Προς το περιεχόμενο

[GPU] XFX RX 5700 319€ @E-SHOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μαζί το βάλαμε χαχα

Την είχαν στο banner 319 και όταν την άνοιγες έλεγε 342. Τους πήρα τηλ και αντί να διορθώσουν το banner της άλλαξαν τιμή ;)

4 λεπτά πριν, Votritis είπε

οταν παιζει στην ιδια τιμή απο το Πλαισιο η sapphire 5700 δεν εχει λογο ύπαρξης αυτη .............νεξτ!

Για σένα όχι. Για μένα που θέλω total black μια χαρά υλοποίηση ειναι στα 320

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Αυτή δεν ήταν με τα προβλήματα θερμοκρασίας; ή διορθώθηκε το πρόβλημα;

Η thicc

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dalain είπε

Την γουσταρω πολυ αυτη την καρτουλα!Ειναι πανεμορφη.....να ηταν και XT.....

Και που να δεις θερμοκρασίες που έχει η xfx 5700 xt :)

Δημοσ.

Δεν είναι η thicc ρε παιδιά λέμε για 320 όσο δλδ κοστίζουν τυπικά οι reference είναι προσφορά και καλή τιμή. End of story. Μακάρι να έβγαζε κάτω από 400 την nitro+ το πλαίσιο αλλά...

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, radiohead είπε

Δεν είναι η thicc ρε παιδιά λέμε για 320 όσο δλδ κοστίζουν τυπικά οι reference είναι προσφορά και καλή τιμή. End of story. Μακάρι να έβγαζε κάτω από 400 την nitro+ το πλαίσιο αλλά...

Δύσκολα όσο μένει σε διαθεσιμότητα η Pulse 369, αν την βγάλουν πχ 389 θα είναι ινστα-ακυρο των  pulse.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχετε πάθει με τη νίτρο, αλλά με πιάνει αλλεργία όταν βλέπω RGB ακόμα και στα... σώβρακα 😁

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnpap21 είπε

Δεν ξέρω τι έχετε πάθει με τη νίτρο, αλλά με πιάνει αλλεργία όταν βλέπω RGB ακόμα και στα... σώβρακα 😁

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.

Το βάζεις λευκό η off ρε συμπεθερε. Άλλο φρούτο η nitro+ :D

Δημοσ.

Παιδιά είμαι αναμεσα σε αυτή (VGA XFX AMD RADEON RX5700 DD) και την GIGABYTE GEFORCE GTX 1660 TI GAMING OC 6G(GV-N166TGAMING OC-6G) , Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ntako είπε

Παιδιά είμαι αναμεσα σε αυτή (VGA XFX AMD RADEON RX5700 DD) και την GIGABYTE GEFORCE GTX 1660 TI GAMING OC 6G(GV-N166TGAMING OC-6G) , Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

H RX5700  είναι μια κατηγορία πάνω από τιν 1660TI. Αντοίστιχη σε NVIDIA είναι η 2060/2060Super. Απλά υπάρχει μεγάλο κενό απόδοσης ανάμεσα στην 590 και την 5700 που κάθονται η 1660

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...