Daimon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για σας, εχω ενα Netgear DG834 v4 απο τα φοιτητικά μου χρόνια και τωρα που το ξέθαψα ήθελα να το ρυθμίσω σαν back-up modem για ωρα ανάγκης αλλα δεν τα κατάφερα. Η γραμμή μου είναι VDSL2 50αρα της Cosmote και βλεπω πως το DSL Transfer Mode ειναι PTM και αναρωτιόμουν πως εαν ειναι αυτος ο λογος που δεν μπορούσα να το ρυθμίσω διότι η τεχνολογία ειναι νεώτερη και δεν την υποστηρίζει το παλιό μου Modem/Router. Έπεσα μέσα? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Daimon
zx1234r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Εγώ θα έπαιρνα καινούργιο πάντως. 30€ έχουν.
jkoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 ADSL = ATM = τιμές VPI/VCI VDSL = PTM = τιμές VLAN ID 1
Daimon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, jkoukos είπε ADSL = ATM = τιμές VPI/VCI VDSL = PTM = τιμές VLAN ID ευχαριστώ, καλά το κατάλαβα Σε ένα μήνα μετακομίζω αρα παει για πέταμα, εκτος και εαν κάποιος το θέλει (το χαρίζω,Τοποθεσία Θεσσαλονικη) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Daimon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα