NinjACake Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα. Για να αλλαξω τις φλαντσες του μοτερ μιας μηχανης,πρεπει να αδειασω κ τα λαδια απο το μοτερ, σωστα;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ποιες φλάντζες θα αλλάξεις και γιατι;
NinjACake Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 @NikosKallithea απο την μερια που βαζεις τα λαδια. Στο καπακι
piiii Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο. Ισως να είναι και θέμα πόσο παλιό είναι το αμάξι. Σε αμάξι αρχές 90 που είχα δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 ναι πρεπει να αφαιρέσεις τα λαδια, σε ρωτησα γιατι αλλα δεν απάντησες, πολλές μοτοσυκλέτες δεν εχουν φλάντζες στα καπάκια, τεσπα εσύ ξερεις tips: αν ειναι φρέσκα τα λαδια τα βάζεις σε ενα κουτακι, κανεις δουλεια. και τα ξανα ριχνεις μεσα. 1 λεπτό πριν, piiii είπε Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο. Ισως να είναι και θέμα πόσο παλιό είναι το αμάξι. Σε αμάξι αρχές 90 που είχα δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Εισαι εκτος θέματος 🤣🤣
piiii Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ναι πρεπει να αφαιρέσεις τα λαδια, σε ρωτησα γιατι αλλα δεν απάντησες, πολλές μοτοσυκλέτες δεν εχουν φλάντζες στα καπάκια, τεσπα εσύ ξερεις tips: αν ειναι φρέσκα τα λαδια τα βάζεις σε ενα κουτακι, κανεις δουλεια. και τα ξανα ριχνεις μεσα. Εισαι εκτος θέματος 🤣🤣 Λόγω των 90's?😄 Εντάξει στο άλλο που έχω που είναι του 2005 μοντέλο δεν χρειάστηκε να το κανω, οπότε δεν έχω άποψη. Φαντάζομαι μιλάμε για φλάντζα καπακιού και όχι τίποτα ποιό κάτω.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, piiii είπε Λόγω των 90's?😄 Εντάξει στο άλλο που έχω που είναι του 2005 μοντέλο δεν χρειάστηκε να το κανω, οπότε δεν έχω άποψη. Φαντάζομαι μιλάμε για φλάντζα καπακιού και όχι τίποτα ποιό κάτω. Μοτοσυκλετα λεμεεεεεεεεεε εκτος αν κανω λαθος εγω χαχαααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα