Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , το σαββατο θελω να βγω με την κοπελα μου καπου ρομαντικα. Μηπως εχετε να μου προτεινεται καποιο μερος ? Μενω αθηνα, βορεια προαστεια και εχω οχημα.

• Like 3
Δημοσ.

Τρένο στο ρουφ. Έχουν μετατρέψει βαγόνια σε εστιατόριο. Θέλει κράτηση συνήθως, γιατί δεν έχει πολλά τραπέζια. 

(δεν είναι βπ βέβαια, αλλά για εμένα αξίζει) 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Οι Ορίζοντες που αναφέρθηκε είναι πολύ καλή επιλογή. Αντίστοιχα προς τα Βόρεια δες το "Ελαίας γη" ή στου Ψυρρή το "Kings Theater" που λίγο "φορτωμένο" αλλά όμορφο. 

Δημοσ.

Τι είναι όλα αυτά τα δήθεν που του προτείνετε...;;;

Πάρε το πρόσωπο και πηγαίνετε στους Πετσοκόφτες στην Δραπετσώνα...

Να την ταΐσεις πρόβεια παιδάκια που θα σχωρνάτε τα πεθαμένα του ψήστη...

• Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

θα διαφωνισω: πηγαιντε στο καβουρογιατρο στο κορυδαλλο να ξεχασετε τα μαχαιροπηρουνα ή για να ερθετε κοντα στο πατσατζιδικο στην Αθηνας (εντος της αγορας)

Δημοσ.

Γρηγορη κηφησια μετα τις 8 το βραδυ...χαριζουν τα υπολοιπα απουλητα. Δεν ειναι τοσο ρομαντικο αλλα αμα υπαρχει αγαπη...κερδισμενος θα εισαι

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδέες για meat restaurant στα βόρεια; Ρομαντικό ή μη, δεν μας πειράζει! Έχω υπόψιν τον μαύρο χοίρο και το hunters room and grill restaurant αλλά δεν έχω άποψη για κανένα από τα δύο.

Επεξ/σία από Lilith19
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Ιδέες για meat restaurant στα βόρεια; Ρομαντικό ή μη, δεν μας πειράζει! Έχω υπόψιν τον μαύρο χοίρο και το hunters room and grill restaurant αλλά δεν έχω άποψη για κανένα από τα δύο.

Δες και το Kozi's στα Μελίσσια.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...