mwv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, definitio είπε Πηγα σε καταστημα και δοκιμασα εκτενως και τη reflex και την action...και οι δυο εχουν τη ρυθμιση που έλεγα. .... καμία δεν με ικανοποιησε αρκετα ομως ....και στις δυο ακόμη και η πιο ψηλη/μπροστινή κλιση της πλατης ειναι αρκετα πισω και ταιριαζει περισσοτερο σε καποιον που γερνει πρις τα πισω παρα σε καποιον που δουλεύει στο γραφείο... ...κι αυτο γιατι ενω το σημείο επαφης με τη μέση ειναι καλο και υποστηρικτικό, το πανω μερος εχει μεγαλη κλιση προς τα πισω και δεν νιωθεις υποστηριξη στο ανω μέρος της πλατης, παρα μονο αν ριξεις το βαρος σου προς τα πισω σε αφυσικη σταση για δουλειά γραφειο Το μαξιλαρι δε για το σβέρκο/κεφαλι στη Reflex ειναι χειρότερο απο εκεινο της Action, με μικρότερο ευρος κινησης και μεγεθος. Για τη Markus με βλεπω μόλις ριξει λιγο τη τιμη. Σε καμία περιπτωση Δεν θελουμε καρέκλα που Παει πίσω η ακολουθεί το σώμα.το σώμα θέλω να ακολουθεί την καρέκλα. αρα καλύτερη περίπτωση φαίνεται η Markus στα 179? δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε καμία. το πλαίσιο λόγω 2 χρόνων εγγύησης θα αποφευχθεί. ευχαριστω!
dextergsxr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 https://www.sigmaoffice.gr/διευθυντικό-κάθισμα-vida.html για αυτη σε συγκριση με την d-reflex εχει να πει καποιος???
sdiama Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, επειδή έχω μία παρόμοια αρκετά χρόνια (ίσως να είναι και η ίδια)... 1) Η πλάτη δεν στηρίζεται καθόλου, εκτός και αν ανήκεις στην κατηγορία φτερού. 2) Όπως σχεδόν όλες οι καρέκλες, το αμορτισέρ χαλάει γρήγορα, αλλά ευτυχώς, ανακάλυψα τη μέθοδο "του σωλήνα" 3) Ρυθμίζεται σε ύψος η στήριξη των χεριών και αυτό είναι πολύ βολικό. 4) Το ύφασμα του καθίσματος έχει μία "περίεργη" mesh πλέξη που λερώνει εύκολα Κυρίως λόγω της έλλειψης στήριξης της πλάτης, δεν είναι καθόλου βολική καρέκλα, γι'αυτό την πήγα στο εξοχικό Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από sdiama
Koeman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2019 στις 10:00 ΜΜ, definitio είπε Πηγα σε καταστημα και δοκιμασα εκτενως και τη reflex και την action...και οι δυο εχουν τη ρυθμιση που έλεγα. .... καμία δεν με ικανοποιησε αρκετα ομως ....και στις δυο ακόμη και η πιο ψηλη/μπροστινή κλιση της πλατης ειναι αρκετα πισω και ταιριαζει περισσοτερο σε καποιον που γερνει πρις τα πισω παρα σε καποιον που δουλεύει στο γραφείο... ...κι αυτο γιατι ενω το σημείο επαφης με τη μέση ειναι καλο και υποστηρικτικό, το πανω μερος εχει μεγαλη κλιση προς τα πισω και δεν νιωθεις υποστηριξη στο ανω μέρος της πλατης, παρα μονο αν ριξεις το βαρος σου προς τα πισω σε αφυσικη σταση για δουλειά γραφειο Το μαξιλαρι δε για το σβέρκο/κεφαλι στη Reflex ειναι χειρότερο απο εκεινο της Action, με μικρότερο ευρος κινησης και μεγεθος. Για τη Markus με βλεπω μόλις ριξει λιγο τη τιμη. Πήγα κι εγώ στο κατάστημα στην Κηφισίας για να δοκιμάσω τις reflex και action. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ξινίλα της πωλήτριας (;) και το ύφος της που ήταν λες και μου έκανε χάρη που σηκώθηκε να με εξυπηρετήσει. Διάβασα κάτι σχόλια στο google περσινά και τελικά μήνες μετά δεν άλλαξε τίποτα. Μιλούσαμε ταυτόχρονα, άλλα τις έλεγα άλλα μου απάνταγε, της έλεγα ό,τι είναι σημαντικό για μένα και αυτή μου έλεγε τι είναι για αυτήν. Αυστηρό ύφος, καμία αντίδραση σε χιούμορ, στο όριο της ειρωνείας οι απαντήσεις. Τρομερά πράγματα, τα προσπερνάω. Συμφωνώ νομίζω σε όλα με τον φίλο πιο πάνω. Είμαι 1.90/95 κιλά με ψηλά πόδια σχετικά. Θα ξεκινήσω με την κλίση της πλάτης η οποία δεν έρχεται σε ίσια θέση παρά έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα πίσω και δεν μπορούσα να με φανταστώ να δουλεύω στο γραφείο σε αυτή την στάση. Στο ύψος το κάθισμα σηκωνόταν αρκετά σε σημείο που δεν πάταγαν οι φτέρνες μου. Το κάθισμα ρυθμίζεται μπρος πίσω, το έφερα μπροστά για να κάτσω πιο μέσα, το προσκέφαλο προσπάθησα να βρω σε ποια κλίση με βολεύει ενώ η στήριξη στην μέση