Rheinmetall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, Πρόκειται να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση (όχι 4K) που θα αντικαταστήσει μια παλιά Sony Trinitron... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει δυνατότητα στις καινούργιες τηλεοράσεις για εσωτερική εγγραφή τηλεοπτικού σήματος χωρίς την μεσολάβηση dvd recorder, ή αποκωδικοποιτή (που χρησιμοποιώ για αυτό τον σκοπό σε μια Samsung πεντετίας που έχω). Αυτό που γράφω να αποθηκεύεται σε ένα εξωτερικό σκληρό, όπως και με τον αποκωδικοποιητή, αλλά η λειτουργία να είναι της τηλεόρασης, να μην χρειάζεται αποκωδικοποιητής. Αν υπάρχει, πώς λέγεται αυτό το χαρακτηριστικό για να το ζητήσω; Και επίσης, αυτή είναι μια λειτουργία των πολύ ακριβών τηλεοράσεων; Ψάχνω για κάτι 200-250 Ευρώ , μαζί με την έκπτωση της Black Friday. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Rheinmetall
slk200gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 θελεις διπλο Tuner ,με τα χρηματα που διαθετεις πολυ δυσκολο (ακατορθωτο θα ελεγα ) 1
asmilon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Γιατι να θελει διπλο tuner? Θα ισχυε μονο αν ηθελε να γραφει κατι και να βλεπει κατι αλλο, αν θελει απλα να γραφει αυτο που βλεπει το απλο tuner κανει την δουλεια του. Φιλε Rheinmetall PVR λεγεται αυτο θες, πιστευω θα το βρεις ευκολα σε αρκετες προσφατες τηλεορασεις. 1
slk200gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ναι όπως τα λες ειναι,pvr η δικια μου έχει με ενα tuner lg oled 4000 e,αν βαλεις να γράψει μια ταινία να γράψει στις 11 ας πουμε ,πρεπει να αφήσεις την τιβι ανοιχτή,αν ειναι κλειστή δεν γράφει αντε να μου εξηγήσει καποιος τι να το κάνω
asmilon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ειναι ο τροπος που εχει προγραμματιστει αυτη η λειτουργια της τηλεορασης σου, οπως πχ σε αρκετα κινητα δε δουλευει το ξυπνητήρι αν ειναι σβηστα. Οπως και να εχει το διπλο tv tuner δε λυνει αυτο το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα