Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτό ισχύει για tablet που έχουν android χωρίς τα Google Apps! 

Υπερασπίζεσαι Android συσκευή!!!...

Τϊ έπαθες; Ανησυχώ. Τί σου συμβαίνει; Ποια μοίρα σε σημάδεψε βαριά; Και κυρίως: τί τον έκανες τον Billdanos; Τον mοderator της καρδιάς μας (αν η καρδιά μας έμοιαζε με δαγκωμένο μήλο...)🤣

5 ώρες πριν, keysmith είπε

"το tablet δυστυχώς δεν έρχεται με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google"

και κάπου εκεί η ανάγνωση της παρουσίασης σταματάει για τους περισσότερους μας. :( Δυστυχώς μηχανές/εργαλεία δεν μπορούμε να αγοράζουμε με το "συναίσθημα" (τι κρίμα και άδικο έκαναν στη huawei μπορεί να το λέμε αλλά όχι να τα αγοράζουμε με αυτά τα δεδομένα

Έχω Android κινητό, (Sony XZ1), δε χρησιμοποιώ ΚΑΜΙΑ εφαρμογή της Google, εκτός από ένα gmail για τη "σαβούρα" και δεν έχω κανένα πρόβλημα στη δουλειά μου ή στην καθημερινότητά μου. Να φανταστείς, δεν έκανα καν το αρχικό setup όταν άνοιξα το κινητό. Το προσπέρασα, απενεργοποίησα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές της Google, τις αντικατέστησα με άλλες, που σέβονται λίγο περισσότερο την ιδιωτικότητα των χρηστών τους και τέλος. Υπάρχει και ζωή χωρίς τη Google...

Οι κινέζοι δεν χρησιμοποιούν Google έτσι κι αλλιώς και είναι η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη... Ο καθένας, βέβαια, όπως βολεύεται...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Thanks 1
Δημοσ.

το έκανα και εγώ παλιά, αλλά δεν είναι έτσι..

μόλις άρχισα να τις χρησιμοποιώ άρχισα να βλέπω ότι βολεύει σε πολλά (ένα "οικοσύστημα" που τα πράγματα δένουν και συνδέονται μεταξύ τους).

Τώρα θέλεις να ξέρει το location σου ώστε όταν γράψεις εστιατόρια να βρει αυτά κοντά σου και όταν οδηγείς να ξέρεις την κίνηση στους δρόμους και όχι όπως offline χάρτες...

Τέλος πάντων νομίζω οι περισσότεροι τις θέλουν τις google υπηρεσίες για λόγους που αφορούν την χρηστικότητά τους (αλλιώς πως θα ήταν πετυχημένες). Αυτοί που δεν τις θέλουν, και δίκαιο να έχουν, είναι πολλοί λιγότεροι. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Jophiel said:

Υπερασπίζεσαι Android συσκευή!!!...

Τϊ έπαθες; Ανησυχώ. Τί σου συμβαίνει; Ποια μοίρα σε σημάδεψε βαριά; Και κυρίως: τί τον έκανες τον Billdanos; Τον mοderator της καρδιάς μας (αν η καρδιά μας έμοιαζε με δαγκωμένο μήλο...)🤣

Έχω Android κινητό, (Sony XZ1), δε χρησιμοποιώ ΚΑΜΙΑ εφαρμογή της Google, εκτός από ένα gmail για τη "σαβούρα" και δεν έχω κανένα πρόβλημα στη δουλειά μου ή στην καθημερινότητά μου. Να φανταστείς, δεν έκανα καν το αρχικό setup όταν άνοιξα το κινητό. Το προσπέρασα, απενεργοποίησα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές της Google, τις αντικατέστησα με άλλες, που σέβονται λίγο περισσότερο την ιδιωτικότητα των χρηστών τους και τέλος. Υπάρχει και ζωή χωρίς τη Google...

Οι κινέζοι δεν χρησιμοποιούν Google έτσι κι αλλιώς και είναι η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη... Ο καθένας, βέβαια, όπως βολεύεται...

Μπήκε ο Federer μέσα στον Jophiel? 😛 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Well done boys! Αυτό είναι το πνεύμα insomnia που τόσο αγαπάμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, diaolosh είπε

Και τι ειναι αυτο που το εχει αντικαταστησει, το κινητο? δεν εχουν ολοι την ιδια αναγκη οσο αφορα τα μεγεθη οθονης, ειδικα οι μεγαλυτεροι σε ηλικια.

Απο που προκυπτουν αυτα τα συμπερασματα παιδια? 

Η apple εχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη αγορά ταμπλετς.
ειδικά στο δημιουργικό κοινό (γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους κτλ) παίζει μπάλα μόνη της κυρίως λόγω του πολυ καλού λογισμικού.

Επεξ/σία από gassim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Εντάξει. Εσύ είσαι. AppleOS έλεγχο έκανα... 🤣

Επεξ/σία από Jophiel
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...