Προς το περιεχόμενο

Asus TUF Gaming X570-Plus (WI-FI) 189,90€ [Τέλος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Msystems

Η εξαιρετική μητρική -30€ από εκεί που κινείται συνήθως. Στα όρια -10% για να είναι προσφορά, αλλά αν κάποιος ετοιμάζει build ας τη λάβει υπόψη

Skroutz

firefox_TKr5EIcBRZ.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Mifune είπε

Έχεις κάποιο source για heating issues στο συγκεκριμένο motherboard?

O buildzoid πάντως μόνο τα καλύτερα είχε να πεί:

https://www.youtube.com/watch?v=ti38JS8RuPU&t=1614s

Αυτη και η Aorus Elite ειναι απο τις καλυτερες VFM 570, αξιζει η αγορα της ομως αντι για Tomahawk max? (με 3700χ και 5700χτ ή 2070 super)

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Αυτη και η Aorus Elite ειναι απο τις καλυτερες VFM 570, αξιζει η αγορα της αντι για Tomahawk max? (με 3700χ και 5700χτ ή 2070 super)

Κι εγώ έχω την ίδια απορία για build φίλου αλλά με 3600x και 5700

Δημοσ.

για σημερινο build με 3600/3700 σε σχεση με tomahawk max, αξιζει μονο αν σκοπευεις να την κρατησεις χρονια και να βαλεις πχ και ενα 3900/3950 ή 4700 σε καναδυο χρονια πανω. Για σημερα δεν εχει νοημα.

Παντως με την απαξιωση που εχουν οι cpus της AMD με το που βγαινει νεα σειρα δεν ειναι και τοσο κακο πλανο (βλεπε οχι πχ σημερα αγοραζεις r7 2700 με 150ε καινουριο) να εχεις την ανεση να πεταξεις εναν 3900X πανω αργοτερα εστω και μεταχειρησμενο οταν θα πηγαινουν στη σειρα 4 οι αλλοι.

Οσον αφορα την προσφορα, δεν ειναι κατι πολυ δυνατο, αλλα ειναι καλο προϊόν και αξιοπρεπες μαγαζι...

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

για σημερινο build με 3600/3700 σε σχεση με tomahawk max, αξιζει μονο αν σκοπευεις να την κρατησεις χρονια και να βαλεις πχ και ενα 3900/3950 ή 4700 σε καναδυο χρονια πανω. Για σημερα δεν εχει νοημα.

Παντως με την απαξιωση που εχουν οι cpus της AMD με το που βγαινει νεα σειρα δεν ειναι και τοσο κακο πλανο (βλεπε οχι πχ σημερα αγοραζεις r7 2700 με 150ε καινουριο) να εχεις την ανεση να πεταξεις εναν 3900X πανω αργοτερα εστω και μεταχειρησμενο οταν θα πηγαινουν στη σειρα 4 οι αλλοι.

Οσον αφορα την προσφορα, δεν ειναι κατι πολυ δυνατο, αλλα ειναι καλο προϊόν και αξιοπρεπες μαγαζι...

Έτσι ακριβώς. Το γράφω στην αρχή ότι δεν είναι τρομερή προσφορά, απλά αν κάποιος στήνει pc τώρα και σκοπεύει να βάλει 3800Χ και καλύτερο, είναι μονόδρομος αυτή η μητρική, οπότε να ξέρει ότι μπορεί να τη πάρει φθηνότερα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Mifune είπε

Έχεις κάποιο source για heating issues στο συγκεκριμένο motherboard?

O buildzoid πάντως μόνο τα καλύτερα είχε να πεί:

https://www.youtube.com/watch?v=ti38JS8RuPU&t=1614s

Όχι απλά όλες οι x570 έχουν λίγο πολύ θέματα με θερμοκρασίες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε

Κάποιο source ?

Στα comment από reviews τέτοιων board αναφέρεται ότι κάποια άτομα είχαν θέματα με θερμοκρασίες και ότι τους εσβηναν τα pc σε αυτό το video κάποια σχολεία αναφέρονται σε θέματα με το chipset 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει κάποιο θέμα με θερμοκρασίες, απλά έτσι όπως είναι φτιαγμένη, η κάρτα γραφικών καλύπτει τον ανεμιστήρα της και γι' αυτό είχαν εκφραστεί κάποιες ανησυχίες.

