταν παίζει σωστά χρώματα, άφωνος !

ώπα μην μας λες τέτοια....

μήπως να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό thread οι κάτοχοι της;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, a_headjohn είπε

Λάθος λέξη χάχα

Την πας πίσω κ ζητάς άλλη. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotisdra είπε

Off topic alert:

Καλησπέρα παιδιά εγώ παραγγειλα αυτή Toshiba 55u2963dg στα 359 από all smart . Να την παραλάβω η όχι; Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις παρακαλω τα φώτα σας αν είναι να ακυρώσω δεν καίγομαι.

Αν έχεις κάρτα για επιστροφή Eurobank, έφυγες για αυτήν. Υπάρχει ήδη θέμα από την προσφορά της ίδιας στο Public. Δες το.

https://www.germanos.gr/product/hisense-4k-smart-tv-h55b7100-55/20388920/?fname=&fvalue=

Δημοσ.

Επειδή σας έλεγα πριν για μωβ χείλια, πρόσωπα κλπ, όχι δεν το είδα όνειρο, ήταν enable από τις ρυθμίσεις της εικόνας το Color Tuner. Μην το κάνετε ποτέ !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...