Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κινητικότητα στην αγορά των online παραγγελιών φαγητού συνεχίζεται, με τη Cosmote να αναμένεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα τη δική της νέα προσπάθεια στο χώρο με την ονομασία Box.

Μέχρι πρότινος η Cosmote παρείχε σχετική υπηρεσία μέσω του 11888.gr η οποία πλέον καταργείται από τη στιγμή που το Box δίνει μια καλύτερη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρσίας η οποία επιτρέπει τη δημιουργία του προσωπικού «γευστικού προφίλ», με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να επιλέγει τα αγαπημένα του φαγητά (πχ. καυτερά) και κουζίνα ακόμα και με βάση συγκεκριμένων ιδιαιτεροτήτων όπως διατροφή χωρίς γλουτένη κ.ο.κ. Με βάση τα στοιχεία αυτά, η υπηρεσία θα προτείνει στον χρήστη διάφορα φαγητά από διαφορετικά εστιατόρια που πιστεύει ότι θα του αρέσουν με βάση τις συνήθειές του.

screenshot.jpg.31f6e14965c52bcf2258577cb35de685.jpg bSKq41iP1l7ZA-XMcsj4zQdH-dRHVwvr.jpg.252d9dda21bc8cecd465f2b8ad1ba29c.jpg 83041516_screenshot(1).jpg.e8c639dbf50f4956a38cb2dd2d2665d2.jpg

Ένα άλλο χαρακτηριστικό με το οποίο το Box επιθυμεί να διαφοροποιηθεί από το ανταγωνισμό είναι οι προγραμματισμένες παραγγελίες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει την ακριβή ώρα και τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας του, με το σενάριο του «καφέ να σε περιμένει στο γραφείο» να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Ακόμα, οι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύσουν κριτική όχι μόνο για καταστήματα αλλά και για συγκεκριμένα πιάτα, όπως και να προτείνουν σε φίλους, πιάτα και καταστήματα που τους αρέσουν.

Με δυνατότητα παραγγελίας σε 2500 καταστήματα πανελλαδικά, η πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στο box.gr καθώς και μέσω των εφαρμογών για iOS και Android οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για κατέβασμα από τα αντίστοιχα app stores. Υποστηρίζεται σύνδεση και μέσω του CosmoteID για όσους χρησιμοποιούν ήδη τη σχετική υπηρεσία ενώ δεν λείπει και πρόγραμμα επιβράβευσης με τους χρήστες να κερδίζουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν το Box για την παραγγελία τους, εξαργυρώνοντάς τους σε επόμενη παραγγελία σε εκπτώσεις ή και σε πακέτα ΜΒ από την Cosmote.

Box για Android | iOS


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν καταλάβει οι πάροχοι ότι το περιθώριο κέρδους από την πώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών είναι πολύ μικρό και έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν άλλες «μοδάτες» υπηρεσίες, μπας και επιβιώσουν και δεν χρειάζεται να συρρικνωθούν στο 10-20% του μεγέθους τους.

  • Like 1
Δημοσ.

e-food skroutz food τωρα το box της cosmote + ολες οι παλιες εφαρμογες οπως (deliveras, click delivery και αλλες)

σε λιγο οι εφαρμογες θα ειναι πιο πολλες και απο τα καταστηματα.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Αχ αυτός ο CEO εκ της Deutsch Telekom.

Βαριά βιομηχανία!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, smpt είπε

τελικά μόνο το φαγητό πουλάει στην Ελλάδα. Και ο καφές.

Γι' αυτό είναι ακόμα για τα πανηγύρια η οικονομία μας. Οι μόνες επιχειρήσεις που ανοίγουν είναι τα σουβλατζίδικα έτσι ώστε να μπορούμε να ανακυκλώνουμε τα λιγοστά λεφτά που έχουμε μεταξύ μας. Μιζέρια...

  • Like 15
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Από τις πιο καλογραμμένες και εύχρηστες εφαρμογές φαγητού. 

Με τους πόντους αγοράζεις και δωροεπιταγές γενικού ενδιαφέροντος.

  Απόκρυψη περιεχομένων

BD7CA891-52D0-430C-AF1B-7BC1D6BB413B.jpeg.df691e3b8f6141572e6734933d480c48.jpeg

 

Με πόσα δίπιτα φουλάρω;

  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Έχουν καταλάβει οι πάροχοι ότι το περιθώριο κέρδους από την πώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών είναι πολύ μικρό και έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν άλλες «μοδάτες» υπηρεσίες, μπας και επιβιώσουν και δεν χρειάζεται να συρρικνωθούν στο 10-20% του μεγέθους τους.

Ναι τόσο μικρό που η Ελλάδα έχει τις μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές χρεώσεις στην Ευρώπη.

Απλά θεωρούν ότι αν μπουν στην εστίαση θα μπορούν να τους αρμέγουν με δέκα διαφορετικούς τρόπους (κινητά, σταθερά, internet κι αργότερα logistics, τιμολόγηση κλπ).

Δημοσ.

Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος για το μέλλον των υπηρεσιών αυτών, που λανσάρει συνέχεια η Cosmote.
Την εποχή 2001-2007, ήμουν στις ομάδες που υλοποιούσαν τις λεγόμενες Value Added Services. Επειδή δεν υπήρχε τρόπος, οι χρήστες της κινητής τηλεφωνίας, να λάβουν υπηρεσίες όπως οι ειδήσεις, ο καιρός, το χρηματιστήριο, κλπ,  ερχόταν ο operator και υλοποιούσε τις υπηρεσίες  SMS (έπειτα και wap και html), "αγοράζοντας" το περιεχόμενο από την πηγή (ειδησεογραφικά portals, ομάδες, κλπ).

Με την έλευση του 3G και των καλών συσκευών, ο τελικός καταναλωτής δεν χρειαζόταν πλέον τον operator. Δεν χρειαζόταν να μπει στο Vodafone live, στο imode. Άνοιγε το κινητό και έμπαινε κατευθείαν στο in.gr , στο sport24 και στα υπόλοιπα portals, αφαιρώντας πολλά έσοδα από τους operators (και καταργούσε ταυτόχρονα ένα τεράστιο department στις εταιρίες αυτές).

Από τότε, οι operators προσπαθούν να βγάλουν ακόμη άλλες υπηρεσίες, πέρα από τη φωνή και τα δεδομένα, (που είναι στην ουσία το μοναδικό τους "προϊόν"). Αλλά σε όλα νομιζω ότι απέτυχαν. Κανείς δεν θα πάρει vodafone/cosmote cloud drive όταν υπάρχει το dropbox, το google drive και τα άλλα. Θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον operator.

Γι' αυτό δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πετύχουν και αυτές οι προσπάθειες όπως το cosmote insurance, το box και όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες. Κάποια στιγμή θα κουραστούν να προσπαθούν να ανταγωνίζονται τους πρωτοπόρους, και θα ξεφουσκώσουν.

  • Like 10
Δημοσ.

Γανικα η Cosmote το χει αυτο, να ανακαλυπτει τον τροχο ξανα και ξανα. Οπως και με το cloud, αμα δεν περπατησει θα το κλεισει κι αυτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...