Προς το περιεχόμενο

[SSD] Sandisk 3D 250GB/500GB- 29,9€/49,9€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Εχω τον SanDisk Extreme Pro 240GB εδω και 2-3 χρονια.

Αυτη τη στιγμη δειχνει ελευθερα 5,35 Giga.

Ο δισκος συνεχιζει και πηγαινει φωτοβολιδοκροτιδα.  Εχει κανει κοντα στα 10 Τera εγγραφες. To hard disk sentinel τον εμφανιζει με 100% υγεια.

Δεν νομιζω η ναυρχιδα της Sandisk (Ultra 3D - καθως η σειρα Extreme Pro καταργηθηκε ) να εχει τοσα πολλα προβληματα.  Δεν το εψαξα αλλα σιγουρα ειναι DRAM-less ;

Το σκεφτομαι για αναβαθμιση αλλα κολλησα λιγο  μ αυτα που διαβασα...

Τι συγκρίνεις τώρα; Ο Sandisk Extreme Pro ήταν κορυφή - εφάμιλος με Samsung 950 Pro (όχι τον EVO) και καμία σχέση δεν έχει με τον 3D.

Η Sandisk αφού εξαγοράστηκε από την Western Digital βγάζει μόνο OEM μια και η consumer σειρά είναι πλέον οι WD Blue / Black.

OEM δεν είναι απαραίτητα κακό, ο NVME Sandisk Extreme Pro είναι ΟΕΜ για workstation και παίζει στην ίδια κατηγορία με τον Samsung 970 Pro NVME - απλά είναι tuned για workstation loads οπότε δεν είναι η καλύτερη επιλογή για απλή χρήση - άσε που είναι και πανάκριβος.

Απλά οι ΟΕΜ για system builders είναι γενικά η φτηνότερη σαβούρα που παίρνει η HP, Dell, Lenovo κλπ για να διαφημίσει ότι έχει SSD στα φτηνά φορητά/desktop τους

Δημοσ.

Μόλις πήρα τους 2 τελευταίους 500άρηδες από το Πλαίσιο Ψυχικού για το λαπτοπ μου και της συζύγου. 

Βασικό ρόλο έπαιξε η 5ετής εγγύηση του Πλαίσιου.

Δημοσ.

Η διαφορά τιμής με τον 860 evo 500 (που είχα κατά νου) μιας και το Πλαίσιο στέλνει δωρεάν τον 3d 500gb του θέματος με κάνει να κλείσω προς τον δεύτερο , υπάρχει περίπτωση  η τεχνολογία V-NAND του evo όντως να έχει τις διαφορές από το σάιτ που παραθέτω  : μισές απαιτήσεις ισχύος, διπλάσια ταχύτητα και δέκα φορές τη μακροζωία του επίπεδου NAND από την 3d του ULTRA   ? 
Κυρίως αυτή για την ισχύ μιας και θα μπει σε laptop όπου η αυτονομία παίζει μεγάλο ρόλο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία χθες το απόγευμα (1TB), με ενημέρωσαν σήμερα, κατόπιν δικής μου επικοινωνίας πως δεν είναι πλέον διαθέσιμος με άγνωστη ημ/νια παραλαβής. 

Εντωμεταξύ, στην σελίδα φαίνεται ακόμα διαθέσιμος..

Επεξ/σία από Oakenfold_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmous είπε

Η διαφορά τιμής με τον 860 evo 500 (που είχα κατά νου) μιας και το Πλαίσιο στέλνει δωρεάν τον 3d 500gb του θέματος με κάνει να κλείσω προς τον δεύτερο , υπάρχει περίπτωση  η τεχνολογία V-NAND του evo όντως να έχει τις διαφορές από το σάιτ που παραθέτω  : μισές απαιτήσεις ισχύος, διπλάσια ταχύτητα και δέκα φορές τη μακροζωία του επίπεδου NAND από την 3d του ULTRA   ? 
Κυρίως αυτή για την ισχύ μιας και θα μπει σε laptop όπου η αυτονομία παίζει μεγάλο ρόλο ?

Tο άρθρο που παραθέτεις συγκρίνει τη v-nand με την planar nand. Καμία σχέση με τον ultra που έχει και αυτός «τρισδιάστατη» (3d) nand, δηλαδή V(ertical) και όχι επίπεδη = 2d =planar.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Μόλις πήρα τους 2 τελευταίους 500άρηδες από το Πλαίσιο Ψυχικού για το λαπτοπ μου και της συζύγου. 

Η εγγυηση ειναι απο τη Sandisk και οχι απο το Πλαισιο. Σου προτεινω να κανεις εγγραφη χρηστη και product registration για να μπορεσεις να κανεις RMA αν χρειαστει κατ΄'ευθειαν με την εταιρεια.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 3:01 ΜΜ, vrwmiar1Z είπε

Αυτός είναι που όταν κοντεύει να γεμισει παθαίνει κοκομπλοκο; Σύμφωνα με ριβιου κατόχων στο αμαζον.

Αυτά δεν είναι review αλλά σχόλια χρηστών.

Όλοι οι ssd όταν γεμίζουν παθαίνουν κοκομπλόκο. Τα έχουμε γράψει 50.,000 φορές ότι αφήνουμε ένα 15% κενό.

8 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Ε αφού αυτός είναι ο βασικός ρόλος έπιασες τζακποτ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oakenfold_ είπε

Παραγγελία χθες το απόγευμα (1TB), με ενημέρωσαν σήμερα, κατόπιν δικής μου επικοινωνίας πως δεν είναι πλέον διαθέσιμος με άγνωστη ημ/νια παραλαβής. 

Εντωμεταξύ, στην σελίδα φαίνεται ακόμα διαθέσιμος..

Σήμερα το απόγευμα στο Πλαίσιο Ψυχικού είχε τον ο 1ΤΒ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε

Tο άρθρο που παραθέτεις συγκρίνει τη v-nand με την planar nand. Καμία σχέση με τον ultra που έχει και αυτός «τρισδιάστατη» (3d) nand, δηλαδή V(ertical) και όχι επίπεδη = 2d =planar.

Άρα είναι τό ίδιο σχεδιαστικά με τον evo εάν κατάλαβα καλά . Ευχαριστώ , παραγγέλθηκε .

.Καλώδιο σε usb 3 για κλωνοποίηση βρίσκω από 6,5 ευρώ μέχρι και πάνω από 20 , για μία χρήση μόνο δε θα κάνει το φθηνό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα θες χωρητικοτητα μηχανικου ναι αλλα να ρωτησεις στην αλλη ενοτητα εδω λεμε για τους ssd .

Μου τι δίνει που η μονη προσφορα μεχρι τωρα ειναι παλι για τον ιδιο sandisk αντε και ενα Kingston A400 960 που εχει το κιτρινο αλλα φαινεται χειροτερος ... Ειναι και οι patriot αλλα δε θελω παλι dramless ... 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...