Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, keepgoin είπε

Κανένας χρήστης να μας πει εμπειρία; Μονο review του πλαισίου παίζει

Δεν την έχω αγοράσει αλλά την έχω δοκιμάσει. Αρκετά καλή για τα χρήματα της, αλλά με χάλαγε λίγο το δίχτυ που ειναι στην πλάτη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, valkon είπε

Δεν την έχω αγοράσει αλλά την έχω δοκιμάσει. Αρκετά καλή για τα χρήματα της, αλλά με χάλαγε λίγο το δίχτυ που ειναι στην πλάτη.

Για 1.85 κανει να ακουμπαει το κεφαλι πισω?

Δημοσ.

Την εχει ενας φιλος μου στο γραφείο που δουλεύει και γενικά δεν ειναι πολυ ευχαριστημένος,

μετά απο καποιο καιρο εβγαλε προβλημα στο μηχανισμο που ανεβοκατεβαίνει, βέβαια σε αυτο μπορεί να φταιει και η χρηση που κανει

Δημοσ.

Παιδιά, ότι καρέκλα έχω πάρει από το πλαίσιο έβγαλε προβλήματα πολύ σύντομα και το κάθισμα "'έκατσε" αμέσως. Μιλάμε για καρέκλες των 200, 150 ευρώ στις νορμάλ τιμές τους.

Έκατσα σήμερα, σε αυτή του thread αλλά και στην άλλη παρόμοια που έχει 65 ευρώ. Γενικά πολύ φτηνιάρικες κατασκευές και αυτή στα 65 που κάθισα ήταν σκισμένη στο πάνω μέρος που ακουμπάει η πλάτη (σκισμένο το mesh δηλαδή).

Μην περιμένετε να πάρετε και να σας κρατήσει. Σαν τιμή είναι μεν οκ αλλά εγώ προσωπικά κρατάω χρήματα για να πάω σε κάποια του στύλ Reflex D από το dromeas.gr

Προτείνω αν έχετε Πλαίσιο κοντά σας να πάτε απλά και να τη δοκιμάσετε. Αν χρειάζεστε καρέκλα, για τα χρήματα είναι καλούτσικη επιλογή και σίγουρα πιο εργονομική από κάτι "gaming" καρέκλες.

• Like 3
Δημοσ.

Τη δοκιμασα τις προάλλες σε κατάστημα...στη.μεση δεν με βόλευε, επρεπε να εχει ρυθμιση για να ερθει η πλατη πιο μεσα.

Στη τιμη θα την ελεγα καλη επιλογη, αν και δεν τρελαίνομαι.

Πολυ καλυτερη η Markus απο Ικεα.

Ειχα πριν καρεκλα απο Πλαισιο, 15ετιας (1.85, 80-100 κιλά) και προσφατα αναγκαστηκα να την αλλαξω γιατι επαιζε στα πλαγια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nero55 είπε

Για 1.85 κανει να ακουμπαει το κεφαλι πισω?

Ναι φίλε, αλλά κάτι με χάλαγε γενικώς και για αυτό δεν την πήρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nero55 είπε

@lionheart75 ειναι σχεδον ιδια(εμφανισιακα τουλαχιστον) με την Action D του δρομεα που ξεκιναει στα 200

Nα σαι καλά, σε ευχαριστώ για την  ενημέρωση. Φαίνεται ενδιαφέρουσα αν βρω χρόνο αύριο θα περάσω να την δω από κοντά. :) 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, marios32 είπε

Παιδιά, ότι καρέκλα έχω πάρει από το πλαίσιο έβγαλε προβλήματα πολύ σύντομα και το κάθισμα "'έκατσε" αμέσως. Μιλάμε για καρέκλες των 200, 150 ευρώ στις νορμάλ τιμές τους.

Έκατσα σήμερα, σε αυτή του thread αλλά και στην άλλη παρόμοια που έχει 65 ευρώ. Γενικά πολύ φτηνιάρικες κατασκευές και αυτή στα 65 που κάθισα ήταν σκισμένη στο πάνω μέρος που ακουμπάει η πλάτη (σκισμένο το mesh δηλαδή).

