Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος της Reflex D του δρομέα, την οποία αγόρασα πέρσι στην Black Friday, όπου ειδικά για εκείνη τη μέρα την κατέβασε στα 227€ (αυτή τη στιγμή τη βλέπω στα 340€).

Πολύ καλή καρέκλα νομίζω, έχω πάρει αυτή με το διχτάκι στην πλάτη για καλύτερο αερισμό το καλοκαίρι (αν κι έχει και επιλογή δερματίνης με σχεδόν ίδιο κόστος). Την ίδια έχει εδώ και κάποια χρόνια φίλος που κατά καιρούς είναι στα 120κιλά και δεν ανέφερε πρόβλημα.

Ίσως αξίζει τον κόπο να δει κανείς αν έχει αντίστοιχη προσφορά την Παρασκευή.

Επεξ/σία από batatoudis
  • Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, batatoudis είπε

Είμαι κάτοχος της Reflex D του δρομέα, την οποία αγόρασα πέρσι στην Black Friday, όπου ειδικά για εκείνη τη μέρα την κατέβασε στα 227€ (αυτή τη στιγμή τη βλέπω στα 340€).

Πολύ καλή καρέκλα νομίζω, έχω πάρει αυτή με το διχτάκι στην πλάτη για καλύτερο αερισμό το καλοκαίρι (αν κι έχει και επιλογή δερματίνης με σχεδόν ίδιο κόστος). Την ίδια έχει εδώ και κάποια χρόνια φίλος που κατά καιρούς είναι στα 120κιλά και δεν ανέφερε πρόβλημα.

Ρυθμίζεται η απόσταση της πισω πλευρας ως προς τη πλατη του χρηστη; 

Δεν ειναι σαφες κοιταζοντας το διαγραμμα στην ιστοσελίδα

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Μήπως εννοείς την απόσταση της πλάτης ως προς την έδρα του καθίσματος;

Αν δεν μπορείς να βρεις απάντηση και στο βιντεάκι που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους, αλλά και σε άλλα που υπάρχουν Youtube (ενδεικτικά εδώ) ρώτησε με αν θες πιο συγκεκριμένα ώστε μόλις πάω σπίτι να το κοιτάξω. Πάντως, στο 2ο βιντεάκι από τα παραπάνω αναφέρει για βύθιση βάθους έδρας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2019 στις 4:20 ΠΜ, Itsme.pit είπε

Top καρεκλα η Markus .αν την βγαλει προσφορα(που δεν νομιζω) θα την τσιμπήσω ...

Βλεπω στην ιστοσελιδα της ικεα 2 Markus καρεκλες. Σε ποια αναφερεσαι;

Συγγνωμη, ακυρο. Ειναι η ιδια καρεκλα νομιζω απλως αλλαζει το χρωμα. Παρασύρθηκα απο το γεγονος οτι εχουν διαφορετικη τιμη. Αν θελει καποιος διαχειριστης ας σβησει το μηνυμα μου.

Επεξ/σία από Eyedentify
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Φίλε μου δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Μήπως εννοείς την απόσταση της πλάτης ως προς την έδρα του καθίσματος;

Αν δεν μπορείς να βρεις απάντηση και στο βιντεάκι που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους, αλλά και σε άλλα που υπάρχουν Youtube (ενδεικτικά εδώ) ρώτησε με αν θες πιο συγκεκριμένα ώστε μόλις πάω σπίτι να το κοιτάξω. Πάντως, στο 2ο βιντεάκι από τα παραπάνω αναφέρει για βύθιση βάθους έδρας..

Ναι αυτό που λες.

Από την αγγελία στην ιστοσελίδα δεν είμαι σίγουρος, τώρα βιντεάκια από τη δουλειά δεν μπορώ να δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, batatoudis είπε

Στην τιμή των 220κάτι ευρώ έπαιζε σε προσφορά σχεδόν όλο το καλοκαίρι και μέχρι πριν και κάνα δίμηνο νομίζω. ☹️
Όταν πήγα να την δώ από κοντά και να παραγγείλω πριν από 3 εβδομάδες περίπου την είχαν επαναφέρει στα 300+ ευρώ μάλλον για να κάνουν την κλασσική «το αφεντικό τρελάθηκε» έκπτωση του BF.

Μου την έδωσε και σηκώθηκα και έφυγα και περιμένω να δώ αν θα παίξει τίποτα καλύτερο αύριο.
Αν δεν πέσει, θα πάω να πάρω την Lumbar του Πλαισίου έτσι για το γαμώτο. 😒

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpolal είπε

Στην τιμή των 220κάτι ευρώ έπαιζε σε προσφορά σχεδόν όλο το καλοκαίρι και μέχρι πριν και κάνα δίμηνο νομίζω. ☹️
Όταν πήγα να την δώ από κοντά και να παραγγείλω πριν από 3 εβδομάδες περίπου την είχαν επαναφέρει στα 300+ ευρώ μάλλον για να κάνουν την κλασσική «το αφεντικό τρελάθηκε» έκπτωση του BF.

Μου την έδωσε και σηκώθηκα και έφυγα και περιμένω να δώ αν θα παίξει τίποτα καλύτερο αύριο.
Αν δεν πέσει, θα πάω να πάρω του Πλαισίου έτσι για το γαμώτο.

340 Με 280 παίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό... κάνει συχνά ανεβοκατεβάσματα...

πάντως στο site του δρομέα έχει banner για 40% off για μια μέρα αύριο...

Δημοσ.

40% Αύριο Παρασκευή.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για είτε την Action-D είτε την Reflex-D.

Θα επισκεφτώ αύριο το κατάστημα τους στη Θεσσαλονίκη και θα σας γράψω εντυπώσεις από τις 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, definitio είπε

Ναι αυτό που λες.

Από την αγγελία στην ιστοσελίδα δεν είμαι σίγουρος, τώρα βιντεάκια από τη δουλειά δεν μπορώ να δω.

Όταν καταφέρεις να δεις το 2ο βίντεο που έβαλα Link, θα δεις ότι πράγματι δείχνει δυνατότητα αλλαγής ρύθμισης του βάθους της έδρας, που είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις (screenshot από το video παρακάτω). Προσωπικά δεν το θυμάμαι καθώς το έβαλα σε κάποια ρύθμιση στην αρχή και μετά δεν χρειάστηκε να το αλλάξω.

Reflex-D.jpg

Επεξ/σία από batatoudis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, batatoudis είπε

Όταν καταφέρεις να δεις το 2ο βίντεο που έβαλα Link, θα δεις ότι πράγματι δείχνει δυνατότητα αλλαγής ρύθμισης του βάθους της έδρας, που είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις (screenshot από το video παρακάτω). Προσωπικά δεν το θυμάμαι καθώς το έβαλα σε κάποια ρύθμιση στην αρχή και μετά δεν χρειάστηκε να το αλλάξω.

Reflex-D.jpg

Πηγα σε καταστημα και δοκιμασα εκτενως και τη reflex και την action...και οι δυο εχουν τη ρυθμιση που έλεγα.

.... καμία δεν με ικανοποιησε αρκετα ομως

....και στις  δυο ακόμη και η πιο ψηλη/μπροστινή κλιση της πλατης ειναι αρκετα πισω και ταιριαζει περισσοτερο σε καποιον που γερνει πρις τα πισω παρα σε καποιον που δουλεύει στο γραφείο...

...κι αυτο γιατι ενω το σημείο επαφης με τη μέση ειναι καλο και υποστηρικτικό, το πανω μερος εχει μεγαλη κλιση προς τα πισω και δεν νιωθεις υποστηριξη στο ανω μέρος της πλατης, παρα μονο αν ριξεις το βαρος σου προς τα πισω σε αφυσικη σταση για δουλειά γραφειο

Το μαξιλαρι δε για το σβέρκο/κεφαλι στη Reflex ειναι χειρότερο απο εκεινο της Action, με μικρότερο ευρος κινησης και μεγεθος.

Για τη Markus με βλεπω μόλις ριξει λιγο τη τιμη.

• Like 3
Δημοσ.

Sorry για το Off-Topic αλλά έχει πέσει ποτέ προσφορά η Markus? Επίσης, το Ικέα έχει δύο μοντέλα αν κάνεις μια αναζήτηση, ίδια είναι;

Η Lumbar του πλαισίου, πρέπει να είναι τίμια επίσης, αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε καρέκλες του πλαισίου να μη καταστραφούνε ολοσχερώς σε μερικούς μήνες δυστυχώς..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios32 είπε

Sorry για το Off-Topic αλλά έχει πέσει ποτέ προσφορά η Markus? Επίσης, το Ικέα έχει δύο μοντέλα αν κάνεις μια αναζήτηση, ίδια είναι;

Η Lumbar του πλαισίου, πρέπει να είναι τίμια επίσης, αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε καρέκλες του πλαισίου να μη καταστραφούνε ολοσχερώς σε μερικούς μήνες δυστυχώς..

Η μια είναι με δέρμα, η άλλη με ύφασμα.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει την Pro από το πλαίσιο παλαιότερα σε μία φάση απόγνωσης (και καλά το καλύτερο μοντέλο από αυτή του θέματος) και μετά από 2-3 μήνες τη χάρισα. Απάλευτη καρέκλα και χάλασε και η μπουκάλα με μηδενική χρήση. Μετά πήρα μία Topstar, γερμανική από άμαζον, γύρω στα 250 που είναι αρκετά καλή για 4-5 ώρες σερί. Στο γραφείο έχω μία Herman Miller και ψάχνω να βρω μία refurbished να πάρω κάποια στιγμή και για το σπίτι. Μέχρι τότε η αγαπημένη μου είναι η Markus που την εναλλάσω με την Topstar.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marios32 είπε

έχω δοκιμάσει και τις δύο , τουλάχιστον μία βδομάδα τη markus κ την lumbar τώρα 2 μέρες. 1.88 ύψος 100 κιλά. Με τη markus είχα καλή όρθια θέση στη πλάτη ,αλλά στην έδρα  με στένευε αν απλωνομουν λίγο κ με ενοχλούσαν τα μπράτσα της. κ δεν ξέρω αλλά στην πλάτη μου σε πλάτος ήταν οριακά.Αλλα πολύ στηβαρη κατασκευή. Την επέστρεψα όμως δεν με βόλεψε. Τώρα την lumbar την βολευτικά αμέσως ,επίσης πολύ καλή κατασκευή (ξεχωρίζει από τις κοινές του πλαισίου) την πλάτη την αγκαλιάζει κυριολεκτικά κ έχει την κυρτότητα στη μέση που σε όρθια θέση είναι πολύ ξεκούραστη.Οσον αφορά αν θέλεις να χαλαρώσεις έχει πιο μεγάλη έδρα καθίσματος κ σε συνδυασμό με τα μπράτσα που γυρνάνε μπορώ και κάθομαι μέχρι κ οκλαδόν πάνω στην καρέκλα. Φαίνεται πολύ γερή σε υλικά, Αλλά ο καιρός θα δείξει πόσο θα αντέξει. Σημαντική παρατήρηση Δεν τρίζει καμμία από τις δύο καρέκλες.Η markus επιπλέον έχει ροδακια που κλειδώνουν κ 10 χρόνια εγγύηση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...