Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε φάση που πρέπει να αλλάξω λάστιχα κ προβληματιζομαι.. Να διαλέξω 4seasons;θερινα η χειμερινά..; έχω την εντύπωση όλοι θερινα δεν βάζουν; 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bisbikos είπε

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε φάση που πρέπει να αλλάξω λάστιχα κ προβληματιζομαι.. Να διαλέξω 4seasons;θερινα η χειμερινά..; έχω την εντύπωση όλοι θερινα δεν βάζουν; 

4 εποχών βάζουν οι περισσότεροι.Για τη χώρα μας είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bisbikos είπε

Κέντρο Αθήνας. Κ κινούμαι βόρεια 

Οι πιο παλιοί το καλοκαιρινό το θεωρούν εσφαλμένα 4 season. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι τεσσάρων εποχών στην Αθήνα. Βάλε ένα καλό Πχ continental premium contact ή Michelin primacy 4 (αν βγαίνει στη διάσταση σου). Αν πάλι θεωρείς ότι χρειάζεσαι 4 season δες το Michelin crossclimate. To Goodyear vector 4 είναι επίσης εξαιρετικό αλλά είναι πάει προς χειμερινό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Καλοκαιρινό θα βάλεις...

4-εποχών θες μόνο αν έχεις εξωχικό σε κανά βουνό που πιάνει χιονάκι...

Κανένα καλό καλοκαιρινό σε continental; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bisbikos είπε

Κανένα καλό καλοκαιρινό σε continental; 

Όχημα-διάσταση;

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Bisbikos είπε

185/60r14 polo

Βάλε ContiPremiumContact 5, στα ~250 θα τα βρεις. Εξαιρετικό λάστιχο (πολύ καλό κράτημα και αίσθηση) αλλά λίγο ευαίσθητο, οπότε προσοχή σε λακούβες, πεζοδρόμια, κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

η δικια μου εμπειρια με continental premium contact , μακρια και αγαπημενοι , οτι χειροτερο εχω βαλει , εχω βαλει τωρα Hankook και ειμαι μια χαρα , ολοι οι δρομοι στην αθηνα ειναι κατσικοδρομοι , οποτε δεν θελεις λαστιχο το οποιο να ειναι πολυ μαλακο , πηγαινετε σε ενα συνεργειο και θα δειτε ολα τα μαλακα με καρουμπαλα η σκισμενα. Εαν το θελεις για αγωνες και μονο πιστα τοτε δεν το συζηταω

Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 3:55 ΜΜ, Bisbikos είπε

Κέντρο Αθήνας. Κ κινούμαι βόρεια 

Καλοκαιρινά,και χειμώνα αν πας κάπου ορεινά,πάντα μαζί σου χιονοπανα και αλυσίδες.

Όσο για μάρκα ελαστικών,δεν θα πάρεις απάντηση,10 διαφορετικά άτομα ίσον 15 διαφορετικές γνωμες.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 25/11/2019 at 15:24, papoys1 said:

4 εποχών βάζουν οι περισσότεροι.Για τη χώρα μας είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.

Θερινά θες να πεις. 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...