Μην περιμένετε να πάρετε και να σας κρατήσει. Σαν τιμή είναι μεν οκ αλλά εγώ προσωπικά κρατάω χρήματα για να πάω σε κάποια του στύλ Reflex D από το dromeas.gr

Προτείνω αν έχετε Πλαίσιο κοντά σας να πάτε απλά και να τη δοκιμάσετε. Αν χρειάζεστε καρέκλα, για τα χρήματα είναι καλούτσικη επιλογή και σίγουρα πιο εργονομική από κάτι "gaming" καρέκλες.

Ποια είναι η καλύτερη καρέκλα του dromeas ; Γιατί βλέπω αρκετά καλά σχόλια για την Reflex D αλλά βλέπω στην σελίδα τους πως η Action D υποστηρίζει παραπάνω πράγματα όπως Ρύθμιση ύψους πλάτης και  Υποστήριξη οσφυϊκών σπονδύλων, κάτι που δεν υποστηρίζει η Reflex D.

Ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο φθηνή, δεν βλέπω κάτι ή μου φαίνεται ;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, definitio είπε

Τη δοκιμασα τις προάλλες σε κατάστημα...στη.μεση δεν με βόλευε, επρεπε να εχει ρυθμιση για να ερθει η πλατη πιο μεσα.

Στη τιμη θα την ελεγα καλη επιλογη, αν και δεν τρελαίνομαι.

Πολυ καλυτερη η Markus απο Ικεα.

Ειχα πριν καρεκλα απο Πλαισιο, 15ετιας (1.85, 80-100 κιλά) και προσφατα αναγκαστηκα να την αλλαξω γιατι επαιζε στα πλαγια.

Top καρεκλα η Markus .αν την βγαλει προσφορα(που δεν νομιζω) θα την τσιμπήσω ...

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Ποια είναι η καλύτερη καρέκλα του dromeas ; Γιατί βλέπω αρκετά καλά σχόλια για την Reflex D αλλά βλέπω στην σελίδα τους πως η Action D υποστηρίζει παραπάνω πράγματα όπως Ρύθμιση ύψους πλάτης και  Υποστήριξη οσφυϊκών σπονδύλων, κάτι που δεν υποστηρίζει η Reflex D.

Ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο φθηνή, δεν βλέπω κάτι ή μου φαίνεται ;

Δεν γνωρίζω φίλε μου. Επειδή όμως είμαι σχετικά κοντά σε ένα από τα καταστήματα τους, θα περάσω κάποια στιγμή για να δοκιμάσω τις καρέκλες τους.

Η Reflex D άμα δεις το βιντεάκι που έχει στη σελίδα προϊόντος, αγκαλιάζει όλη τη πλάτη σου με ότι κίνηση και να κάνεις, γιαυτό μάλλον είναι και πιο ακριβή.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια γνωρίζουμε μέχρι πόσα κιλά αντέχουν οι καρεκλες που αναφέρθηκαν στο θέμα; θέλω κατι για ελεφαντακι...123 κιλα!

θα αντεξει καμια;

2 του δρομεα μια απο ικεα κ αυτη του θεματος που βολευει και οικονομικαλ

για ικεα βλεπουμε αναφορα για 110 κιλα.

εχει κανεις εμπειρια; καμια αλλη αντιπροταση;

ευχαριστω!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mwv είπε

παιδια γνωρίζουμε μέχρι πόσα κιλά αντέχουν οι καρεκλες που αναφέρθηκαν στο θέμα; θέλω κατι για ελεφαντακι...123 κιλα!

θα αντεξει καμια;

2 του δρομεα μια απο ικεα κ αυτη του θεματος που βολευει και οικονομικαλ

για ικεα βλεπουμε αναφορα για 110 κιλα.

εχει κανεις εμπειρια; καμια αλλη αντιπροταση;

ευχαριστω!

https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-lumbar-mauri_2484927

δοκίμασε τη είναι στιβαρή κατασκευή κ μεγάλη πλάτη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...