Προς το περιεχόμενο

klise ta matia dvd silogi

Elenitza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γω σπάζομαι με την όλη επιτυχία που έχει ο επαγγελματίας κλέφτης...Και καλά εγώ μπορώ και αναγνωρίζω το...κολάζ κλεμμένων σεναρίων που έχει κάνει, τα σκηνοθετικά τρικ που έχει αντιγράψει, τα μουσικά θέματα παρμένα από τα soundtrack όλων των τελευταίων ταινιών κτλ κτλ και οι υπόλοιποι δεν τα βλέπουν επειδή δεν έχουν δει και τόσες πια ταινίες ώστε να τα αναγνωρίζουν, αλλά το ότι αντικειμενικά είναι από τους χειρότερους αν όχι ο χειρότερος ηθοποιός που μπορείς να πετύχεις στην τηλεόραση δεν το βλέπει κανείς;;Ήμαρτον πια. Και κρίμα γιατί υπάρχουν και νέοι σκηνοθέτες που είναι πολύ ταλαντούχοι και ικανοί αλλά δεν τους δίνεται τέτοια ευκαιρία...

ΥΓ: αν θυμάστε από την σειρά του Να με προσέχεις, είχε μια σκηνή που ζωγράφιζε τη βΑλέρια Χριστοδουλίδου, ΙΔΙΑ και ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ (ακόμα και οι περισσότεροι διάλογοι!) με τις Μεγάλες Προσδοκίες. Δεν είναι η μόνη αλλά πραγματικά είχα ρίξει τρελό γέλιο (ήμασταν μαζεμένοι παρέα, οι κοπέλες το βλέπανε και μεις τους λέγαμε τι θα πει ο πρωταγωνιστής πριν το πει!)

Όλη η μούργα....

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι να γινομαστε τοσο καρμιριδες οκ μπορει να παιρνει στοιχεια απο ξενους σκηνοθετες αλλα σου δειχνει αυτα που θες να δεις.

Τι δηλαδη οταν βλεπουμε "βλακειες"απο αμερικανους ειναι ενταξει και αν τα βλεπουμε απο ελληνες ειναι αηδιες;Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχεια υποστηριζουμε τα εξαγωμενα οταν εμεις μπορουμε να μαστε καλυτεροι :P

ΠΧ δεν εχω γελασει πιο πολυ σε ξενη κωμωδια απο οσο γελασα με το "safe sex"και ειμαι σιγουρος πως μπορουνε να κανουν και πιο καλες ακομα...Ενταξει σε αλλα ειδη δεν ειμαστε και ισάξιοι δηλαδη δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να γυριστει καλη περιπετεια απο ελληνα σκηνοθετη αλλα "ποιος ξέρει" :roll:

Ψιλο ξεφυγα απο το θεμα η νομιζω :oops: :P

Δημοσ.

nai pragmatika o anthropos einai APARADEKTOS, ta friends ta exei kanei copy paste, alla milame IDIES atakes, den kanei kan to kopo na tis alaksei ligo

elladara to megaleio sou

Δημοσ.

Kατσε απο τα friends τι εχει κλεψει δεν εχω προσεξει να πηρε κατι απο εκει εκτος αν εννοεις το παρειστικο κλιμα που δειχνει μερικες φορες...

Δημοσ.
Ρε παιδια γιατι να γινομαστε τοσο καρμιριδες οκ μπορει να παιρνει στοιχεια απο ξενους σκηνοθετες αλλα σου δειχνει αυτα που θες να δεις.

Τι δηλαδη οταν βλεπουμε "βλακειες"απο αμερικανους ειναι ενταξει και αν τα βλεπουμε απο ελληνες ειναι αηδιες;

Συμφωνώ.

Δεν θα μπω όμως στην συζήτηση, γιατι θα αποτελέσω για άλλη μία φορά μειοψηφία...

Δημοσ.

Τι δηλαδη οταν βλεπουμε "βλακειες"απο αμερικανους ειναι ενταξει και αν τα βλεπουμε απο ελληνες ειναι αηδιες;

Συμφωνώ.

Δεν θα μπω όμως στην συζήτηση' date=' γιατι θα αποτελέσω για άλλη μία φορά μειοψηφία...[/quote']

Γιατι ποιος διαφωνει?Καλα ξερουμε ποιοι/ες,αλλα ας σοβαρευτουμε!

Το θεμα ειναι οτι οταν καποια ελληνικη παραγωγη αντιγραφει, το κανει συνηθως ασχημα.Και η συγκεκριμενη επειδη κανει την αντιγραφη με καρμπον, κατανταει ακομα πιο ιλαροτραγικη.

Δεν παιρνει μια ιδεα σαν εναυσμα για να κανει κατι καλυτερο,αλλα την χρησιμοποιει απαραλαχτη γιατι...τοσο κοβει το μυαλο των συντελεστων!

Και τα ξενα σηριαλ κατακρινουμε.Παραδειγμα?

Τα γελοια "Φιλαρακια".Μαλλον λαθος εβαλα πληθυντικο...και γω μειοψηφια ειμαι σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Κανείς όμως δεν απάντησε στην ερώτηση της κοπέλας ;-p

Εγώ δεν ξέρω αλλά πιθανολογώ πως είναι πρωταπριλιάτικό... Υπάρχει εξάλλου ελληνικό σήριαλ που να διατείθεται και σε DVD? Η ελληνική αγορά είναι ΠΟΛΥ μικρή για κάτι τέτοιο και σίγουρα ακόμα λιγότερες οι παραγωγές που θα μπορούσαν να σταθούν (πχ Σαββατογεννημένες).

Δημοσ.

Είχα στείλει ανάλογο mail με αίτημα για DVD προ 3ετίας στο MEGA για τους "Δύο Ξένους", αλλά απάντηση δεν πήρα... :(

Όντως, είναι θέμα μικρής αγοράς. Κρίμα, γιατί υπάρχουν παραδείγματα που αξίζουν τον κόπο.

Δημοσ.
Συμφωνώ.

Δεν θα μπω όμως στην συζήτηση, γιατι θα αποτελέσω για άλλη μία φορά μειοψηφία...

-how could you be pregnant, we used a condom!?

-well i know, Ross, but you know they work like 97% of the time

-WHAT?!THEY SHOULD PUT THAT ON THE BOX

(afou dei oti to exoun)

-IN HUGE VLACK LETTERS!

thimizei tipota stous fan tou papakaliath ayto?

otan h antigrafh ginete me subtle tropous kai sosta kanenas den paraponiete, otan omos kleveis atakes kai oloklires skines opos exoun e tote einai geleiotita

episis gia thn arxikh erotish den vrika tipota oso kai an epsaksa

bass:

giati einai geloia ta filarakia?

ase me na mantepso...

*einai yperbolika den mporoun na simvainoun ola ayta ta pragmata se 6 anthropous

*oloi pidiounte me olous

*einai amerikania

*den doulevoun pote?

ktl ktl

yeah yeah ok, kai exoun tria thetika

a)kalo grapsimo

b)kali skinothesia

g)kales erminies

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...