Oscar_Mike Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Online παραγγελία με επιλογή παραλαβής από κατάστημα, δεν έχει; Δε μπορώ να βρω από που αλλάζω την επιλογή "Παράδοση στο χώρο σας 3,00 €"
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Αμα θες χωρητικοτητα μηχανικου ναι αλλα να ρωτησεις στην αλλη ενοτητα εδω λεμε για τους ssd . Μου τι δίνει που η μονη προσφορα μεχρι τωρα ειναι παλι για τον ιδιο sandisk αντε και ενα Kingston A400 960 που εχει το κιτρινο αλλα φαινεται χειροτερος ... Ειναι και οι patriot αλλα δε θελω παλι dramless ... Αυτός του θέματος είναι dramless ?? Σε σχέση με τον A400 που έχει ονομαστικά 960GB, αυτά τα επιπλέον gb όσα και αν είναι στην πραματικότητα, θα είναι διαθέσιμα στον χρήστη?
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πες 900 πραγματικα παντα χανεις σε ολους στον υπολογισμο του format δεν εχω τη πραξη προχειρη περιπου 894.25 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Amaretos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Online παραγγελία με επιλογή παραλαβής από κατάστημα, δεν έχει; Δε μπορώ να βρω από που αλλάζω την επιλογή "Παράδοση στο χώρο σας 3,00 €" Δεν υπαρχει τετοια επιλογη φιλε μου, και εγω που ηθελα να παρω την δευτερα δεν μπορουσα, και τελικα περασα απο τον Πειραια και το πηρα επι τοπου, χωρις να εχω κανει κρατηση απο πριν, ηταν αρχη ακομα και ειχε μπολικους. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ο 1ΤΒ που είναι στα 89.90€ γιατι δεν παίζει στον τίτλο;
GSpiraras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, k_dinos είπε Αυτός του θέματος είναι dramless ?? Σε σχέση με τον A400 που έχει ονομαστικά 960GB, αυτά τα επιπλέον gb όσα και αν είναι στην πραματικότητα, θα είναι διαθέσιμα στον χρήστη? O A400 δεν έχει dram και φοράει και τον φτηνιάρικο Phison S11 οπότε είναι πιο αργός και επιρεπής σε κολλήματα. Βασικά είναι ίδιος κλώνος με τον Patriot Burst. Η τρέχουσα έκδοση του Sandisk Ultra και DRAM έχει και καλύτερο Marvell 88SS1074 controller φοράει οπότε είναι και πιο γρηγόρος και αξιόπιστος. Είναι βέβαια η μισή χωρητικότητα το οποίο και αυτό μετράει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από GSpiraras 1
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, GSpiraras είπε O A400 δεν έχει dram και φοράει και τον φτηνιάρικο Phison S11 οπότε είναι πιο αργός και επιρεπής σε κολλήματα. Βασικά είναι ίδιος κλώνος με τον Patriot Burst. Η τρέχουσα έκδοση του Sandisk Ultra και DRAM έχει και καλύτερο Marvell 88SS1074 controller φοράει οπότε είναι και πιο γρηγόρος και αξιόπιστος. Είναι βέβαια η μισή χωρητικότητα το οποίο και αυτό μετράει. Σώστα, εννοούσα τον αντίστοιχο 1ΤΒ που έχει στα 90€ https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/1-tb/sandisk-ssd-ultra-3d-1tb_2721643/
@topos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τον πήρα κ εγώ εχθές, περίμενα μήπως έβγαινε τίποτα σε προσφορά bf/cm αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο. Θεωρώ την τιμή οκ κ σίγουρα όχι προσφορά, αλλά για το μηχάνημα που είναι να μπει θα ναι σίγουρα οκ(laptop 7ετιας). Η default εναλλακτικη ήταν ο Patriot 240gb burst στα 25ευρω(που χω πάρει ήδη μια χαχαλια από δαυτους κ δεν έχω παράπονο για την τιμή τους) αλλά τύχαινε να περνούσα από plaisio είπα να δοκιμάσω τον sandisk. Αυτό που έχω παρατηρήσει σε πραγματική χρήση είναι hdd<<<<<<<<<<<<<<<μάπα SSD<<a tier SSD<nvme Χθες επειδή ασχολήθηκα με format/πέρασμα προγραμματων/στήσιμο κοκ 3 λάπτοπ με cpu από 3200u μέχρι 9750h και 3 διαφορετικών SSD/nvme και παρόλη την αρκετή διαφορά των specs δεν μου φάνηκε κάποια χειροπιαστη διαφορά. Οκ, σε βαρύ editing πέρασμα αρχείων πολλών gb από πολλαπλες πηγές ταυτοχρονα οι φτηνοί "γονατίζουν" αλλά είναι ένα use case scenario που ελάχιστοι έχουν στην καθημερινότητα τους. Οπότε μην χολοσκατε γενικά, ειδικά εάν θα τους βάλετε σε παλιότερα μηχανήματα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα