Προς το περιεχόμενο

Sony KD-75XG9505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση του τίτλου. Θα ήθελα γνώμες από τυχόν κατόχους για το θέμα του contrast λόγω της ειδικής επίστρωσης που έχει, σε σχέση με το μοντέλο των 55 και 65 ιντσών, προκειμένου να επιτύχει ευρύτερες γωνίες θέασης. 

Δυστυχώς τα περισσότερα reviews αφορούν τα μικρότερα μοντέλα χωρίς την επίστρωση. 

Δημοσ.

Την είχα διαβάσει την κριτική. Ανάμεικτα συναισθήματα μου αφήνει. Δεν ξέρω μήπως να στραφώ σε qled. Κυρίως με ενδιαφέρει για digea και νομίζω το upscale της Sony είναι καλό. 

Δημοσ.

την 55αρα πάντως την έχω βάλει στο μάτι 😛

πιο πολύ για το upscaling κι εγώ γιατί digea θα παίζει, ps4 και καμιά ταινία br

αλλά αν δεν πέσει κι άλλο την Παρασκευή, έχω σαν επιλογή και την LG 55SM9010, που είναι αξιοπρεπής IPS τηλεόραση

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου εχω την 75αρα την ΖF9 .πανω κατω ειναι ίδιες  .ο επεξεργαστης της Χ1Ultimate δεν παιζεται .υποστηριζει dolby atmos ως dd+  εχει eARC.  Adroind Oreo 8 . Υοστηριζει και  DTS .Εντυπωσιακη εικονα ειδικα σε 4Κ .Ακομα και σε HD απο Netflix upscale εξαιρετικο .και αν εισαι σε 2.5 -3 μετρα αποσταση θα την απολαυσεις .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ για την Sony με βλέπω. Έχει φίλος 55 σειρά 9000 του 2017 (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, νομίζω η πριν την XF) και σε υλικό SD είναι πάρα πολύ καλή. 

Νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή, τουλάχιστον όσον αφορά το color accuracy, το motion και το upscale. 

1 ώρα πριν, vagk1973 είπε

Φιλε μου εχω την 75αρα την ΖF9 .πανω κατω ειναι ίδιες  .ο επεξεργαστης της Χ1Ultimate δεν παιζεται .υποστηριζει dolby atmos ως dd+  εχει eARC.  Adroind Oreo 8 . Υοστηριζει και  DTS .Εντυπωσιακη εικονα ειδικα σε 4Κ .Ακομα και σε HD απο Netflix upscale εξαιρετικο .και αν εισαι σε 2.5 -3 μετρα αποσταση θα την απολαυσεις .

2 ώρες πριν, OutLawGr είπε

την 55αρα πάντως την έχω βάλει στο μάτι 😛

πιο πολύ για το upscaling κι εγώ γιατί digea θα παίζει, ps4 και καμιά ταινία br

αλλά αν δεν πέσει κι άλλο την Παρασκευή, έχω σαν επιλογή και την LG 55SM9010, που είναι αξιοπρεπής IPS τηλεόραση

Ακριβώς τα ίδια, ανάμεσα σε Sony και LG, αλλά κλείνω προς την Sony, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες και χρήση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dennis707 είπε

OutlawGr τι σε έκανε να επιλέξεις την SM9010 και όχι την SM8600;

Βασική διαφορά τους είναι ότι η 9010 είναι Direct LED, ενώ η 8600 Edge LED.

Η 9010 έχει HDMI 2.1 και eArc, οπότε είναι πιο future-proof.

Η 9010 έχει και καλύτερο ήχο με 2x10w ηχεία και 2x10w subwoofers, σε αντίθεση με την 8600 που έχει μόνο 2x10w ηχεία

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις την XF 9005 σε 75 στην ουσία η ίδια τηλεόραση είναι με πολύ μικρές διαφορές, τα περισσότερα review αυτό λένε. Την έχει στο πλαίσιο τελευταία 2 κομμάτια στην ίδια τιμή με την XG

Δημοσ.

Γνωμη μου να προτιμησεις την ΧG .H XF εξαιρετικη κ αυτη σε εικονα αλλα το  Android  της σερνεται .Ακομα και με την αναβαθμιση στο 8 Oreo  διαβαζω οτι εχει ακομα θεματα ειδικα με τη συνδεση σε ηχομπαρα .Συν οτι εχει eARC η XG  και απ οτι εχουν πει απ τη  sony μελλοντικα θα λαβει ενημερωση για dolby atmos .

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagk1973 είπε

Γνωμη μου να προτιμησεις την ΧG .H XF εξαιρετικη κ αυτη σε εικονα αλλα το  Android  της σερνεται .Ακομα και με την αναβαθμιση στο 8 Oreo  διαβαζω οτι εχει ακομα θεματα ειδικα με τη συνδεση σε ηχομπαρα .Συν οτι εχει eARC η XG  και απ οτι εχουν πει απ τη  sony μελλοντικα θα λαβει ενημερωση για dolby atmos .

Να προσθέσω και το νέο τηλεκοντρόλ 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...