Αυτό πάντως δεν προκαλεί προβλήματα, οι θερμοκρασίες της είναι μια χαρά στην πράξη. Ούτε αυγά ψήνεις κανείς, ούτε βράζει σούπα. Μην λέμε ό,τι θέλουμε.

Επεξ/σία από Q-Taxys
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Στα comment από reviews τέτοιων board αναφέρεται ότι κάποια άτομα είχαν θέματα με θερμοκρασίες και ότι τους εσβηναν τα pc σε αυτό το video κάποια σχολεία αναφέρονται σε θέματα με το chipset 

Το βίντεο που έστειλες λέει ακριβώς το αντίθετο. Στο 1:35 περίπου λέει οτι τα vrm είναι πολύ κρύα και οτι δεν εχεις κατι να ανυσηχείς. Μέχρι και για το heatsink του nvme λεει καλά λόγια. Τα user comments στο youtube δεν πιστεύω ότι τα θεωρεί καποιος σαν εγγυρο review...

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε

Το βίντεο που έστειλες λέει ακριβώς το αντίθετο. Στο 1:35 περίπου λέει οτι τα vrm είναι πολύ κρύα και οτι δεν εχεις κατι να ανυσηχείς. Μέχρι και για το heatsink του nvme λεει καλά λόγια. Τα user comments στο youtube δεν πιστεύω ότι τα θεωρεί καποιος σαν εγγυρο review...

Το γνωρίζω αυτό στα σχόλια λένε οτι αν μπλοκάρει τον ανεμιστήρα με gpu υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει θερμοκρασία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητρική αυτή είναι εξαιρετική σε όλα της. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλη με τα power phases και τη ψύξη αυτής. Δεν υπάρχουν αναφορές για αυτό που λες, τουναντίον μάλιστα. Νομίζω ότι ήταν ελαφρώς "βιαστικό" το σχόλιο σου. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ (και ισχύει για όλες τις Χ570) είναι ότι επειδή έχουν ανεμιστήρα, μετά από πολλά χρόνια αν δεν τον έχεις φυσήξει ποτέ μπορεί να χαιρετήσει και τότε να έχεις θέμα με θερμοκρασίες στο chipset. Από φίλους πάντως που την έχω προτείνει μου λένε ότι ο ανεμιστήρας δε γυρνάει σχεδόν καθόλου, σε βαθμό που μπήκαμε στο BIOS και φτιάξαμε fan curve μονο και μόνο να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι χαλασμένος (στη μια περίπτωση είχε την MSI RTX2080 πάνω). Με άλλα λόγια είναι πολύ καλές οι θερμοκρασίες τους

Επεξ/σία από beamex
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, beamex είπε

Η μητρική αυτή είναι εξαιρετική σε όλα της. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλη με τα power phases και τη ψύξη αυτής. Δεν υπάρχουν αναφορές για αυτό που λες, τουναντίον μάλιστα. Νομίζω ότι ήταν ελαφρώς "βιαστικό" το σχόλιο σου. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ (και ισχύει για όλες τις Χ570) είναι ότι επειδή έχουν ανεμιστήρα, μετά από πολλά χρόνια αν δεν τον έχεις φυσήξει ποτέ μπορεί να χαιρετήσει και τότε να έχεις θέμα με θερμοκρασίες στο chipset. Από φίλους πάντως που την έχω προτείνει μου λένε ότι ο ανεμιστήρας δε γυρνάει σχεδόν καθόλου, σε βαθμό που μπήκαμε στο BIOS και φτιάξαμε fun curve μονο και μόνο να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι χαλασμένος (στη μια περίπτωση είχε την MSI RTX2080 πάνω). Με άλλα λόγια είναι πολύ καλές οι θερμοκρασίες τους

Χωρίς pci-e 4.0 nvme δεν έχει λογο να γυρίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...