που πάει πάνω κάτω δεν ένοιωσα να αλλάζει κάτι σημαντικά ώς προς την άνεση. Αυτό που με χάλασε είναι τα μπράτσα που δεν έρχονται στο ύψος που θα τα ήθελα. Συνολικά, σαν κατασκευή δέχομαι τα περί μπουκάλας, ρθμίσεων κλπ, τα πλαστικά τους όμως δεν εμπνέουν καμία αίσθηση ποιότητας. Στο προσκέφαλο πχ ο μηχανισμός είναι σαν αυτό που βλέπεις σε καρέκλα των 100. Δεν με βόλεψαν και δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι τόσο σπουδαίο. Για την ιστορία όσο σας γράφω κάθομαι σε μια markus που την έχω 7 χρόνια και είναι τζιτζί. Έχω περάσει κι από μια genesis 550 που την πούλησα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερες ούτε η reflex ούτε η action. Ψάχνω κάτι καλύτερο από markus μήπως χάνω κάτι που δεν ξέρω και χωρίς να δώσω 1000 ευρώ. Έχω κάτσει σε διάφορες gaming καρέκλες και δεν συγκινούμαι. Μόνο την anda seat dark knight θέλω να δοκιμάσω κάπως με την οποία για κάποιο λόγο έχω ψαρώσει με τα μαξιλαράκια. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Koeman 3
definitio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Koeman είπε Πήγα κι εγώ στο κατάστημα στην Κηφισίας για να δοκιμάσω τις reflex και action. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ξινίλα της πωλήτριας (;) και το ύφος της που ήταν λες και μου έκανε χάρη που σηκώθηκε να με εξυπηρετήσει. Διάβασα κάτι σχόλια στο google περσινά και τελικά μήνες μετά δεν άλλαξε τίποτα. Μιλούσαμε ταυτόχρονα, άλλα τις έλεγα άλλα μου απάνταγε, της έλεγα ό,τι είναι σημαντικό για μένα και αυτή μου έλεγε τι είναι για αυτήν. Αυστηρό ύφος, καμία αντίδραση σε χιούμορ, στο όριο της ειρωνείας οι απαντήσεις. Τρομερά πράγματα, τα προσπερνάω. Συμφωνώ νομίζω σε όλα με τον φίλο πιο πάνω. Είμαι 1.90/95 κιλά με ψηλά πόδια σχετικά. Θα ξεκινήσω με την κλίση της πλάτης η οποία δεν έρχεται σε ίσια θέση παρά έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα πίσω και δεν μπορούσα να με φανταστώ να δουλεύω στο γραφείο σε αυτή την στάση. Στο ύψος το κάθισμα σηκωνόταν αρκετά σε σημείο που δεν πάταγαν οι φτέρνες μου. Το κάθισμα ρυθμίζεται μπρος πίσω, το έφερα μπροστά για να κάτσω πιο μέσα, το προσκέφαλο προσπάθησα να βρω σε ποια κλίση με βολεύει ενώ η στήριξη στην μέση που πάει πάνω κάτω δεν ένοιωσα να αλλάζει κάτι σημαντικά ώς προς την άνεση. Αυτό που με χάλασε είναι τα μπράτσα που δεν έρχονται στο ύψος που θα τα ήθελα. Συνολικά, σαν κατασκευή δέχομαι τα περί μπουκάλας, ρθμίσεων κλπ, τα πλαστικά τους όμως δεν εμπνέουν καμία αίσθηση ποιότητας. Στο προσκέφαλο πχ ο μηχανισμός είναι σαν αυτό που βλέπεις σε καρέκλα των 100. Δεν με βόλεψαν και δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι τόσο σπουδαίο. Για την ιστορία όσο σας γράφω κάθομαι σε μια markus που την έχω 7 χρόνια και είναι τζιτζί. Έχω περάσει κι από μια genesis 550 που την πούλησα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερες ούτε η reflex ούτε η action. Ψάχνω κάτι καλύτερο από markus μήπως χάνω κάτι που δεν ξέρω και χωρίς να δώσω 1000 ευρώ. Έχω κάτσει σε διάφορες gaming καρέκλες και δεν συγκινούμαι. Μόνο την anda seat dark knight θέλω να δοκιμάσω κάπως με την οποία για κάποιο λόγο έχω ψαρώσει με τα μαξιλαράκια. Εγώ θα πήγαινα στη JARVFJALLET, πού ούτε αυτή με ικανοποιεί απολύτως και δυστυχώς δεν πέφτει η τιμή της, μόνο με το 10% που νομίζω παίρνεις μέσω COSMOTE myoffers ή παλιότερα είχε και περισσότερους πόντους μέσω go4more. Αναλυτικά έγραψα την άποψή μου για τις καρέκλες του ΙΚΕΑ εδώ 1
kitharas Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, την έχει αγοράσει κανείς να μας πει εμπειρίες; Την αγόρασα πρόσφατα και ομολογώ είναι αρκετά άνετη. Ωστώσω το κάθισμα παίζει αρκετά δεξιά αριστερα και δε γνωρίζω αν αυτό θα πρέπει να συμβαίνει η όχι. Η συγκεκριμένη έχει ράγες απο κάτω ώστε να αλλάζει το βάθος, και οι ράγες είναι αυτές που βιδώνονται πάνω στον μηχανισμό. Τουλάχιστον στη δική μου τη καρέκλα αυτό οδηγεί σε μια πολύ μικρή κλίση στα αριστερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα